ÇUBUKLU SPOR KULÜBÜ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

12-09-2011 5335 Yorum yok. Yorum Ekle

Çubuklu Spor Kulübü, geride bıraktığı başarılı sezonun ardından, 2011-2012 sezonunun açılışını Çubuklu Spor Kulübü Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği etkinlikle tüm Beykozlularla paylaştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Yardımcıları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez ve Yönetimi, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları, Muhtarlar, Amatör Spor Kulüpler Birliği Asım Özdemir ve Yönetimi, Amatör Futbol Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri ile çok sayı da vatandaş katıldı.

Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun yaptığı konuşmada, spor kulüplerinin önemine değinerek, törene olan katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tosun, Kulübün gelişiminin hızla gerçekleştiğini, kazanmanın önemli olmadığını, gençleri ve çocukları spora yönlendirmenin daha önemli olduğunu, elde ettikleri başarıların sadece kulüp yönetimi ile olamayacağını, yerel yönetimin ve Beykoz halkının katkılarıyla olacağını, amaçlarının karakterli sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez katılımcılara seslenirken, sporun insanı eğiten bir olgu olduğunu, uzun zamandır amatör spor kulüplerine hizmet gitmediğini kurumlarla diyalog sıkıntıları yaşandığını, bu diyalog ortamını oluşturmaya çalıştıklarını bu bağlamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın amatör spor kulüplerine ciddi bir yardım yapacağının bilgisini aktardı.Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptığı konuşmada, spor farklı dine ve farklı dile sahip insanları bir araya getiriyor, Beykoz'da aileler ve gençler spora yatkın. Sporu, para kazanma amaçlı değil gençleri sokaktan kurtaran bir olgu olarak görmek gerekir" dedi.

Ardından Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Çubuklu Spor Kulübü tesisleri yanına yapılan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu'na ait yapıyı son haline getiren Engin Özmen'e teşekkür ederek yeni sezonun bütün spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, konuya başka bir açıdan yaklaşarak, spor kulübü adını alan camiaların sadece futbol ile ilgilenmesinin yanlış olduğunu ve spora ait her branşa destek olunması gerektiğini söyledi. Ergün, köylerdeki futbol sahası çalışmaları için İl Özel İdaresi'nin konuya daha çok eğilmesini, İstanbul'un 2012 yılında spor başkenti olmasıyla birlikte bir proje hazırladıklarını ve Şahinkaya bölgesine yeni bir stadyum, tam olimpik yüzme havuzu ve spor salonu yapılacağını katılımcılarla paylaştı. 2013 Avrupa Spor Şehri çalışmalarına aday olduklarını da ifade eden Kaymakam Aydın Ergün, bu konuda Beykoz kamuoyundan destek istedi.

Çubuklu Spor Kulübü'ne katkıları olanlara plaketlerin verildi. İmam Muharrem Uzun'un okuduğu duanın ardından Çubuklu Spor Kulübü yeşil saha da sezonun ilk antrenmanını protokol konuklarıyla birlikte, renkli görüntüler eşliğinde yaptı.
Kaymakam Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Federasyon Başkanı Ali Düşmez genç sporcularla günün anısına fotoğraf çektirirken, Beykozspor'da ve Çubuklu'da oynamış eski futbolculardan oluşan karma takıların maçları ve Çubuklu Spor A takımının hazırlık maçı göz doldurdu.




12-09-2011 5335 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 394
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785