DURDURULAMAYAN GERÇEĞİN ADI ANAFARTA

09-05-2013 4555 2 yorum. Yorum Ekle

Genç yaşında girdiği sanat uğraşında, küçük cüssesine rağmen kendi ağırlığından kat kat fazla güçlerin ayağından ısrarla geri çektiği, her şeye rağmen çıktığı zirvede yeni gezegenler arayan, zaman zaman delifişek takılan, kendisi gibi sanat ile uğraşan yakın arkadaş grubunun, istisna dışında destekten ziyade hep kösteğini alan Anafarta zirvede gezinmeye devam ediyor.

Delifişek takıldığı zamanlarda bir dönem parçalı bulutlu olduğum, fakat gönlümde her zaman özel bir yeri olan, karınca kararınca bu güzel sanat yolculuğu sürecinde hep yanında olduğum, yol almasına çam sakızı çoban armağanı hak ettiği desteği kalemimle hiçbir zaman esirgemeyip verdiğim, değerli kardeşim Anafarta ve çok değerli izleyiciler ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde verdiği “Motivasyon ve Beden Dili Seminerinde beraber olma şansı buldum.

Anafarta’ya özel bir seminer ile karşılaşacağının bilinci de olan seyirci kitlesine, değerli kardeşimin köşe yazarlığı yaptığı Dost Beykoz Gazetesi kadrosunun neredeyse tümünün ailece katıldığı bu güzel akşama Beykoz Yerel Basınından sadece oğlum ile birlikte katılmış olmak, beni bir saatliğine bu ailenin bir parçası gibi hissettirdi.

Anaarta’nın bir saatlik sahne performansında, mikrofonun kendisine tamamen yakıştığı, eskiden yaptığı tek kişilik şov programlarının mizah ölçülerinden tamamen arınmış, adeta ak düşün saçları ile örtüşen muhteşem sözler çıktığı farklı bir akşam geçirdik.

Dostumun sahneden anlattıklarının bir yerini eksik anlatırsam üzülürüm diye aktarmak istemiyorum fakat ilk seminerine katılmanızı tavsiye edebiliyorum.

Bu geceye zaman ayıran tüm davetlileri kutlarken, Dost Beykoz Gazetesinin geceye katılan Yazar Kadrosunu, arkadaşlarının etkinliğine bizzat katılarak desteklerinden dolayı da tebrik ediyorum.

Güçlü gelecek Platformunun sahne arkasında kalan lokomotiflerinden değerli iki kardeşim Bilgehan Murat Miniç ve Ekrem Tuncer’in de gönlümdeki yerleri Anafarta’dan farklı değil, her ikisi de kendi alanlarında bireysel olarak başarılarını devam ettirirken Anafarta’nın projelerinin içinde yer almakla dayanışmanın önemine dikkat çekerek, insanlara seyredilmesi gereken ayrı bir pencere açmış durumdalar.

İşin özünde bu üç gençten ikisinin baba, bir tanesinin ise dede ve baba dostuyum benim onlara farklı gözle bakmam imkânsız. Ömrüm olduğu sürece onların başarılı çalışmalarının yanında olup, gördüğüm olumsuzlukları da hatırlatmak benim öncelikli sorumluluğumdur.

Sevgili Ramazan ağabey, Sevgili Hidayet ağabey ve Sevgili Mesut Ağabey ve Sevgili Kardeşim Ahmet, bu gençlerle Beykoz gurur duyuyor ki sizlerin neler hissettiğini düşünemiyorum bile, çünkü bende işi duygusala bağladım, farkında olmadan senelerin nasıl geçtiğini bu gün 9 Mayıs 2013 yaş günü tarihim de iyice öğrenmiş oldum bu baba, dede ve gençler muhabbeti ile olsun pilavdan dönenin kaşağı kırılsın her yaşın ayrı bir güzelliği var diye de bir dedikodu var ya hani o da benim tesellim olsun.

Gençler tekrar tebrik ediyor öpüyorum sizleri.

 




09-05-2013 4555 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Ali Anafarta 09-05-2013

Teşekkür

Yıllar sonra (6 sene) yeniden DOĞUŞ HABER gazetesinde haber olmanın yaşattığı onur ve gurur tarif edilemez. Haberi okuduğumda Ozan Bey'in kelimelerindeki duygusallığı sonuna kadar yaşadım. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Ve bugün 9 Mayıs; doğum gününüz kutlu olsun Ozan Ağabey. Sevdiklerinizle birlikte nice huzur ve sağlık dolu yıllara...

Sinan Kavrak 10-05-2013

Mutlu Yıllar

Sevgili Abi'm. Allah sana sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice mutlu yıllar yaşatsın inşallah. İyi ki varsın.

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785