İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN

28-09-2006 7046 9 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Devlet Hastanesi Acil Servisi, servisten sorumlu Baş Hekim Yardımcısı Dr. Şener Zengin’in başarılı çalışmasıyla yapılan tadilat sonrasında özel hastanelerin Acil Servislerini aratmayacak hale geldi. Tadilatı üstlenen Emay İpek İnşaat Firması sahiplerinin katıldığı tören ile Acil Servis’in açılışı gerçekleşti.

Acil Servisin modernize edildikten sonraki açılış töreni çok sade olarak servis önünde gerçekleşti, Emay İpek İnşaat sahipleri, Hastane Baş Hekim Vekili Dr.Serhat Palancıoğlu ve Baş Hekim Yardımcısı Dr. Şener Zengin, İl Genel Meclisi Üyesi Birzat Mermer ve servisin çalışanları açılışta hazır bulundular.

Acil Servis ve Polikliniklerden sorumlu Baş Hekim Yardımcısı Dr. Şener Zengin, sorumlusu olduğu acil servis ile ilgili gönlünden geçirdiği güzellikleri düşünürken, konuyu hemşerisi olan Toki Ataşehir Emay İpek İnşaat Şantiye Şefi Yaşar Altun ile paylaşması, acil servisin güzelleşmesinin startı olmuş.


Hakan Çağlar, Yusuf Gören ve Yakup Eyüpoğlu’ndan oluşan Emay İpek İnşaat Firması sahipleri Acil Servisin yaklaşık 160.000.00 YTL( Yüz atmış Milyar) tutan yenileme masraflarını üslenmişler.

Yakın dostları Cihangir İnşaattan Cumhur Yücel’i Hastane yetkilileri ile irtibata sokup aradaki her türlü koordinasyonu sağlatıp, hizmetin gelmesini sağlamışlar. Yapılan çalışmanın Mimari boyutunu, büyük projelerin tanınmış mimarı Gürmen Çakırkaya üstlenirken, Emlak GYO Müdür Yardımcısı Hüseyin Küçük’te kurumlar arasındaki iletişimin devamlı taze olmasına katkı koymuş.

“İş Bilenin Kılıç Kuşananın” sözcüğünden yola çıkarak, Acil Servisin değişiminin gerçek mimarı olan, Baş Hekim Yardımcısı Dr. Şener Zengin’den, konu ile ilgili teknik bilgiler aldığımızda, 1974 yılında yapılan hastanenin acil servisinin onarılmış olduğunu, kullanılan alanın 60 metre kare genişlediğini, aynı anda 6 acil hastaya müdahale edilebildiğini, oksijen ünitesinin merkezi ağa dönüştüğünü, laboratuvar’ın yenilenip, aynı anda 5 hastanın kanının alınabildiği, güvenlik odasının acile gelip iyileştirildiğini ve bu değişim ile birlikte çalışma şartlarının rahatladığını öğrendik. Dr. Şener Zengin
ilerleyen süreçteki hedeflerinin, cihaz ve modernizasyon eksikliklerini gidermek olduğunu belirterek hastane yönetimi adına güzelliklerde emeği geçen herkese teşekkür etti.




Beykoz Devlet Hastanesi Acil Servisteki değişikliklerin, hizmet anlayışına da yansıdığını gözlemlediğimiz kısa süreçte fark ettik. Bu servisi kullanmak zorunda kalan vatandaşlarımıza da, tek düşünceleri servislerine gelen hastalara en iyi şartlarda müdahale etmek olan personel ile pozitif iletişim kurup, bir an evvel sonuca ulaşarak tedavilerini sonuçlandırmak kalıyor.



28-09-2006 7046 9 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Sebnem Bastan Yilman 28-09-2006

Hayirli olsun!!!

Göstermis oldugunuz üstün gayret ve calismalardan ötürü basta Bashekim Yardimcisi Dr. Sener Zengin ve tüm Beykoz Devlet Hastanesi calisanlarini tebrik ediyorum. Yapmis oldugunuz bu güzel calismanin diger hastanelerede örnek olmasi dilegiyle.

Korhan Candaş 28-09-2006

Devamı Gelmeli

Beykoz Devlet Hastanesinde geçmiştede böyle modernizasyonlar olmuştu, o dönemlerde acil servis ile yeterince ilgilenilmemişti.
Acil Servisin yeniden düzenlenmesi çok güzel olmuş emeği geçenleri ve başta genç doktoru tebrik ediyorum.

meltem güneş 02-03-2008

tebrikler

tesadüfen okuduğum bu haberde olduğu gibi iş gerçekten bilenin.çalışanın.tebrikler

mehmet 16-10-2008

Şener Zengin hayatında hiç hasta muayene etmiş mi?

İktidar partisinin meşhur damadı olarak tepeden inme başhekim muavinini bu kadar övecek ne var anlamadım:(

sedef 24-10-2008

düşünerek işler yapalım

acil servis güzeldi ama hastana 2007 temmuz da kapanınca hepsi yıkıldı onca emek ve para boşa gitti yazık

İLYAS 25-12-2008

DEVLETİN PLANSIZLIĞI

Hastaneye acil yatırımı yapılacağı dönemde ilgili doktor sağlık müdürlüğü ve bakanlığa hastane ile ilgili yatırım planı varmı diye sorulmuş ve planlanan bir yatırım olmadığı belirtilmiş.fakat koordinasyonsuzluk okadar fazla ki dünya bankası İPKB(ist planlama ve koordinasyon merkezi ) 2001 den beri deprem güçlendirmeye alınması düşünülen hastaneyi apar topar 2007 temmuzda deprem üçlendirmeye aldı. tabiki yatırıma yazık. ama yetkililerinde herşeyi bilmesi mümkün değil (nasıl belediye kazıyor kapatıyor sonra elektrik kurumu kazıyor sonra telekom kazıyor vbg bunlarda israf değilmi ama malesef sürekli olan şeyler.)buna rağmen yeni acil açıldığından beri 30000 üzerinde hasta bakılmış 160000 ytl harcanan yerde hasta başı 5000 ytl yatırım yapılmış olmuş bu miktarda bir insan için oldukça değer (sizin anneniz ,çocuğunuza deymezmiydi) ellerine sağlık yapanların. Peygamber efendimizin (S.A.S)bir hadisi vardır."yarın kıyamet kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikin" muhtemelen buda yazıktır.....??? acil yapıldıktan sonra dış cephe boyama bağışıda bulunmuştu ama deprem güçlendirme söylentileri başladığı için yatırıma hiç başlanılmadı?demekki bazı şeylerin derinliklerini bilmeden yorum yapmak çok doğru değil.saygılar.

hüseyin ağırbaş 25-12-2008

hiç muayene etmişmi?

bu arkadaşı iyi tanırım.ilk gümüşanede göreve başladı ve zor şartlarda günde ortalama 100-150 hasta bakardı.5 sene çalıştı.bu dönemde kaymakamlıktan torul devlet hastanesine başhekim ve sağlık grup başkanı olarak atandı,torul sağlık merkezini devlet hastanesine dönüşümünü sağladı, torul 112 birimini kurdu.2004 de geçirmiş olduğu bir deniz kazası sonrasında servikal omurgalarını kırdı ve ölümden döndü.geçirdiği boyun ameliyatı sonrasında 3 omurgasına platin takıldı ve 6-12 ay arasında felçli yaşadı.bu dönemden sonra hasta bakma oranları tabiki düştü.ama ona rağmen sağlık ta insanlara hizmet etmeyi hiçbir zaman kesmedi. şu anda toplumun %50 si ikdidar partisinin ismini kullanıyor. bu adam tesadüfen mütevazi bir ailenin damadı. yukardan geldi denilen bu kişi gümüşhanede başarılarından dolayı başhekim ve sağlık grup başkanı seçilmişti.ozaman arkasında bu ikdidar partisi yoktu (1999) nasıl bilmeden butür karalamalar yapılabiliyor. inanamıyorum.bu tür yazılaryazanların birdaha bakış açılarını gözden geçirmelerini umarım (tüm bu bilgileri istedikleri yererden elde edebilirler keşke önce bunları bir inceleyip bazı şeyleri satırlara alsalardı.

Arda KÖKSAL 11-03-2009

Tebrik ederiz..

Yapılan iş çok güzel, sonuçta halka hizmet amaçlanmış ve yerine getirilmiş. Hiç yapılma kimse neden bişey yapmıyorsun demezdi, adamcağız elinden geldiğince bişeylerin ucundan tutmuş, niye tuttun deniyor. Heralde bizim insanımızın sorunuda bu. Yapılanı tarafsız gözle tebrik edelim..
Elinize sağlık..

buse 19-06-2009

tebrikler

başhekim yardımcısı şener zengini tebrik ederim hastaneye
çok emek verdigini görüyoruz
o çok iyi bir doktor insanlar yorum yaparken biraz düşünmeli kolay doktor olunmuyor

Toplam 9 yorum bulundu. 1-9 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787