GENÇLERE BORCUNUZ VAR

31-03-2016 2812 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği “Yerel Yönetimler ve Gençliğin Siyasetteki Yeri” konulu Panel CHP Genel Merkez Temsilcisi ve Milletvekillerin panel usulüne uymayan uzun konuşmaları nedeniyle amacına ulaşmadı.

Oysaki CHP Beykoz örgütü, öncelikle birbirleriyle mükemmel uyum içerisinde çalışmakta olan Genç İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimlerinden alışılagelmişin dışında, çıkışlar yapacak farkındalıklı hizmetler beklemekteler.

Bu beklentiler doğrultusunda İlçe Başkanı Mahir Taştan, Kadın Kolları Başkanı Eylem Sabırhoşgör ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç’ta uyum içerisindeki çalışmalarıyla Beykoz’da CHP adına hareketlilik yakaladılar.

Panel açılışını, ekibiyle çıktığı hizmet yolunda İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve eski Gençlik Kolları Başkanlarının destekleriyle, çalışmalarını fark ettiren CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç yaparken, kapanış konuşmasını da İlçe Başkanı Mahir Taştan yaptı.

İlçe Merkezinde yapılan panele davetli olan konuklara söz verildiğinde, panel ortamına uyan kısa selamlama konuşmaları yapacakları tahmin edilirken, yaptıkları çalışmalar ışığında ülke meselelerini uluslararası boyutlarıyla harmanlamaya kalktıklarında, gençlerin olağanüstü emek harcayarak başlattıkları ve hayata geçirdikleri,  Beykoz için önemli gelişmelerin olacağı tahmin edilen panelde güme gitmiş oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Panelist olduğu toplantının, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Ali Özcan ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’de protokol konukları oldular.

Günlerce önceden hazırlanan afiş ile duyurulan Panel ’de protokol konuklarının yaptıkları konuşmalar uzayınca, sadece panelistlerden CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel konu ile alakalı biraz konuşabildi, o da panelin özünden ziyade İstanbul’un çeşitli ilçelerinde vatandaşları ilgilendiren sıkıntılara endeksli konuştu. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, zamanın iyi kullanılmadığını ima ederek kısa tutacağım dediği konuşmasında İl ve İlçe Örgütlerinin çalışma programlarından kısa kısa örnekler aktarabildi.

Yerel yönetim duayeni olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç usta bir siyasetçi kıvraklığı ile paneli sonuna kadar sükûnetle dinlemesine rağmen artık, bu kadar uzun zaman sürecinden sonra Yerel Yönetimler Konusunu detaylarıyla açmanın bir anlamı yok. Gençlerimiz için bu bir başlangıç olsun yeniden düzenlesinler biz yine gelelim ve anlatalım diyerek konuya son noktayı koydu.

Genel Başkan Başdanışmanı ve Milletvekillerinin de önemli konuşmaları olmasına rağmen, konuşma süreçlerini ve konu seçimini ayarlayamamış olmaları kendilerini gençlere karşı borçlu duruma düşürmüş durumda.

Gençlerin etkinliğinin önemini ve parti içerisindeki genel çıkışın gençlerin elinde olduğu kuşkusuz bilen milletvekillerinin, gençlerin bu paneli daha büyük bir alanda “örneğin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde”  yapmalarına madden ve manen destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

Panel ‘de asıl olan ise Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in söylediği önemli cümle idi “ genel merkez talimatıyla” her CHP Belediyesi bir ilçede yerel yönetimlerin kazanılmasına katkı koyacak sözleriydi. Zaten Şükrü Genç’te tüm çalışmaların gelecek dönemde Beykoz Belediyesinin almak olduğunu net ifadeler ile dile getirmesiyle uzun süren panel sürecini sona erdi.

Anahtar Kelimeler : CHP,BEYKOZ,Mahir Taştan,Emre Mert Kılıç,Onursal Adıgüzel,Mahmut Tanal,Ali Özcan,Şükrü Genç



31-03-2016 2812 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852