U-14 FUTBOL TAKIMI GİZLİ HEDEFİ 12'DEN YAKALADI

21-06-2012 3875 2 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Bisk'in oluşturduğu ve Beykoz'un Milli Takımı denilen U-14 Futbol Takımı,26 İlçenin katıldığı U-14 Futbol turnuvasında İstanbul 2.si olurken, tüm Beykoz olarak beklenti içerisinde olduğumuz davranışları

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Bisk'in oluşturduğu ve Beykoz'un Milli Takımı denilen U-14 Futbol Takımı,26 İlçenin katıldığı U-14 Futbol turnuvasında İstanbul 2.si olurken, tüm Beykoz olarak beklenti içerisinde olduğumuz davranışları ile hedefi adeta 12'den vurdular.

Beykoz'un Milli Takımı U-14 Futbol Takımı, Zorlu geçen turnuva hazırlık döneminde, yöneticilerin, teknik heyetin ve takıma destek veren, başta İlçe Emniyet Müdürü olmak üzere, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, veliler ve taraftarların beklentisi olan "örnek sporcu" yetişme ve bunu sahada uygulama arzularını, turnuva boyunca gösterdikleri örnek davranışlar ile tüm İstanbul'a kabul ettirmenin gururunu yaşıyorlar.

Bisk Başkanı Asım Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Songül Emanet, Muhammet Yüksel, Eyüp Aktaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, R.Şahin Spor Kompleksi Müdürü Yaşar Kesici, Kavacık Muhtarı Yusuf Kesici, Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Lale Enç, U-14 Futbol Takımı Sorumlusu Samet Çolak ve Teknik Direktörü Uğur Sakaloğlu ve U-14 Karması oyuncuları yakaladıkları başarıyı paylaşmak üzere, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i makamında ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

İlk ziyaret Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün'e yapılırken, Bisk Başkanı Asım Özdemir yaptığı konuşmada takımlarının skor anlamında iyi bir derece yapıp İstanbul 2.si olduğunu, son hafta bazı aksilikler yaşandığını bu sebepten konsantre sorunu yaşandığını rahatlıkla yenebilecekleri bir takıma 2-1 yenilerek 2. olduklarını belirtirken, takımlarının fairplay adına yakaladığı başarının tüm İstanbul'un dilinde olduğunu ve oyuncularının okullarında da oldukça başarılı olduklarını belirtip, takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Aydın Ergün yaptığı konuşmada, U-14 Futbol takımı oyuncularını takım ruhu anlayışıyla kariyerlerine katkı sağlayacak şekilde ve spor disiplini içerisinde bir turnuva geçirdikleri için tebrik ederken, turnuva konusunda devamlı bilgiler aldığını duyduklarından gurur duyduğunu belirtip oyuncuları ayrı ayrı kutlayarak kendilerine birer okuma kitabı armağan etti. Ergül son olarak da oyunculara bu davranış biçimlerinin yarın olabilecek profesyonel yaşamlarında kendilerine katkı sağlayacağını vurgulayıp yazın keyfini çıkartmalarını zaman zaman başka spor dalları ile de ilgilenmelerini önerdi.

Aynı ekip daha sonra İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğullarını makamında ziyaret ederken, Beykoz Emniyet Müdürlüğünde tam bir duygu fırtınası esti.

Takıma sponsor sağlamakta ve bizzat ilgilenmekle oyuncuların ve yöneticilerin gönlünde taht kuran Emniyet Müdürü öğrencilerin içten davranışları ile zaman zaman zor durumda kaldı. Bisk Başkanının gerekli açıklamayı yaptıktan sonra tüm oyuncular Emniyet Müdürüne duydukları sevgi ve hayranlıklarını doğal cümleler ile ortaya koyarken, oyunculardan alınan cesaret ile herkes duygularını bölüştü.

Oyuncular genel olarak bu turnuva sayesinde çok sosyalleştikleri, daha rahat arkadaşlıklar kurduklarını ve kurulan arkadaşlıkların önemini kavradıklarını vurgulayıp başta emniyet müdürü olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. Takımın Teknik Direktörü Uğur Sakaloğlu aynı zamanda bir eğitimci olması sebebiyle yaşadığı tablo sebebiyle oyuncularına teşekkür ederken, tüm Beykozluların bu tür organizelere destek olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları yaptığı duygusal konuşmasını, çocuklar size güveniyorum ve sizinle iç içe olmaktan keyif alıyorum, her zaman yanınızda olmaya gayret edeceğim. Bana imzaladığınız bu topu ve kupayı yıllar sonra torunlarıma gösterdiğimde sizlerle gurur duymak istiyorum. Bu dileğimi unutmayın dediğinde salonda tam bir duygu seli yaşandı.
Bisk Başkanı Asım Özdemir son açıklamasında Oyuncuların ortak aldıkları bir karar ile İstanbul 2. Kupasını Emniyet Müdürüne armağan etmek istediklerini belirterek, kupa teslimine de, Çayır Festivalinde kendilerine verilen stantta sergiledikten sonra gerçekleşeceğini belertti.

Son ziyaret Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e gerçekleşirken, Çelikbilek konuklarını yeni yapılan toplantı salonunda ağırladı. O ziyarette de aynı ölçekte konuşmalar yaşanırken, son ziyarete Takımın Teknik Direktörü Uğur Sakaloğlu damgasını vurdu. Sakaloğlu bir Spor adamı ve Beden Eğitimi Öğretmeni olarak çocuklarımıza mahallelerinde spor yapabilecekleri spor alınları üretilmesini, bu sayede spora yönelecek sporcu sayısının artacağını, vesilesiyle daha sağlıklı ve sıhhatli bir gençlik yetişeceğini vurgulayıp açıklamasını yaptığı konuda Belediye Başkanının yardımcı olmasını rica etti.

Tamımın 2. kaptanı yaptığı teşekkür konuşmasında kendilerine kamp sözü verildiğini hatırlatması üzerine, Belediye Başkanı bakalım şartlarımızı değerlendirelim sözünden sonra, sizleri 15 gün Çayır Festivalinde ağırlayalım her akşam çorbalarınız benden,bizzat ben dolduracağım bardaklarınıza ve her akşam sizleri ve başarınızı anons ettireceğim sözleri güçlü alkış aldı. 




21-06-2012 3875 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

eyüp aktaş 22-06-2012

beykozun gücü

çok güzel günler yaşadık bu başarı beykozu spor alanında hareketledirir inşallah .doguş haberede çok teşekkür ediyorum testeklerinden dolayı.

hasan gökbudak 27-06-2012

kutlama

değerli beykozlular u 14 karması beykozu çok güzel temsil etmiştir.başarıların devamını dilerim. doğuş haberede heryerde oldukları ,için onlara teşekkürler saygılarımla.

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 594
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1081
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 457
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 655
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 504
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1124
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 987
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 850