Milletvekili Hulusi Şentürk Beykoz’da Engellilerle Bir Araya Geldi

01-04-2017 3980 Yorum yok. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Engelliler Komisyonu, düzenlediği akşam yemeğinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hulusi Şentürk’ü Beykozlu Engelliler ile buluşturdu.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Engelliler Komisyonu Başkanı Mehmet Bakır’ın ev sahipliğinde Beytaş Teras Cafe’de gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Gürkan katılmazken, Milletvekili Hulusi Şentürk’ün beraberinde İstanbul İl Yöneticisi Sadettin Çay’da toplantıya katılanların arasındaydı.

Toplantı, Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Deliak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Deliak toplantıya katılan misafirlerini,  Milletvekili Hulusi Şentürk’ü ve İl Başkan Yardımcısı Sadettin Çay’ı selamladıktan sonra “Ak Partimizin iktidara geldiği 2002 yılından bu tarafa en fazla önem verdiği, en fazla üzerinde durduğu konuların başında engellilerimizin sosyal hayata katılmasıyla ilgili sahip oldukları haklardır. Bu hususta 15 yıl içerisinde yapılanların her biri bir devrim niteliğindedir. Bunları mutlaka sizlerde gündelik hayatınızda yakinen yaşıyorsunuz. Tabi ki bunların hepsine ve daha fazlasına sizler şüphesiz layıksınız.” şeklinde günün anlam ve önemini bildiren konuşmasına devam etti.

Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Deliak’ın ardından Ak Parti İstanbul İl Yöneticisi Sadettin Çay misafirlerini selamladıktan sonra konuşmasını gerçekleştirdi. Çay ”Biliyorsunuz önümüzde bir seçim, bir referandum var. Bu referandumla ilgili bizlerde Sayın Milletvekillerimiz ile sahada çalışıyoruz. Aslında çalışırken sizlere neler yaptığımızı anlatıyoruz. 15 senelik Ak Parti iktidarında her kesim için neleri yaptığımızı neleri başardığımızı ama neleri de yapacağımızın teminatı olduğumuzu söylüyoruz.” dedi.

İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Başkan Yardımcısının konuşmalarının ardından Milletvekili Hulusi Şentürk mikrofona davet edildi. Şentürk toplantıya katılanlara ve kendisine böyle bir ortamı sağladığı için Engelliler Komisyonuna teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Milletvekili Şentürk” Değerli Arkadaşlar Türkiye hepinizin bildiği gibi gelişen ve büyüyen bir ülke. Ama bu, şu değil elbette bütün sorunlarımız çözülmüş, her şey güllük gülistanlık değil ama düne baktığımızda bugün elhamdülillah çok iyi durumdayız. Ama inanıyoruz ki yarınlarda bugünkünden çok daha güzel noktalarda olacağız. Engelli kardeşlerimizin sorunlarıyla ilgili, önceki Türkiye’de engellilerin neredeyse toplumdan kaçırıldığı ve devletin sahip çıkmadığı bir ortamdan bugün elhamdülillah devletinde sorunlara sahip çıktığı, vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırabilmek için çalışmalar yaptığını görüyoruz.” Şeklinde konuşmasına devam etti.

Milletvekili Hulusi Şentürk’ün konuşmasının ardından yemek duası ile toplantı son buldu. Şentürk bir başka ilçedeki toplantıya yetişmek üzere Beytaş Teras Cafe’den ayrılırken, eşsiz Beykoz Manzarasına karşı ilçe yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Yemek sonrası kafeden ayrılan misafirlerine görevliler “100 Soruda Engelli Hakları” ve “Sosyal Haklar Kılavuzu” verdi. 

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Ak Parti,Hulusi Şentürk,Sadettin Çay,Ahmet Deliak,Mehmet Bakır



01-04-2017 3980 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1087
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 512
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 463
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 659
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 508
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852