BEYKOZ KÖYLERİNDE CHP KUŞATMASI

01-02-2016 4229 Yorum yok. Yorum Ekle

Köylerin belediyelere devredilmesini kapsayan kanun gereği, köy emlak vergilerindeki kanun dışı vergi alımlarının yanlışlığını ortaya koymak, alınan vergilerin dilekçe ile geri alınacağının bilgilendirmesini yapmak üzere, Köy Ziyaretlerinin bir kısmı İlçe Başkanı Mahir Taştan Başkanlığındaki kalabalık bir ekip ile gerçekleştirildi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Kadın Kolları İlçe Başkanı Eylem Sabırhoşgör ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı Emre Mert Kılıç ile yönetim kadrolarının, Belediye Meclis Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaretlere, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve CHP PM Üyesi Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya katıldı.

İlçe merkezinde toplanan gezi heyetine Belediye Meclis Üyeleri, Süleyman Kılıç, Aydın Düzgün, Kerem Ersin, Deniz Yıldız, Gülay Demirel, Süha Okan Uzun, Hakkı Emanet ve Cavit Gül katılırken, uzun süre Ali Bahadır Köyü Muhtarlığını yaptıktan sonra meclis üyesi olan ve halen köyde ikamet eden Cavit Gül’ün ön hazırlık yaptığı ve gezi boyu kafile başkanı gibi ziyaret sürecini koordine ettiği görüldü.

Hafta sonu olması ve köyün ziyaretçi sirkülasyonunun fazla olması sebebiyle ziyaret planında bulunan Polonezköy es geçilerek Cumhuriyetköy, İshaklı, Kılıçlı, Bozhane, Göllü, Öğümce, Değirmendere(P.Mandıra Köyü Mah.) Paşamandıra köyü ve Riva olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde, köyler içerisinde bulunan tüm kahveler ziyaret edilirken, esnaflar ve çat kapı yapılan ev ziyaretleri de yapıldı.

CHP Beykoz İlçe ana kademe organları ve meclis üyeleri ziyaret güzergahında gördükleri herkesle diyalog kurup, yasa gereği haksız ödedikleri vergileri geri alabileceklerini ve bunun için kendileri için hazırlanan dilekçe örneklerini verdiler. Dilekçe örneklerinin köylülere ulaştırılması için ziyaretlerde rast gelen muhtarlara bizzat, diğer muhtarlara ulaştırılmak üzere muhtarla irtibatı olan köylülere topluca teslim edildi.

Ziyaretler sürecinde Cumruriyetköy Mahalle Muhtarı Hasan Ayaz, İshaklı Mahallesi Muhtarı Ali Balta, Kılıçlı Mahallesi Muhtarı Engin Sevim, Bozhane Mahallesi Muhtarı Resul Kadıoğlu, Öğümce Muhtarı Sıtkı İlter köylerini ziyaret eden CHP ekibiyle bizzat ilgilenerek köylerinin sorunlarını aktarıp çözüm üretmelerini dilediler.

CHP Beykoz İlçe heyeti, Cumhuriyetköy ziyaretinde,  HDP kapatılsın broşürleri dağıtan Vatan Partisi İlçe Başkanı Hakan Ekiz ve Yöneticileri ile karşılaşan ekip, Öğümce Köyünde ise eski Muhtar Erdal Taran’ı iş yerinde ziyaret ederken, Riva Köyünde ise gerçekleştirilen köy kahvesi ziyaretlerinde Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bayram Çelik ile karşılaşarak bir süre sohbet ettiler.

Tüm ziyaretlerdeki temel ve ana ilke köylülerden yasanın dışındaki haksız alınan vergilerin geri ödeneceğinin bilgilendirilmesi yapılırken, bunun için broşürler ve müracaat dilekçeleri dağıtılırken, anons arabası ile de her sokağın sakinleri için sesli bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmelerin tümünde İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, konunun CHP Beykoz Belediye Meclisinin bilgilendirmesi ile İlçe Başkanlığı tarafından kendisine iletildiğini, ortada açıkça görülen hak mahrumiyeti sebebiyle kendisinin de konuyu TBMM’ye taşıdığının altını çizerek Beykoz İlçe Teşkilatının tümüne hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ülke genelinde seçim süreçlerinin geride bırakılmasına rağmen Beykoz Köylerinde CHP heyetine alışılagelmişin dışında büyük bir ilginin olduğu gözlenirken, bunda ilçe örgütünün bir bütün olarak hareket etmesi ve ilçeye konuk olan ve partinin iki genç değeri olan Milletvekili Onursal Adıgüzel ile PM Üyesi Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’nın ikili ilişkilerdeki ortak farklılıkları, iletişim kurmadaki başarılarının çok büyük rolü olduğu gözlendi.

Öğle saatinde saat 12.00’de başlayan ziyaret serisi, akşam saat 18.30’da bitti. Uzun ziyaret maratonunu, bazı partililerde sonuna kadar takip edemezken, Beykoz Yerel Basınından sadece Doğuş Haber ziyaret sürecini sonuna kadar an ve an izleyerek çektiği 2129 farklı fotoğraf karesi(meraklısına flaş bellek ile hediye edilebilir) ile haberleştirmeye çalıştı.

NOT: Haberde kullanılan Fotoğrafların tamamı ve daha fazlası FOTOGALERİMİZDE...



Fotoğraf Galerisi


01-02-2016 4229 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787