U-14 BEYKOZ İLÇE KARMASI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

24-03-2012 4525 7 yorum. Yorum Ekle

İstanbul'un tüm ilçelerinde planlanan ve en iyi U-14 Futbol Takımını hazırlayarak Milli Takımın Alt Yapısını oluşturma projesi, BİSK Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği himayesinde bütün hızı ile devam ediyor.

 

P.Bahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Uğur Sakaloğlu Başkanlığındaki teknik kurulun idmanlarını yaptırdığı Beykoz U-14 Karmasına, halk arasında daha şimdiden Beykoz'un Milli Takımı denilmekte, BİSK Yönetimi ile koordineli çalışan Uğur Sakaloğlu ve ekibi, öğrencilerinin, spor dışındaki tüm yaşam biçimi ile yakından ilgilenerek başarı planlaması yapmakla dikkatleri üzerine çekmekte.Beykoz Belediye Başkanlığının, İlçe Emniyet Müdürlüğünün ve BİSK'e bağlı Spor Kulüplerinin desteklediği U-14 Beykoz Karması'nın P.Bahçe Futbol Stadında gerçekleştirdiği idmanlarını ziyaret ettiğimizde, İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi, Milenyum Alüminyum San.ve Tic.A.Ş sahibi olan Beykozlu hayırsever iş adamı Ali Natuk Buda'nın büyük katkılarıyla hazırlanan yeni spor malzemelerine kavuşan gençlerin coşku ve hırsları görülmeye değerdi.

 

 

BİSK Yönetimi ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürünün ziyaret ettiği idmanda, sporcular ile kısa bir süre sohbet edilip, Teknik Direktörün izniyle hatıra fotoğrafı çekildi. Kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olan U-14 Beykoz Karması oyuncuları yeni malzemeleri ile idmanlarına coşku içerisinde devam ettiler.

Oynadıkları kulüplerinden itina ile seçilen genç yeteneklerin içerisinde, İstanbul ve Türkiye seçmelerinde başarı elde edip Milli Takıma kadar çıkacak futbolcuların bulunduğunun ilçe genelinde konuşuluyor olması spor adına yaşanılan birçok sıkıntının ardından, Beykozluların sevinç kaynağı olmuş durumda. Genç yeteneklere ve onları hazırlayan teknik ekibe çalışmalarında başarılar diliyoruz.

U-14 BEYKOZ İLÇE KARMASI FOTOĞRAFLARI, FOTOGALERİMİZDEDİR.



Fotoğraf Galerisi


24-03-2012 4525 7 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Muhammet Ali DEMİR 25-03-2012

BEYKOZ ELELE DAHA GÜVENLİ

Beykoz U14 Gençler Karmasından çok ümitliyim, Bisk ve diğer destek olan organizasyona katkı sunanları kutluyorum. gençlerimizin gögsünde "BEYKOZ ELELE DAHA GÜVENLİ" Yazıyor. Büyük ve Güçlü bir mesaj... Spor malzemelerinin tedarik edilmesindeki katkısından dolayı ilçe emniyet müdürümüz Sn. İrfan Mazlum Bekaroğulları'na teşekkür ederim.

Muhammet Ali DEMİR 25-03-2012

doğuş haber farkı

Beykoz'un yerel basın mensuplarından önce gençlerimiz adına yapılan bu çabayı haberleştirip yayınlayan Doğuş Haber'i kutluyorum.

Gülten Demir 26-03-2012

çocuklarımızın gözlerindeki kıvılcık herşeye değer

Amatör Kulüpler Birliğinin bu güne kadar yaptığı en önemli icraat. İnşallah böyle frklı projeler ile farkındalık yaratmaya devam ederler. İlçemizde yıllarca profosyonel kulüp yöneticiliği yapıpta böyle işler yapmayan, alt yapıya önem vermeyenler bu gençlerin yüzündeki ışığı görmeli ve daha kaç genç kendisini buralarda görmek isteyecek bunu düşünmeli. Tebrikler Amatör Birlik, Tebrikler Emniyet, Tebrikler Belediye ve tüm emeği geçenler. Gençler ylolunuz açık başarınız daim olsun, sizden tek isteğim Beykoz'dan dışarı açılım yaptığınızda asla Beykozu unutmayın ve Beykoz a sahip çıkın.

Kemal Kaya 26-03-2012

Müdür Farkı

İlçemize hizmet veren bütün emniyet müdürlerimizi saygı ile anımsıyorum, çok hizmet edenler olmasına rağmen geldiğini ve gittiğini dahi göremediğimiz müdürlerimizde oldu. İrfan müdürdeki farklılığı Beykozluların görmesini isterim, Beykozun gelişmesine ve gençlere bakış açısı farklı, kimse bu müdür giderse bu projeler yarım kalır zannetmesin, bu müdür ilçemizden gitse bile gittiği yerde kendisinden yardım talep edilse elinden geleni geri koymaz, kendisini tanımam bilmem yan yana dahi gelmedim ama beykoza bakış açısı ile gittiği ve hizmet ettiği yerde iz bırakmak istediği kesin görülmekte. Her beykozlulun kendisine yardımcı olmasını diliyorum. Gülten hanımın temennisine katılmamak elde değil, tüm gençlerimizi öpüyorum.

Ali 26-03-2012

Beykoz lu eski Futbolcu

Asım Başkana sihirli deynekmi deydi bu hız nereden çıktı anlayamadık. Gençler konusundaki başarılı çalışmanızı ayakta alkışlıyorum. fakat bu paralelde kulü.plerin sorunlarıylada ilgilenmelisiniz .Bazı kulüplerin kendi aralarıda bile sorun olduğunu siz bizden iyibiliyorsunuz lütfen biraz duyarlı ve adil olarak sorunlarımıza sahip çıkın. Selamlar

mustafa şen 26-03-2012

beykoz karması

bu fotoraflar için gelip yardımcı olup ve çekenlere canı gönülden teşekkür ederiz .

futbolcu 27-03-2012

beykoz karması

beykoz karmasının kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Başkanımızdan, kaymakamımızdan destek istiyoruz yanımızda olmalarını istiyoruz Yanımızda bulunarak bize destek olan sayın beykoz ilçe emniyet müdürümüze teşekkür ediyor biz beykoz gençlerine inandığı için şükranlarımızı sunuyoruz ayrıca antremanlarda bize yardımcı olan uğur sakaloğlu ve kadir hocaya çok teşekkür ediyorum.

Toplam 7 yorum bulundu. 1-7 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 591
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1080
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 456
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 654
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 503
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1123
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 986
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 849