RİVA'DA SPOR ADINA HERKES MUTLU

12-08-2012 3494 5 yorum. Yorum Ekle

Riva Spor Kulübü, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Futbol Antrenörlüğü Bölümü Mezunu ve UEFA-B- Antrenörlük Belgesi sahibi Alper Yaydan yönetiminde kurdukları U-13 kategorisi Erkek-Bayan Futbol Takımı ile Riva Spor Kulübünün Futbol Takımının alt

Riva Spor Kulübü, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Futbol Antrenörlüğü Bölümü Mezunu ve UEFA-B- Antrenörlük Belgesi sahibi Alper Yaydan yönetiminde kurdukları U-13 kategorisi Erkek-Bayan Futbol Takımı ile Riva Spor Kulübünün Futbol Takımının alt yapısını oluşturuyor.

Beykoz'un en yeni ve modern futbol sahasına sahip olan Riva Spor Kulübünün gençleri, idman yaparken saha kenarından geçenleri adeta imrendiriyor. Daha türübün düzenlemesi yapılmayan sahada başta öğrenci velileri olmak üzere birçok yerli ve yabancı sporsever sahadan dışarı yansıyan güzelliği seyretmek için araçları ile veya yaya olarak futbol sahasının yanından idmanları seyretmekte.

Bizde birçok kez niyetlenmemize rağmen en sonunda elimizde fotoğraf makinemiz ile birlikte geleceğin genç yeteneklerini izlemeye gittik. İster istemez fotoğraf makinemiz ile genç kardeşlerimizin ileriye yönelik planlamalarına katkı olabilecek kareler oluşturup, siz değerli okuyucularımızın hoşgörüsüne sığınarak cömertçe sergilemeye çalıştık.

Antrenör Alper yaydan ile yaptığımız kısa söyleşide amacın, çevre köylerin gençlerinin de katılımının sağlanacağı güçlü bir alt yapı oluşturup, U-13 serisinden başlayıp her sene artırarak U-13-14-15 serilerini de oluşturup alt yapısı tamamen güçlü bir takım oluşturmak istediklerini öğrendik.

Kulüp önümüzdeki dönemde, saha dışındaki fiziki yapılanmasını tamamladıktan sonra birçok branşta daha Riva ve Çevre Köylerinin gençlerine spor yapma şansı saylamayı planlamakta.

Riva Spor Kulübü Spor Okulu öğrencilerinin idmanlara gidiş ve geliş görüntüleri de köy içerisinde pozitif görüntüler oluşturmakta. Tek tip spor malzemeleri ile köy merkezine olukça yakın tesislere giden öğrenciler, zaman zaman da modern bir restaurant iken Muhtarlığın büyük bir özveri ile Kulübe tahsis ettiği plaj içerisindeki kulüp lokallerinde aileleri ile birlikte zaman geçirip dinlenebilmekteler.

Genç kardeşlerimizi ziyaret ediğimizde oldukça kalabalık bir idman kadrosu ile karşılaştık, fotoğraf çekerken hepsinin isimlerini tek tek almamıza rağmen, belki hata yaparız düşüncesi ile isimleri fotoğraf üzerine yazamadık. Söz vermemize rağmen; Emir Yılmaz, Eren Sarıkurt, Furkan Külsay, Ali Paşa Özbay, Enes Temel, Gökdeniz Belen, Mahmut Karaalioğlu, Ramazan Talha Çetin, Serbülent Belen, Dursun Cemal Aydın, Utku Görmüş, Berkay Yazıcıer, Yunus Kocameşe, Umut Akçaoğlu, Berkay Kahraman, Altan Cephe, Mehmet Yılmaz, Cemre Tatoğlu, Aslıhan Belen, Lale Yelegen, Bedia Eren, Sevilay Cepne, Beyza Akyol, Mert Karaalioğlu, Ömer Faruk Şener, Cenk Aydın, Hamza Güneysu, Caner Belen'den özür diliyoruz.

Önümüzdeki dönem U-13 kategorisinde liflere katılacak olan Riva Spor Futbol Takımına, zorlu ama bir o kadar da güzel geçecek lig mücadelelerinde başarılar dilerken, çevre köylerin gençlerinin de bu güzelliklerden yararlanabilmek için gelecek planları yapmalarını ve bu planlarının içerisinde mutlaka köylerine yakın olan bu güzel tesislerde spor yapmalarını öneririz.

NOT:GENÇ SPORCULARIMIZIN DİĞER FOTOĞRAFLARI,FOTOGALERİMİZDEDİR.



Fotoğraf Galerisi


12-08-2012 3494 5 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Genc 12-08-2012

Hey Gidi Hey

Beykoz'un bir köyünde bu sahnelerin yaşanıyor olması umut verici, çocuklarımızın küçük yaşta spora yönlenmesi çok güzel, bizim zamanımızda Beykoz'da,
önce mahalle takımlarından başlanır,sonraki hedefse mutlaka Beykozspor'da oynamak olurdu.Şimdi Beykozspor'un durumu ortada,o günler aklıma geldi, haberinizle hem sevındım, hemde hüzünlendim.
Saygılar
Mehmet Genç

NALAN YILMAZ 12-08-2012

ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZDE MUTLUYUZ

ÇOCUKLARIMIZA BU İMKANI SAĞLAYAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.ÇOCUKLARIMIZADA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Rıfat 13-08-2012

inanın baktıkça içim açılıyor

salih muhtarım en güzel yatırımı yapmışsınız, başarılarınızın devamını dilerim. gençlerimizin görüntüsü içimi ferahlattı pırılpırıl ortam hazırlamışsınız. katkısı olan herkesi kutluyorum ve tebrik ediyorum

KORAY KARA 13-08-2012

Teşekkür

Sayın saygıdeğer büyüğüm Salih Belen köy girişine yaptığınız muhteşem, devasa spor kompleksi için çok ama çoooook teşekkürlerimi sunarım. İnşallah ilerleyen günlerde sizi beykoz belediyesinde yüksek makamlarda görmek isteriz. Sizin bu muhteşem hizmetlerinizden Beykoz halkını mahrum etmezsiniz inşallah. Başarılı hizmetlerinizi Allah daim etsin.

Seyithan 15-08-2012

Süper

Eski ve yeni öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu edecektir. Her vurduğunuz gol olsun. Yeni spor tesisimiz köyümüzün zengin kültürel çalışmaları için önemli bir adım olacaktır. Yapımında emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Toplam 5 yorum bulundu. 1-5 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787