Boğazın İncilerinden Başkanlarına Ziyaretler Var

31-07-2014 4397 Yorum yok. Yorum Ekle

2014-2015 Sezonunda TVF Bayanlar 3.Liginde mücadele edecek olan Beykoz Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Kulüp Başkanları Muharrem Kaşıtoğlu’na ziyaretler gerçekleştirdi.

2014-2015 Sezonunda TVF Bayanlar 3.Liginde mücadele edecek olan Beykoz Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Kulüp Başkanları Muharrem Kaşıtoğlu’na ziyaretler gerçekleştirdi.


Bayram sonrasındaki tatilin hemen ardına denk gelen ziyaretlerde Boğazın İncileri, hem bayram tebriklerini iletirlerken, hem de yaptıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini sundular.


Boğazın İncilerinin Beykoz Belediyesindeki ilk ziyaretleri aynı zamanda Kulüp Başkanları da olan Belediye Başkan Yardımcılarından Muharrem Kaşıtoğlu’na oldu. Takım oyuncularının ziyaretininin kendisini memnun ettiğini dile getiren Başkan Kaşıtoğlu da oyuncularının geçmiş bayramlarını kutlamış oldu.


Ziyarette Beykoz Belediyespor Bayan Voleybol Takımının bu sezonki hedefleri bir kez daha masaya yatırılırken şampiyonluk beklentisi konuşmalara yansıdı. Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu yaptığı konuşmada, “Geçen sezon bizim açımızdan bir geçiş dönemi idi. Ancak bu sezon büyük hedefler belirledik, bu amaç doğrultusunda çok kaliteli ve de yetenekli isimlerden kurulu bir kadro oluşturduk. İnanıyorum ki sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip 2.Lige geçiş yapacağız.” diye konuştu.


Boğazın İncileri daha sonra Başkanları Muharrem Kaşıtoğlu ile birlikte Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret etti. Başkan Çelikbilek, Beykoz Belediyespor Kulübünün bünyesindeki sporcular ile önemli bir misyonu olduğunu söylerken, “ Bayan Voleybol Takımımız bu sezon şampiyonluk beklentisi içerisinde ve ben bu sporcu kardeşlerime inanıyorum, güveniyorum. İyi bir kadro oluşturulmuş, şimdiden yapacakaları müsabakalarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


Beykoz Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Bektaş Durmaz ile Takımın Oyuncu-Menajeri  Gözde R.Yorgun, Takım Kaptanı Sevinç Deniz Uysal takımın mevcut durumu ve oyuncuları ile ilgili bilgi aktarımında bulundular ve Başkan Çelikbilek’i maçlarında görmek istediklerini ifade ettiler.


Başkanlık Makamındaki ziyarette konuşan  Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, Voleybol Takımını A Takım düzeyinde geçen sezon kurduklarını hatırlatarak, “ Bu sezon hedefleri olan, şampiyonluk beklediğimiz bir kadro oluşturuldu.


 2014-2015 Sezonunda TVF Bayanlar 3.Liginde mücadele edecek olan Beykoz Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Kulüp Başkanları Muharrem Kaşıtoğlu’na ziyaretler gerçekleştirdi.


Belediyespor olarak Volebol sporuna yaptığımız yatırımın ilçede bu spor dalına olan ilgiyi fazlası ile arttıracağı kanaaatindeyiz. Nitekim Voleybol Okulumuzda ve altyapı takımlarımımızda büyük bir sporcu potansiyelini şmdiden yakaladık. Kız çocukları ve genç kızlarımız için şu an için spor yapabilecekleri en tercih edilen spor branşı voleybol olmuş durumda” diye konuştu.


HABER KAYNAĞI: BEYKOZ BELEDİYESPOR MEDYA-İLETİŞİM

Önemli Not:

Belediye Spor’un çok değerli Yöneticileri, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ve ekibinin göreve gelmesiyle ve değerli hoca Bektaş Durmaz ve ekibinin ilçemize Voleybol adına kazandırdıklarından oldukça mutluyuz. Bu konuda emeği geçen herkesi bütün kalbimiz ile tebrik ederiz.

Ne var ki, bünyesinde eski bir Voleybolcu bulunduran Doğuş Haber Gazetesi olarak İlçemizin başarılı temsilcisi Belediye Voleybol Takımının il dışındaki hariç(zaman zaman il dışı da olabilir) Beykozlulara yansıtılacak haber niteliği taşıyan her türlü etkinliklerini bizzat kendi gözlemiz ile haber yapmaktan onur duyarız.

Bu vesileyle, takımımızın sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarından oluşan etkinliklerinizi gazetemize de bildirirseniz, değişik bakış açısıyla halka yansıtılacak haberlerinizin takımımıza daha da faydası olacağını düşünmekteyiz.  Davetlerinize katılma konusunda olası bir mazeretimiz söz konusu olduğunda ise sizlere mazeretimizi belirtip gidemediğimiz haber konusu ile ilgili yardım talep ederiz.

Bilgilendirmemizin, takımımıza daha fazla katkı oluşturması için yapılmış bir iyi niyet temennisi olarak algılanmasını arzu eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Doğuş Haber 




31-07-2014 4397 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839