‘AL YAZMANIN SESİ’

05-12-2015 3588 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Kongresine saatler kala,Milletvekili seçimlerinde CHP İst.l Milletvekili Adayı olan İst. ve Beykoz siyasetinin yakinen tanıdığı İlçemizin değerli bireyi ‘Al Yazmanın Sesi’ olan Füsun Sökmez’ in gazetemiz ile olan paylaşımı;

"Al Yazmanın Sesi"

Değerli Beykozlu hemşerilerim; ben kısa bir süre önce bir yola çıktım. Nerde bir sorun,nerde bir hüzün,nerde bir sevinç varsa paylaşalım , birlikte gülelim birlikte çözelim istedim. Çıktığım siyasi yolda milletvekili adaylığımla Beykoz’un ve yurdumun her derdini Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımak hedefimle projelerimi açıkladım.  Biliyorum ki vatandaşımız seçtiği, kendini temsil eden vekiline ulaşmada eşit imkânlara sahip değil Derdini anlatamıyor ki çözüm bulsun. İşte her şeyden önce bu iletişimi sağlamak, ardından yol gösteren olmak gerek.

Partim milletvekili önseçiminde Beykozlu adayları arasında en yüksek oyu şahsıma vererek bana bir kez daha onur verdi ve beraberinde sorumluluk yükledi. Örgütüme olan şükranım ve Beykoz’un yetiştirdiği bir evlat olarak; üzerime aldığım sorumlulukla tüm Beykoz’umun her bir vatandaşına dokunarak onların sesi olarak yoluma devam edeceğim.

 Siyaset Kararlılık ister, Sürdürülebilirlik ister, Sorumluluk ister Ben bu sorumlulukla tüm Beykoz’a verdiğim sözü tutacağım. Çalışacağım, çalışacağım. Yeter ki el ele verelim Derdimize derman bulalım.

Seçim beyanımda yer alan  ‘ Al Yazma’ yla somutlaştırdığım projemde diyorum ki;

Ülkemizin, kültürümüzün ortak değeridir “Yazma” Yurdumuzun dört yanında Edirne’den Kars’a, Kastamonu’dan Adana’ya Anamızın başında, çiftçimizin omzunda, işçimizin alın terinde her yerde yazmamız var. Bayrağımın alından, şehidimizin kanından al rengini aldı benim yazmam. AL YAZMA hepimiziz aslında

İşte bugün Ben bütün AL Yazmaların sesi olacağım. Çünkü ;

AL YAZMA vefadır

AL YAZMA umuttur

AL YAZMA   mücadeledir  ve emek ister, hak,hukuk ister. Bu ortak kültürümüzün parçası AL Yağma’nın ucuna bağlayın tüm sorunlarınızı, dertlerinizi

yollayın bana tüm sorunlarımıza birlikte göğüs gerelim.  Çözümü nerdeyse birlikte bulacağız.

 Artık Beykoz’un kızı Füsun SÖKMEZ Beykoz’un her bir sorununun yükselen sesi olacak

Kimi gün kamu kurumlarında, kimi gün dostlarımızla, kimi gün Mecliste.

 AL YAZMA hepinizin ben sizin sesiniz olacağım Vereceğiz el le aşacağız bir bir engelleri 

Genç, yaşlı, çocuk / yolda, sokakta, okulda / hastalıkta, sağlıkta Beykozlu dayanışmasını göstereceğiz hep birlikte Biz bize yeteceğiz.

Telefonuma ya da e posta yoluyla ulaşan her bildirim oluşturacağım ekiple bir bir değerlenecek ve sizin sesiniz yükselecek

Bu Pazar günü yapılacak CHP Beykoz ilçe kongresi öncesi bu projemi sizlerle paylaşıyorum. Çünkü kongrede parti içi mücadelenin yanında asıl olan CHP ve solda siyasette halkla birlikte halk için mücadeledir.  İl Başkan yardımcısı olarak görev yaptığım süreçte Parti Okulu çalışmalarıyla büyük bir ekiple eğitimlerin beraberinde yüzlerce Sosyal proje ile halkımızla buluştuk. Yine  parti içi yapılanma ve reform süreciyle ilgili projelerde bulundum ve halen İl Başkanlığımızla  çalışmaktayım..

AL YAZMANIN SESİ projemle seçmenlerimizle siyasi anlayışımız doğrultusunda buluşacağız.     

Buradan Pazar günü CHP ilçe kongresinde demokrasi şöleninde buluşacak tüm yol arkadaşlarıma bir kez daha saygılarımı sunuyorum.

Partimi kolektif çalışma becerisiyle, yapısal değişimlerle buluşturmaya açık, takım ruhunu pekiştirecek, projeleriyle, Beykoz’un bir birinden değerli üyelerini İKTİDAR hedefimizle buluşturacak yeni kadrolarımızın belirlenmesine katkı koyacağız.  

Hırsa, ihtirasa geçit yok.

Haksızlığa hukuksuzluğa tahammül yok

 Atatürk’ün dediği gibi aklın ve bilimin önderliğinde devrimci ruhumuzla çalışmaya devam edeceğiz.

 Füsun SÖKMEZ

AL YAZMANIN SESİ

Anahtar Kelimeler : Beykoz,CHP,Doğuş Haber,Füsun Sökmez,Al Yazma,Al Yazmanın Sesi



05-12-2015 3588 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 600
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1086
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 550
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 450
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 510
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 461
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 657
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 507
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852