BİLMEYENLER BİLGİLENSİN

26-01-2007 4985 1 yorum. Yorum Ekle

12 Aralık 2006 Günü Polonezköy Muhtarı Dainel Ohotski’nin annesinin cenaze töreni sonrasında verilen ikramda, Acarken Mahallesi Muhtarı Yasemin Çamlıbel ve Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Kılıç Gazetemizin Kurucusu Ve Genel Yayın Koordinatörü Ozan Dervişin yanına gelerek Beykoz ile ilgili yapmaya çalıştıkları projeden bahsetmişlerdir.

Beykoz’un genel olarak bilinen sorunları, ilgililere parça parça anlatıldığı için, yıllardır sonuç alınamadığından, problemleri tespit edip yetkili ve ilgili makamlara bir dilekçe ile sunulmasına ve bu dilekçenin de, ilçenin güncel yaşamında faal olan sivil toplum kuruluşlarının imzalarıyla daha da dikkat çekici hale dönüştürme projesine Ozan Derviş’ten imza desteği istenmiştir. Genel Koordinatörümüz Ozan Derviş, öncelikle projenin doğruluğu için ve beraberinde Muhtarlara ve Muhtarlar Derneğine olan saygısından dolayı adı “KAMUOYUNA DUYURU” olan metne imza desteği vermiştir.

Konu Ozan Derviş’e anlatıldığında, imza desteğinin çok daha genişletileceği ve bir basın açıklamasıyla Beykoz Halkına duyurulacağı açıklanmıştı.

Konu üzerine muhataplarımızın çalışmalarını bitirilip basın açıklaması yapılacak günü beklerken, ilçemizdeki bir yayın kuruluşunda içerisinde destek imzaları bulunan liste bir başka haber konusu başlığı altında yayınlanmıştır.

Adı geçen imzalar, bahsini yaptığımız basın kuruluşunda çıkan haber konusu için atılmamış olup “ KAMUOYUNA DUYURU” diye yayınladığımız açıklamalara uyan herkese destek anlamında atılmıştır.

Ayrıca Muhtarlarımızın Beykoz yararına olacak her türlü çalışmasına dün olduğu gibi bu günde destek olmaya devam edeceğiz. Zira bu doğrultuda Ozan Derviş’in geçtiğimiz dönemde Muhtarlar Derneği Genel Yayın Koordinatörlüğü yaptığı ve bu kurumun çok daha aktif olma adına yaptığı çalışmalara, gerek gazete gerekse şahsen destek vermesinden daha doğal ne olabilir ki.

Muhtarlarımızın ismi belirtilerek bir kuruma destek verdiği adı altında yapılan haberin ana kaynağı olan orjinal metni eksiksiz yayınlıyoruz. Bu konuda bu güne kadarbeklememizin tek sebebi karşı taraftan gelecek basın açıklamasına davet bekleyişimizdendi. Haber bir şekilde farklı boyuta çekilip atılan imzalarda gazetemizin adının geçmesi ve bu konu hakkında bilgi sahibi olmayan yurttaşlarımızın bilgi talep etmeleri üzerine bu açıklama zaruri olmuştur.








26-01-2007 4985 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

erkan izci 28-01-2007

köyüne bak köyüne köyün batıyor

BEN Beykoz akbaba köyü sakinlerinden erkan izci benim sözüm tek Beykoz geneli muhtarlar birliği başkanı olan yüksel kılıç beydir SAYIN MUHTARIM açarları bırak yağcılığı bırak sen köyünün sorunlarına bak kafadan senin köyünün su sorunu var halkın susuzluktan kırılıyor dere yatağına 10 metre yakını olan ana şebeke su kuyusunun çaresini bul bize dereden gelen suyu kulanıyoruz orda kendini bir veli nimet olarak ğörsetme akbaba köyü senden yaka silkeliyor seçimleri dört gözde bekliyorlar SAYIN YÜKSEL KILIÇ sizinde açarlar gibi çok büyük sıkıntınız var bu kadar doğa kırılıyor ağaçlar yok ediliyor bunlar allaha reva değil bırakın yağcılığı herkes ve her kurum kendi işini aslanlar gibi başarıyla yapsın o kadar Beykoz un işsizlik sorunlarını düşünüyorsanız Beykoz muhtarlar birliği derneği olarak tüm muhtarlar olarak bir iş bulma kurumu açın orda toplanın işsizlere iş bulun yani O kadar ince noktaya dayanıyorsunuz ki kendi kendinize tepki toplamak için dikatleri üstünüze toplamak için neler neler yapmaya çalışıyorsunuz ama yemezler önce SAYIN YÜKSEL KILIÇ BEY sizler kendi köyünüzün sorunlarını haledin ondan sonra iş bulma kurumumu açıyorsunuz yada acarların yanındamı oluyorsunuz nerde olursanız olun
Yoksa acarlara yağcılık olsun diye bugün yarın seçimlerde bu koltukları kaptırırız da kendimize şimdiden iş kapısı hazır olsun değimli buna baş bulundun muhtarım eminim ki aynen öyle ben şahsım olarak kesinlikle bu işte bir çıkar var ve yağcılıkla başka bir şey değil önce muhtarlar birligi başkanı köyüne baksın köyü aldı başını gidiyor kelin melhemi olsa başına sürer önce aynada kendine bak bu aynada köyündür köyünüz gittikçe kötüye gidiyor
ERKAN İZCİ

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 443
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787