BEYKOZLU-ORDU MESUDİYELİLERE YENİ YERLERİ UĞURLU GELDİ

28-03-2013 5992 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un en güçlü sivil toplum kuruluşlarından olan Beykozlu-Ordu Mesudiyeliler Derneği yeni heyecanlarını tüm Beykoz ile paylaşmaya başlaşıyor.

Ordu Mesudiye’ye ve Mesudiyelilere gönül verenler ile her bir üyesinin birebir katkısıyla oluşturulan yeni dernek merkezlerinin açılışının hazırlıklarını sürdüren dernek yöneticileri tatlı bir heyecanın içerisine girdiler.

 

Kavacık merkezde bulunan dernek merkezinin açılış çalışmaları devam ederken, Ordu- Mesudiyeli olan Belediye Meclis Üyeleri, Muhtar ve dernek merkezindeki kahvaltıda bir araya gelen dernek yönetimini çalışma programları konusunda misafirlerine bilgiler aktardı.

 

Ekte sunacağımız basın açıklamasında net olarak belli olduğu gibi, ilçe yerel basının katıldığı ortamda gerçekleştirilen basın açıklamasıyla, Beykoz halkının yerel hizmetlerden yararlanması adına yaşadığı nüfus azalması ile ilgili olumsuz gelişmeler karşısında, Yerel ve Merkezi Yöneticilerin alacakları kararlara destek olunacağı açıklandı.

 

Aynı toplantı saatlerinde, Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Elçin, Mahmut Mehmet Yıldız ve Danışmanları Salih Altun’dan oluşan Şahlanış Hareketi Başkanlar Kurulu dernek merkezini ziyaret etti. Şahlanış Hareketi Lideri Murat Altun, basın mensuplarına, dernekte bulunan Mesudiyelilere ve dernek yöneticilerine çalışmaları hakkında geniş bilgiler aktardıktan sonra gelen sorulara tek tek cevap verdi. Oldukça samimi ortamda geçen fikir alış verişinden sonra gece sona erdi.

 

Yeni yerlerinde aralıksız misafirlerini kabul eden Beykozlu Ordu- Mesudiyeliler Derneğinin, haberimiz öncesi son ziyaretçileri Beykozlu Ardahanlılar Derneği Yönetimi oldu. Yeni göreve gelen Süleyman Yıldız Başkanlığındaki Beykozlu Ardahanlılar Derneği Yönetimi ile Kurucu Başkanları Alaattin Kılıç’ın gerçekleştirdiği ziyarette de oldukça samimi ortamda dostane sohbetler gerçekleştirilip, Beykoz’daki Sivil Toplum Kuruluşları arasındaki diyalogların artırılması ve ortak projeler üretilmesi konusunda mutabık kalındı. 

Beykozlu-Ordu Mesudiyeliler Derneğinin İlçe Yerel Basını Aracılığı ile Beykoz Kamuoyu ile Paylaştığı Basın Açıklaması

DOĞMAK-DOYMAK VE DOYARKEN YAŞATMAK İLKEMİZDEN YOLA ÇIKARAK, BEYKOZ KAMUOYUNA VE SİZ DEĞERLİ BASIN MENSUPLARIMIZA, AŞAĞIDA SUNACAĞIMIZ BASIN AÇIKLAMASINI GEREKLİ GÖRDÜK.

Aile büyüklerimizin ve günümüz genç kuşağının bir bölümünün doğduğu topraklar olan Ordu topraklarını unutmadan, hasretimizden, özleminizden ve sevgimizden hiçbir şey kaybetmeden, gönlümüzdeki manevi yerini, yüreğimizin ta deriliklerinde her daim hissederek, gelinen noktada “doyduğumuz yer olan şirin ilçemiz Beykoz’a” sorumluluğumuzdan yola çıkarak, aşağıdaki basın açıklamamızın gerekliliğine inanarak, siz değerli basın mensupları ile toplanmış bunmaktayız.

Değerli Basın Mensupları,

Son bir yıl içersinde Beykoz İlçe Nüfusundaki düşme ( ölüm, nakil, Beykoz’da ikamet ettiği halde, Nüfus taşıma vb.) Sebepler nedeniyle ilçemize yapılan Devlet ödeneklerinin yükselmesi ve yerel meclis üye sayısının artması yönünde, olumsuz tesir etkisi ilçe gündemini oluşturmaktadır.

Beykoz’da yaşayan ve Beykoz Belediyesinin yerel hizmetlerinden yararlanan her bireyin öncelikle aile bütünlüğünü oluşturduğu Beykoz’a karşı sorumluklarını yerine getirmesinden yanayız.

Bu vesileyle bahsini ettiğimiz konu başta olmak kaydı ile Yerel ve Merkezi Yönetimimizin Beykoz’un gelişmesine katkı koyacakları çalışmalarda, Beykozlu-Ordu Mesudiyeliler Derneği olarak destek verip yanlarında olacağımızın bilinmesin istiyoruz.

Özkan Ayduğan

Beykozlu-Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı




28-03-2013 5992 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 514
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 642
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 512
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 455
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 429
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 428
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 411
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 464
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1135
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 860