ZERRİN BEKAR SEÇİME HAZIRIM DEDİ

05-12-2015 3666 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Kongresine yaklaşık 25 saat kala, İlçe Başkan Adaylarından Zerrin Bekar, parti yöneticileri, delegeler, meclis üyeleri ve kendisi gibi İlçe Başkan Adayı Mahir Taştan’dan oluşan davetli kitlesine kahvaltı verdi.

CHP Beykoz İlçe Kongresine yaklaşık 25 saat kala, İlçe Başkan Adaylarından Zerrin Bekar, parti yöneticileri, delegeler, meclis üyeleri ve kendisi gibi İlçe Başkan Adayı Mahir Taştan’dan oluşan davetli kitlesine kahvaltı verdi.

CHP İstanbul eski İl Yöneticilerinden ve İstanbul Milletvekili Adaylarından Füsun Sökmez ’in de katıldığı kahvaltılı toplantıda. Partinin önemli isimlerinden Osman Özgül’ün sunumuyla, CHP Beykoz İlçe Başkan Adayı Zerrin Bekar kürsüye gelerek, bir bölümü serbest bir bölümü de slayt eşliğindeki sunumunu gerçekleştirdi. İlçe Başkan Adayı Zerrin Bekar’ın konuşmasını, yanlış anlaşılmaların oluşmaması için gazetelere gönderdiği orijinal konuşma metnini okuyucularımız ile paylaşıyor, kendisine de başarılar diliyoruz.

CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKAN ADAYI ZERRİN BEKAR’IN ORJİNAL KONUŞMA METNİ;

Ben Zerrin Bekar 1980 doğumluyum.  Hakan Bekar ile evliyim eşim harita mühendisi olup Ataşehir lisanslı harita kadastro mühendislik bürosunun sahibidir. Aynı zamanda Artvinliler hizmet vakfı başkanıdır. 2 çocuk annesiyim, kızım Zeynep 9 yaşında oğlum kuzey 5 yaşında. Memur bir ailenin çocuğuyum 1997 – 2007 tarihleri arasında özel sektörde muhasebe&finans sorumlusu olarak çalıştım. 10 yıldır Beykoz’da oturuyorum ülkemin gidişatını beğenmediğimden partime üye oldum. Partime ve ülkeme katkı sağlamak için çalışmalara başladım. Yaptığım çalışmalar saha çalışmalarıdır. 2009 yılından bugüne aktif olarak tüm seçim çalışmalarında yer aldım. Yaşadığım deneyimlerin sonucunda Beykoz da CHP nin varlığının gerçek değerini bulmadığına karar verdiğimden her seçim sonrası hüsrana uğradığımızdan partimizin ilkelerini,  varlığını, hedeflerini tabana yaymadığını düşündüğümden Beykoz ilçe örgütünü daha iyiye götüreceğime ve tabana yayacağıma inandığımdan Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’na aday olmaya karar verdim. Şimdi sizlere göreve gelmemiz halinde hemen yapmayı planladığımız hedeflerimizin ve projelerimizin bir kısmını paylaşmak isterim;

1-      Tüm üyeleri ziyaret programı – Tüm üyelerimizle ister onların mahallelerinde ister ilçe binamızda toplanarak üyelerimizin talep ve görüşleri doğrultusunda projeler hazırlayacağız

2-      Geri kazanım projesi – Partimizdeki kırgınlıkları ve küskünlükleri çözmek için bütün mahallelerimizden oluşan benim başkanlığımda bir komite oluşturacağız. Önemle belirtmek isterim ki böylesi bir zaman ve koşullarda CHP’ye üye olmak çok değerlidir, bu yüzden kimseyi kaybetme lüksümüz yoktur.

3-      Üye bilgilerinin güncellenmesi – Devamlılığı olan güncel bir veritabanı oluşturacağız

4-      Tabana yayılma & Yeni üye projesi – Kendi içimizdeki sıkıntıları aştıktan sonra mahalle temsilcilerimiz ile beraber tabana yayılıp aktif üye sayımızı arttıracağız.

5-      Her 3 ayda Muhtarlarla ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla toplantılar yapacağız.

6-      Meclis üyelerimiz ile her ay düzenli toplantı yapacağız. Toplantılarda bir ay önceki belediye meclisinden geçen kararlar ve gelecek ay içerisinde meclisten geçirilecek kararlar değerlendirilecektir.

7-      Parti okulunun kurulması – Bu okul sadece yönetim adına değil şahsım adına da en büyük hayallerimdendir. Elimden ne geliyor ise her türlü katkıyı sunacağım. Bu okul sadece temel siyasi eğitimin verileceği bir yer olmayacak çok çeşitli alan ve konularda eğitimler ve seminerler verilecek ve halka da açık olacaktır.

8-      Mevcut kütüphanenin genişletilebilecektir.

9-      CV BANK – En büyük projelerimizden birisi bu projedir. Yönetimimizden bir kişi bu işte görevli olacak. Üyelerimizden iş ihtiyacı olan gençlerimizin CV’lerini bir havuzda toplayacağız. Tüm belediyelerimiz, bize yakın iş adamları ve STK’lar ile bağlantıya geçerek onların ihtiyaçları doğrultusunda gençlerimize iş imkanı yaratılacaktır.

10-   BURS – ihtiyacı olan üyelerimizin çocukları için burs imkanı yaratacağız.

Bugün sizden yetki isteyen, partimize hakim olmasını istediğimiz gezi ruhudur.  Tüm enerjimizle, kararlılığımızla ve mücadele azmimiz ile buradayız.

Biz Mustafa Kemal’in nesilleriyiz. Mustafa Kemal bu yurdu bizlere emanet etti, gittikçe azalıyoruz. Çoğalmaya geliyoruz hep beraber çoğalacağız.

Bugün 5 Aralık kadınlarımızın seçme seçilme hakkına kavuştuğu gün. Selam olsun Ata’ma, selam olsun nezihlere bugün sözde verilen hakların özde mücadelesini veriyoruz. Bana nezaket gösterenlere diyorum ki “Hadi canım sende” ben hakkımı kullanıyor ve hakkım olanı istiyorum.

Nazım Hikmet’in şiirinde dediği gibi:

“kadın hayatın kendisidir   kadın devrimin ta kendisidir”.

Anahtar Kelimeler : CHP,Beykoz,Zerrin Bekar,İlçe Başkanlığı,Seçimi,Ozan Derviş,Beykoz Doğuş Haber



05-12-2015 3666 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838