HIZIR YILMAZ KONUŞTU

08-12-2015 5718 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hızır Yılmaz delege olma hakkının elinden alınmasıyla ilgili açıklamalarını 6 Aralık 2015 İlçe Kongresinden sonra belgeleriyle açıklayacağını söylediği basın toplantısındaki sözünde durarak;

CHP eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hızır Yılmaz delege olma hakkının elinden alınmasıyla ilgili açıklamalarını 6 Aralık 2015 İlçe Kongresinden sonra belgeleriyle açıklayacağını söylediği basın toplantısındaki sözünde durarak 7 Aralık 2015 tarihinde süreçle ilgili konuştu.

CHP eski İlçe Başkanı ve Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Adayı olan Hızır Yılmaz, siyasi emeklerine karşı yapılan olumsuzlukların, taraflar arasında parti tüzüğüne uygun olarak ve disiplin kurullarında değerlendirilmesinin son derece yerinde ve gerekli olduğunu savunarak, kendisi ile ilgili işletilen süreç ile zaman geçirilip ilçe ve il arasında gündem oluşturmasının, yaşanacak genel seçim ve ilçe kongresi çalışmalarının hızını düşüreceği için bir an evvel karara bağlanması konusunda sıkı takipçisi olduğunu belirtti.

Hızır Yılmaz’ın yaptığı açıklamasındaki ifadeler çok net olmasına rağmen, hukuk sistemindeki karışıklık nedeniyle konuyu doğal aktarmaya çalışıyoruz.

Parti tüzüğünün bağlayıcı kuralları ile yargının kuralları arasında çelişki oluşması sebebiyle, yargıdan Hızır Yılmaz’ın parti içi haklarının kendisinde olması gerektiğine dair belirleme, parti içi tüzük kuralları gereği, parti işleyişine göre değerlendirildiği için süreç çıkmaza girmiş durumda.

Fotoğraf galerisinde de basına sunulan belgelerin kısa süre incelenmesiyle konunun okuyucularımız ve partililer tarafından net olarak anlaşılacağını tahmin ediyoruz.

Hızır Yılmaz’ın yaptığı 2. Basın toplantısında kendi ifadesiyle net olarak açıkladığı ve öne çıkan başlıklar ise;

-       CHP Beykoz İlçe Başkanı Av. Şevket Arıkan ve İl Başkanı Murat Karayalçın’ın fevri davranışları kedisinin delege olma hakkının elinden alındığı,

-       Türkiye’nin efsane Siyasi Liderlerinden olan ve kendisinin de çok sevdiği, Murat Karayalçın’ın İstanbul İl Başkanı olmasından sonra bu efsane anlamayışının bittiği,

-       İl Teşkilatında sanki parti içerisinde ikinci bir parti daha var imajı partililerin geneline olumsuz olarak yansımış durumda,

-       Siyasi haklarımı parti içi kurullarda ve yargı önünde sonuna kadar arayıp takipçisi olacağım,

-       Partinin İlçe Başkanlığını ve Belediye Başkan Adaylığını yapmış birisi olarak İlçe Genel Kurulunda Delegelerin karşısına çıkıp onlara yaşadığım süreç ile ilgili bilgi verip hitap etmek isterdim. Üzerimde taşıdığım vasıflar hukuken bunu yapmama müsait olmasına rağmen, kongrenin benim yüzümden elektriklenmemesi için yapmadım. Ve delegelere, partililere ve misafirlere hesap verememekten, çok büyük üzüntü duydum.

-       Partim için süreç büyük bir hızla devam etmektedir. Yaşanan kongrede yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Başkanımız iyi hazırlanıp iyi bir ekip ile göreve gelmiştir. Ve kendisini zor ve çetin bir çalışma dönemi beklemektedir. Tüm partililerin yeni Başkanımıza, çalışmalarında destek olması gerektiğine inanıyorum. Ve ben şahsen tüm gücüm ile bunun için çalışacağım, üzerime salınan her görevi emir kabul ederek, yerine getirmeye çalışacağım.

Hızır Yılmaz’ın basın açıklamasından kendi sözleriyle öne çıkan başlıkları aktardıktan sonra, basına sunulan belgelerin haberimizin foto galerisinde olduğunu bir kez daha hatırlatırız.

Anahtar Kelimeler : Hızır Yılmaz,Beykoz,CHP,Murat Karayalçın,CHP İstanbul İl Başkanlığı,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Şevket Arıkan,Doğuş Haber,Hızır Yılmaz Beykoz,CHP İstanbul,CHP Beykoz


Fotoğraf Galerisi


08-12-2015 5718 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787