BAŞKANLIK KUPASI ORGANİZESİ AYNI TAS AYNI HAMAM

12-06-2013 3260 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanlığı Başkanlık Kupası Açılış Maçı, P.Bahçe Stadında, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başlama vuruşunu yapmadığı bir ortamda gerçekleşti.

Beykoz Belediyesinden, Amatör Spor Kulüpleri Futbol Turnuvası açılış maçına, Belediye Başkanı adına yapılan mesaj daveti sonrasında katıldık. P.Bahçe Stadına gittiğimizde, Turnuvanın Başkanlık Kupası Açılış Maçı olduğunu, saatin 18.00 olmasına rağmen Belediye görevlilerinden bazılarının stadın sporcu girişinde Belediye Başkanını beklediklerini gördük. Belediye Başkanının "MAKAMI" adına düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu mutlaka yapar düşüncesiyle (ki aldığımız bilgide o yönde olduğu için) bizde kapı girişinde Belediye Başkanını bekledik.

Belediye Başkanı ile birlikte yaklaşık saat 18.15 gibi stada girdiğimizde Başkanlık Kupası Maçının, Belediye Başkanının telefon talimatı sonrasında başladığını öğrendik. Mazeret dolayısı ile olabilir mantığından yola çıkarak Göllü Köyü ve Örnek Köy arasındaki açılış maçı mücadelesinin ilk yarısını seyrettik.

Beykoz Belediye Başkanlığının ilçede kurulu bulunan Amatör Spor Kulüplerine maddi kaynak aktarımının amaç edinildiği turnuva hakkında, ne önceden nede turnuva anında hiçbir yetkiliden bilgi aktarılmamasına rağmen, maçın devre arasında gerek belediye başkanından gerekse bisk başkanından açıklama olabileceğini düşünürken, maçın devre arasında saha içinde, sembolik penaltı atışları ve kısa top paslaşmaları yapıldı.

Bilgilendirilme ümidimizi maçın sonuna saklarken, Belediye Başkanı, Başkanlık Adına düzenlenen açılış maçının başlama vuruşunu yapmadığı gibi, maçın ikinci yarısını bir müddet izledikten sonra stattan ayrıldı. Belediye Başkanının ayrılması ile protokol davetlilerinin birçoğu da stadı terk ettiler. Maçın bitmesi ile birlikte yine hiçbir yetkili maç ve sonrası hakkında hiçbir bilgi aktarmadı.

Açılış maçını bizim dışımızda, bir basın mensubu arkadaşımız üç kimliği ile birlikte izledi, ilçemizdeki bir yerel gazetede köşe yazarlığı ve spor haberleri yapan arkadaşımızın, aynı zamanda Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basın Danışmanı olması sebebi ile haberde gazetemizin bulunmasını dahada önemsiyoruz.

Geçtiğimiz yıl da aynı turnuvanın kupa maçı için Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Derneğinden davet aldığımızda, Başkanlık Kupası Şampiyonluk Maçı olduğu ve şampiyon takıma Belediye Başkanının kupasını vereceği davette belirtilmesine karşın, adı geçen Başkanlık Kupası Şampiyonluk Maçına Belediye Başkanı gelmemiş ve şampiyon takıma kupada verilmediği gibi, Beykoz Belediyesinin tüm takımlara vaat ettiği yardım çeki olan döviz ile hatıra fotoğrafı çekilmişti.

Açılış maçı olarak lanse edildiği için takımların gerçek güçleri ile sahaya çıkmadıkları izlenimi uyandıran ve güzel bir havada gerçekleşen, Göllü ve Örnek Köyleri arasındaki açılış maçı için her iki kulübün oyuncu ve yöneticilerini tebrik ederken, türübünde takımlarını maç sonuna kadar destekleyen ve sahadan galip ayrılan Göllü Köyü bayanlarını özellikle kutluyoruz.

Turnuvanın şekli ile ilgili hiçbir bilgi aktarılmamasına rağmen, fısıltı bilgilerine göre önümüzdeki günlerde iki ayrı takımın yapacağı müsabaka ile turnuva son bulup Beykoz Belediye Başkanlık Kupası sahibini bulacağı ve ardından, geçtiğimiz yıl olduğu gibi tüm amatör takımların beklentisi olan ekonomik yardımın gerçekleşeceği bilgisine ulaştık.

.




12-06-2013 3260 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 584
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1076
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 541
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 444
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 502
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 440
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 648
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1118
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 979
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 846