Beykoz’a Hizmet Edenler Buluştu

09-05-2014 4724 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi tarafından her yıl emekli personele yönelik düzenlenen “Geleneksel Emekli Belediye Personeli Vefa Yemeği” bu yıl 5. kez düzenlendi. Kuruma uzun yıllar hizmet vermiş işçi ve memur personel yemekte bir araya geldi, eski arkadaşlar has

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlenen vefa yemeğine, ilçe belediyesi olunan 1984 yılından bu yana kurumada çalışan ve emekliye ayrılan yaklaşık 400 emekli personel katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan yardımcıları, DİSK Genel İş Anadolu Yakası 2’nolu Şube Başkanı Nevzat Karataş, BEM-BİR-SEN 7 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Bülent Yıldırım, ilçenin ilk belediye başkanı Ali Zengin, belediye birim müdürleri de buluşmada emekli personeli yalnız bırakmadı.


DİSK Genel İş Anadolu Yakası 2’nolu Şube Başkanı Nevzat Karataş yaptığı konuşmada “Bizleri böyle güzel bir organizasyonda bir araya getirdiği için Başkanımız Yücel Çelikbilek’e teşekkür ediyorum. Çok güzel bir manzara var. Herkes burada. Pek çok organizasyona katıldım böylesini görmedim. Çok duygulandım. Tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.


BEM-BİR-SEN 7 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Bülent Yıldırım, Üstad Sezai Karakoç’un Hatırlamak Üzerine adlı şiirinden alıntı yaparak “Gerçeğin hayâlden en bariz farkı, Uzağa atarsın, yakına düşer... Öyle günler, öyle simalar var ki, Unutmak istersin, aklına düşer” dizelerini okuyarak başladığı konuşmasında “Bizler, mevcut belediye personeli, sizlerin yaptığı işleri daha ileri taşımaya çalışıyoruz. Başkanımız Yücel Çelikbilek büyük çabalarıyla, gayretleriyle Beykoz’umuza değerli işler kazandırmaya devam ediyor. Bu güzel yemek ve bugüne kadar Beykoz’a kazandırdıkları için başkanımıza sendikamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin ev sahibi Başkan Yücel Çelikbilek de konuşmasında “1984’ten bu yana belediyemizde görev almış siz değerli arkadaşlar, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sizler görevinizi yaptınız, hizmette bulundunuz. Eminim Beykoz’da gezerken, bir sokak gördüğünüzde ‘Bu sokakta benim şöyle bir hizmetim vardı’ diyorsunuzdur. Buralarda sizin emeğiniz vardır. Bu iş böyledir işte, hem çalışıp hem de bol bol dua almak bu mesleğin getirisidir. Olağanüstü bir durum olduğunda, belki de gecenin bir yarısı, sizi çağırdılar ve siz de insanların sorunlarını çözmek, dertlerine derman olmak için çalıştınız. Yerel yönetimler böyle bir şey. İnsanlara yardım etmekten keyif alıyorsanız yorulmazsınız ve işinizde mutlu olursunuz. Belediye başkanı olarak 10 yılı devirdim, 15 e kadar gideceğim inşallah. 10 yıllık bir ara verdim ama yine de Beykoz ile içiçeydim. Yani nerden baksanız 25 yıl buraya ayak basmış olacağım. Bir iz bırakmış olduğumu düşünüyorum. 1. Ve 7. Dönem başkanı görüyorsunuz aynı masada. Bu nasıl bir birlik olduğumuzun göstergesidir. Sayın Ali Zengin’e teşekkürlerimi sunuyorum. Onun kadar uzun süre Beykoz’a hizmet edebilmeyi rabbim nasip eder inşallah bize. Türkiye’de bu türde bir organizasyonu yapan başka bir belediye daha yok. İyi günde de kötü günde de birlikteyiz, hatıralarımız var. İnsan bu manzarayı görünce duygulanıyor. Beykoz malum Hz. Yuşa (AS) manevi ikliminin ve misafirperverliğinin simgesi. Bizler de bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Daha güzel günler göreceğiz. Göreceksiniz Beykoz önümüzdeki 5 senede bambaşka bir çehreye bürünecek. Yüreği bir olan insanlar ayrı gayrı düşmez. Ben bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza da rahmet diliyorum. Onları anmadan geçemeyiz. Allah mekânlarını cennet etsin. Sağlıklı bir şekilde seneye de sizlerle burada buluşabilmeyi niyaz ediyorum, bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum, sağolun” dedi.

Programın sonunda isteyenler söz alıp görüşlerini bildirdiler. Başkan Çelikbilek programa katılan herkesi kapıda tek tek uğurlayarak, çiçek takdim etti.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi Basın Yayın Bürosu                                                                                           




09-05-2014 4724 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787