MUHTAR VE STK’LAR GERÇEKLERLE YÜZLEŞTİ

10-12-2016 3329 Yorum yok. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Bölge Milletvekili Adayları ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın'ın katılımıyla Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarına hazırladıkları “Beykoz İmarıyla İlgili Değerlendirme Raporu ”nu İBB Beykoz Koru Tesislerinde kahvaltılı ortamda bir araya gelerek anlattı.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ve Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve beraberindeki mahalle Muhtarları, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Hamza Sağlam ve birliğe bağlı yöre dernekleri, birçok sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile partililer katıldı.

Birçok siyasi partide seçim sonraki süreçlerde, adayların bir araya gelmedikleri bilinirken, Saadet Partisi bu işleyişi terse yatırıp, seçim dönemindeki adayları ile davetlilerinin karşısına çıkarak siyasetteki Saadet Partisi anlayışının farklılığını gösterdiler.

İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz'ın açılış konuşması ve ilçe başkanlığının Beykoz'un İmar Sorunlarına dair hazırladığı değerlendirme roporunun, basılı kitapçığının misafirlere dağıtılmasının ardından kitapçıktaki çalışmalar sözlü olarak açılıp, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığının görüş ve önerileri de konuklara anlatıldı.

İlçe Başkanının yaptığı açıklamalardan sonra, İstanbul İl Başkanı Birol Aydın’a söz verildi. Aydın, akıcı konuşması ve düzgün diksiyonu ile ülke ve dünya siyasetini özetledikten sonra, Türk Siyaseti için Saadet Partisinin ne denli gerekli olduğunun altını çizerek örnekler aktardı. Birol Aydın mevcut iktidarın sorun çözmekten yana olmadığını sorunları gündemde tutmalarının işlerine geldiğini vurgulayarak, Saadet Partisi kadrolarının geçmişte olduğu gibi, günümüzde de ülke siyasetinin teminatı olduğunu ve sorunları çözebilecek yetenekte olduklarını dile getirdi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın’ın konuşmasından sonra Muhtarlardan ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinden söz alıp görüşlerini aktaranlar olurken, toplantı bitiminde Saadet Partisi İl ve İlçe Yöneticileri Beykoz Yerel Basını ile bir süre birlikte olup sorularını cevapladılar.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı imar konusunda hazırladıkları çalışmada birçok önemli tespitlerde bulunurken, bu konuda ilçede yaşanan kavram kargaşası, yapılan çalışmanın halk tarafından ne denli kabul göreceğini gündeme getirmekte. Zira bu konuda birçok teknik adam görüş ayrılığında bulunmakta.

Halka inme konusunda yıllardır oldukça başarılı çalışmaları bulunan Saadet Partisi Yöneticilerinin imar konusundaki çalışmalarını, kendi teknik ekibinin de hazır olduğu ortamda, halkın davet edildiği geniş katılımlı toplantılara, yerel yönetimin teknik kadrosunu da davet ederek çalışmalarını ortaya koyduğunda, her iki tarafın teknik ekiplerinin takındığı inandırıcı tavır, uyum veya uyumsuzlukları, halkın çıkış noktası olacaktır.   

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Saadet Partisi,Birol Aydın,Şeref Kaçmaç,Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı



10-12-2016 3329 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 589
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1078
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 544
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 446
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 453
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 651
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 500
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1121
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 981
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847