Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Yerel Basınla Buluştu

15-08-2016 4009 Yorum yok. Yorum Ekle

Mustafa Gürkan Başkanlığındaki Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, teşkilatlarının süreci başarı ile koordine etmesinin ardından, Beykoz Yerel Basınını bilgilendirmek üzere bir araya geldi.

Tanıtım ve Medya İletişim Başkanlığının koordinesinde ilçe yerel basını ile bir araya gelen, Mustafa Gürkan ve ekibi, 15 Temmuz gecesi ve sonrası oluşan gelişmelerden, 7 Ağustos ta ki Cumhurbaşkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen mitinge, başta “Milli İradenin” kendisi olmak üzere, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile spor, sanat ve iş dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleşen, Yenikapı mitingine kadar yaşanan ve geride bırakılan süreci değerlendirdi.

Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın yanında Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler, İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Alarçin, Zafer Arslan, Mehmet Temel ve Adnan Çelikel de katıldı.

Gürkan, kalkışma akşamı ilçe merkezi dışında toplantı halinde olduklarını ve bunun büyük yararını gördüklerini belirterek, darbe girişimine İstanbul genelinde ilk müdahil olan ilçenin Beykoz olduğunu belirtti.

İlçede toplanan partililer ve yaşanan garipliğin farkında olan halk kitlesi her geçen saniye arttığı anda, Cumhurbaşkanımızın daveti ile kendilerini Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde bulduklarını söyledi. Süreçte gözünü budaktan esirgemeyen vatandaşlara, parti teşkilatına, diğer siyasi partilere ve teşkilatlarına teşekkür ederken, Belediye Başkanı ve Kaymakam ile daire amirlerine sürecin idare edilmesine koydukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Gelinen noktada, Şehitler ve yaralıların mağduriyetini giderme adına, gerek Kaymakamlığımız, gerekse Belediye Başkanlığımız çok titiz çalışma yapmakta, bizlerde zaman içerisinde kendileri ile iletişimimizi hiç koparmadan devam edecek, ülke genelinde bu hain teşebbüsün ucundan kenarından bir şekilde içerisinde olan herkesin ayıklanacağını, bunu yaparken de çok titiz davranılarak, yeni mağduriyetler oluşturulmayacağını vurgulardı.

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler yaptığı kısa açıklamada, ortaya konulan çabaya gençlik kollarının olağanüstü emek koyduğunu vurgulayarak, basının önünde süreci yöneten idarecilere ve gençlik kollarının tüm kademelerine teşekkür etti.

Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, kendisine söz verildiğinde İlçe Başkanının söylenmesi gerekenleri söylediğini ve konunun özetini yaptığını belirterek, Mehmet Başkan gibi bende bize verilen görevi eksiksiz yerine getirdik, bu süreçte hizmet veren tüm yöneticilerime ve kadın kollarım ile desteklerini esirgemeyen Beykozlu bayanlara teşekkür ettiğini söyledi.

Basın mensupları içerisinden sorusu olanlara cevap veren İlçe Başkanı Gürkan, teşkilatının tüm kademeleri başta olmak üzere, kalkışmanın bastırılmasında emeği olan herkese teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın gündemi değerlendiren konuşmasını eksik aktarmamak adına haberimizin video bölümünde Gürkan’ın Beykoz adına 15 Temmuzdan Yenikapı mitingine kadarki geçen yaklaşık 1 aylık süreyi özetleyen konuşmasını da yayınlıyoruz.

Anahtar Kelimeler : Ak Parti,Beykoz,Mustafa Gürkan,Gaye Zayıf,Mehmet Güler,Mehmet Temel,Zafer Aslan,Adnan Çelikel,Kadir Alarçin

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


15-08-2016 4009 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787