LEZZETTE “BATUM” FARKI

01-03-2013 4424 3 yorum. Yorum Ekle

Batum Havarisi Yardımlaşma ve Kültürel Dayanışma Derneği Kadın Kolları Yönetimi, yöresel yemeklerini Tokatköy Spor Kulübü Tesislerinde düzenledikleri etkinlik ile tanıttı.

 

Beykoz Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde Yöresel Kültürlerini en iyi işleyen Derneklerden olan Batumlular Derneği, yakın zamanda dernek merkezinde yaptığı yöresel yemekleri tanıtım akşamından sonra, derneğin kadın kolları çalışmalarında da aktif olduklarını, Tokatköy etkinliğinde gösterdiler.

 

Paçaçura, hollobya, mısır ekmeği, ev yoğurdu ve birçok hamurişi ürünlerini konuklarına itina ile sunarken, Tokatköy Spor Kulübü Tesisleri birkaç defa dolup taştı. Dernek üyesi bayanların büyük ilgi gösterdiği etkinliği, Tokatköy sakinleri ve protokol davetlileri de yalnız bırakmadılar.

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti Beykoz İlçe Yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hatice Oral ve Yönetim Kurulu Üyeleri;

yaptıkları kısa konuşmalar da davetlileri selemlayıp, yaptıkları etkinlik ve ikram ettikleri yemekler hakkında bilgiler verirken, Başkan Ali Kemal Kılıç, derneğin başarısının çalışma arkadaşlarının ve dernek organları olan Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının kendilerine olan desteğinden kaynaklandığını belirtip davetliler huzurunda onlara teşekkür etti.

 

Bir taraftan yemekler yenilirken, bir taraftan da dernek adına daha evvel çekilmiş olan televizyon programlarından görüntüler slayt eşliğinde konuklara izletildi.

 

Dil kültürünün unutulmaması için yapılan kurslardan, okul çocuklarına verilen burslardan, ülke genelinde ve ülke dışında yardım edilmesi gereken sosyal projelere güçleri nispetinde katılmak, yaz aylarında gençlerine spor müsabakaları düzenlemek olarak etkinliklerini yıl içerisinde gözlemlediğimiz, Batumlular Derneğinde Kadın Kollarının Kurulmuş olmasının derneğe ne kadar güç kattığı yapılan etkinlikten de net olarak gözler önüne serildi.

Not: Beykoz Sivil Toplum Hayatına önemli katkıları olduğuna inandığımız Batumlular Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç'ın doğum günü olan 1 Mart tarihine denk gelen haberimiz vesilesi ile Sayın Başkanın doğum gününü tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yaşantısının devamını diliyoruz.

Doğuş Haber   




01-03-2013 4424 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Nurhayat Delice 02-03-2013

Hendek'ten Selamlar

Avukat bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu siteyi takip ediyorum. Arkadaşın hatırına baksamda birkaç genel haberden başka yerel olduğu için ilgimi çekmiyordu.Sabırla takip etmemin karşılığını şimdi gördüğümü düşünüyorum.Bende bir "GÜRCÜ" kadınıyım ama bizim buralarda böyle çalışmalar yok, çok duygulandım. Dernek Başkanını ve bayanlar kolunu çok tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.
Nurhayat Delice/Hendek

Perihan 02-03-2013

P.Bahçe

Diğer siyasi parti kadın kollarını çağırmadınızmı, yoksa çağırdınızda gelmedilermi. Açıklama yaparsanız sevinirim.

Feridun Kocabaş 02-03-2013

Daha Geniş Bilgilendirme

Batum ile Ülkemzin bağlantısını bilenlerin sayısının çok fazla oldğnu zannetmiyorum, bu konuda bilgisi olan bir üyenizin Beykoz basınında birkaç seri halinde köşe yazmasını planlayamazmısınız. Ayrıca ilçede ik önemli kültür merkezi var bralarda halka açık paneller ile bu konnun daha geniş kitlelere anlatılmasını planlayabilirsiniz. Lüten işgüzarlık olarak algılamayın her TÜRK bireyinin sizleri benim gibi içimizden kanımızdan birisi olarak bilmesini çok istediğim için zira herkesin bilmediğini düşünüyorum.Haddimi aştı isem özür dilerim. Başarılar dlerim.

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 597
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 458
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851