POLİS DERNEĞİ İFTAR DAVETİ VERMİŞ

21-08-2011 5873 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğini yaklaşık 1,5 yıldır görevde olmalarına ve etkinliklerine şahit olmamamıza rağmen, ilçemizdeki yerel basında çıkan haber sayesinde iftar daveti verdiklerini öğrenmiş olduk.

Asil görevleri derneklerinin kimlik adından da belli olduğu gibi, malımızı, canımızı ve yasalar çerçevesinde anayasal haklarımızın koruyucusu olan Polis Teşkilatımıza destek ve yardımcı olmak için kurulan derneğin faaliyetleri kuşkusuz bu amaç doğrultusunda yürüyordur. En azından geçmişte çalışmalarını ilçe yerel basını ile sık sık paylaşan derneğin böyle çalıştığını biliyorduk. Geçmiş dönemde görev yapan dernek yönetiminin ilçenin birçok sosyal ve kültürel faaliyetlerinde bulunmaları sayesinde, çok stresli şartlarda görev yapan Türk Polisimizin ilçe halkına daha fazla sevdirilmesine katkı sunduklarına, ilçe yerel basını sayesinde tüm Beykozlular ortak oluyorlardı. Bu iddiamızı özellikle kendi gazetemizin ve ilçemizin gazetelerinin, web sayfalarının arşivleri doğrulamaktadır.

Son yıllarda ilçemizde çok sık yaşanan kurum içi toplantı veya etkinliklerin kurum içerisinden basına sızdırılması modası maalesef ilçemizin sevilen derneklerinden Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğinde de oluştuğu izlenimi algılanmaktadır. Yerel Basının tamamına verilmiş bir etkinlik haberi olmamasına rağmen, gözümüzden kaçan istisnai etkinlikler var mıdır diye de düşünmeden edemedik.Oysaki Sayın Dernek Başkanı böylesine güzel ortamı ilçe yerel basınının tümüyle paylaşsaydı ve ya basına kapalı bir organize ise hiçbir basın kuruluşunun katılmasına izin vermeselerdi. Amaçları Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme olan derneğin ilçe yerel basını yüzünden ekonomik bir külfete girmeyi göz önünde düşünceleri var ise unutmamalılar ki Beykoz Yerel Basını bu anlamda yediği yemeğin ücretini böylesine saygın görevi olan derneğin üzerine bırakmazdı.

Bu güzel iftar davetinin bizler için en önemli tarafı kuşkusuz şu olacaktı, İlçemizde görev yapmak için atanan bürokratları geldiklerinde hoş geldiniz, başka yere atandıklarında güle güle ziyaretlerinden ziyade, böylesi ortamlarda konu ile iştigal eden derneğin tanıştırmasında katkısı olacağı için önemli idi.Türkiye'nin en prestijli hizmet binaları olarak yapılmakta olan Kavacık'taki İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının hangi aşamada olduğunu, hizmetin bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan Kaan Bal, Hakan Boydak, Yılmaz Avcu ve Son olarak da Enver Çolak Müdürlerin büyük emekleri olduğunu biliyoruz. Bu iftar vasıtası ile tanışmaktan büyük keyif alacağımız İlçemizin yeni Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Kekaroğlu ile tanışmış olup Emniyet Müdürlüğü binalarının durumunu ve kendisinin de desteğinin eski müdürlerimizin hızında devam edip etmeyeceğini öğrenebilirdik. Ama maalesef bunların hepsi Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğinin İlçe Basını bilgilendirmesi ve Emniyetimize gelen yeni yöneticiler ile tanıştırması ile olacağına inanıyoruz.




21-08-2011 5873 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787