COŞKUSU İÇİNE SIĞMAYAN BAŞKAN

18-09-2011 7258 1 yorum. Yorum Ekle

Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü "Sporcu Ordusu" Spor Akademisi Sahasında "Taraftarlarının ve Dostlarının" coşkulu alkışları ile yeni sezona merhaba diyerek sahaya indi.

 

Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü "Sporcu Ordusu" Spor Akademisi Sahasında "Taraftarlarının ve Dostlarının" coşkulu alkışları ile yeni sezona merhaba diyerek sahaya indi.Kulübün 100. yıl kutlamalarına ramak kala yapılan sezon açılışı, son yıllarda tüm Beykozluların özlem ve hasret duyduğu kalabalık bir katılım ile gerçekleşirken, statta yaşanan coşku yeni sezon için oldukça ümit verdi.Beykoz Siyasetinin, iş hayatının, ve sivil toplum çalışmalarının en etkin isimlerinden olan K.Adnan Güner'in Başkanlığını yaptığı, A. Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübünde hazırlıklar gün içerisinde başladı. Başkan ve Yöneticiler açılışa katılan taraftarlarını ve misafirlerini ağırlamak için tatlı bir koşuşturma içerisinde oldular.

Başkan Kamil Adnan Güner ve ekibine güven duyan, kulübün eski başkanları, sporcuları, taraftarları ve misafirler yoğun ilgi gösterirken, Adnan Güner'in siyasi kimliği gereği birçok siyasetçide kendisini yalnız bırakmadı.CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tana, Kadir Öğüt, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri ve 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Fikret Sivri, Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören, ADD Beykoz Şubesi Başkanı Fisun Sökmez, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcı Nevzat Karataş, Beykoz İlçe Başkanı Nagihan Akan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Asım Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz içerisinden ve dışından Spor Kulüplerini Başkanları, A.Hisarı Turizm ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferit İnal Lisesi Mezunlar derneği Başkanı Ziya Sökmez. Eski Kristal-İş Beykoz Şube Başkanı Geç Ali Özdemir, Kulüp Başkanı Adnan Güner'in CHP Belediye Meclis Üyeliği Döneminde İlçe Başkanı olan Metin Çanak görebildiğimiz protokol misafirleri oldular.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve A. Hisarı Turizm Derneği Başkanı Mustafa Babuz'un sunumunu yaptığı açılışta saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası, açılış ve selamlama konuşması yapmak üzere K.Adnan Güner kürsüye davet edildi.

K.Adnan Güner, gördüğü manzaranın olağanüstü güzelliğinden, aşırı heyecanlandığını söyleyerek konuşmasını hazırladığı metinden değil de doğal yapmak istediğini belirtti. Heyecanının taraftarlara, sporculara ve misafirlere de aktaran Güner, kulüp ile ilgili kısa bilgiler aktardıktan sonra, futbolun dışında birçok branşta hizmet vermeye çalıştıklarını vurgulayıp, yönetim kurulu arkadaşları, taraftarlar ve dostlarının sayesinde başarıyı yakalayacaklarının altını çizerek, 100. yıla birlikte yürüme çağrısı yaptı.Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Fikret Sivri, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal yaptıkları konuşmada, gördükleri ortamdan çok mutlu olduklarını dile getirerek, Kulüp Başkanı şahsında tüm yöneticilere teşekkür ederek A.Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübüne yeni sezon için başarı dilediler.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın kürsüden hitap etmeye hazırlandığı bir anda CHP Beykoz İlçe Başkanı Nagihan Akan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin stattan ayrılmaları dikkat çekti.Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve A.Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü genç futbolcularının gösteri maçları sonrası, A.Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Şöhretleri ile Beykoz 1908 AŞ Şöhretleri gösteri maçı yaptı. Açılış töreninin son maçı ise Beykoz 1908 AŞ ve A. Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü A Takımlarının hazırlık maçı oldu.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


18-09-2011 7258 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Hasan 18-09-2011

Özlediğimiz Günler Yakında

Adnan Başkan ve arkadaşlarına güveniyorum, Hisar Kulübüne yakışan açılış oldu. Yeni sezonda sonsuz başarılar dilerim

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 445
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785