CHP BEYKOZ BAYRAMLAŞMASINDA SAMİMİ SOHBET

02-09-2017 1703 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı Bayramlaşması TBMM Başkan Vekili Akif Hamza Çebi’nin katılımıyla, geleneksel bayramlaşmaların dışında, oldukça samimi sohbet ortamında geçti.


CHP Beykoz İlçe Başkanlığındaki aile içi bayramlaşma, bayram telaşından fırsat bulan partililerin katılımıyla Kavacıkta ki ilçe merkezinde gerçekleşirken, partideki her görev sürecinde Beykoz’u ayrıcalıklı tutan TBMM Başkan Vekili Akif Hamza Çebi’nin katılması partilileri ayrıca mutlu etti.


Parti salonunda bulunan kürsüye geçmeden serbest düzende oturan partililerin arasına katılan Çebi ile partililer serbest sohbet ettiler.


Sohbet başlamadan önce Beykoz Yerel Basını’nın çalışmalarını çok önemsediğini, diğer ilçelerden farklı gördüğünü ve ilçe haberlerini büyük bir özveriyle atlamadan yaptıklarını belirterek, yerel basına olan bayramlaşmaya duygularını katılan basın mensuplarına aktardı.


Akif Hamza Çebi’nin basın için söylediği övgü dolu sözlerden sonra, Gazetemizden Ozan Derviş kendisini zamanının en müsait olduğu zamanda, gece veya gündüz fark etmeksizin Beykoz Yerel Basın Mensupları olarak konuk edebileceklerini gerekirse siyaset dışı serbest sohbet edebileceklerini belirtmesi üzerine, Çebi’nin çok iyi olur güzel bir düşünce bunu hemen olgunlaştırıp geri dönüş yapacağını belirtti.


Partililerin şahsi sorunlarına bayram nezaketine uyarak cevap veren Çebi,  tatil sürecinin bitmesiyle birlikte Beykoz’u karış karış yeniden dolaşıp, yeni çözüm önerilerini ve çalışmalarını anlatacaklarını ve bu çalışmalarını tüm İstanbul’a ve Türkiye geneline yaygınlaştırdıklarında yeni bir siyasi takvimin ortaya çıkacağını söyledi.


Çebi, sözlerinin devamında özellikle İstanbul’da daha çok ilçe belediyesi kazanarak bunun karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de almış olacağız şeklinde konuşurken, “Önümüzdeki süreçte vatandaşlarımıza çok anlatacaklarımız ve çözüm önerilerimiz olacak.” dedi.

Akif Hamza Çebi, Türkiye’deki sert siyasetin biraz daha standartlara oturmasında iktidarın ve hükümetinde çaba göstermesiyle yeni gelişmelerin hem ülke siyasetinde hem de uluslararası siyasette farklı sonuçları olacağını vurguladı.

Genel Yayın Koordinatörümüz Ozan Derviş’in Arakan’da yaşanan zulüm ile ilgili son günlerin manşet konusu olan çözüm önerinizi bir kez daha açarmısınız sorusu üzerine Akif Hamza Çebi  “Arakan’da orada ne olursa olsun, bu onların meselesidir denemez. İnsan hakları hiçbir zaman bir ülkenin iç meselesi değildir. İnsan hakları bütün ülkelerin, bütün uluslararası toplumun, dünyanın meselesidir. Dolayısıyla orada yaşanan olaylara Dünya seyirci kalamaz. Çağrı yapıldı, duyurmuyor denecek bir mevzu değildir bu. Bu konuda Türkiye bir adım atmalıdır, bence şöyle bir adım atılabilir; Türkiye oradan bir grup aileyi Türkiye’ye alabilir. Kitleler halinde bir göçten söz etmiyorum. Bunu bütün Avrupa ülkelerinin, Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin yükü omuzlaması konusunda bir adım olarak değerlendirmek gerekir. Avrupa Birliği’ne üye ülkelerde oradan Türkiye’nin yaptığına benzer bir şekilde çeşitli gruplar halinde belli bir sayıya ulaşacak şekilde aileleri kabul etmelidir. Böyle bir adım atılırsa, bütün Avrupa Birliği ülkeleri oradaki aileleri kabul ederse bu oraya Avrupa’nın, Dünya’nın doğrudan müdahalesi demektir. Bu oradaki vahşete son verme çağrısıdır, uygulamaya geçirilmesi demektir. Çok ciddi bir yankı olacaktır bu. Ben Beykoz’dan bu çağrıyı Hükümete yapıyorum, Hükümet bu adımı atmalıdır ve Dünya’ya da böyle bir çağrıyı yapmalıdır.” dedi.       

Bir başka ilçenin bayramlaşmasına katılacağı için izin isteyen TBMM Başkan Vekili Akif Hamza Çebi’ye, İlçe Başkanı Mahir Taştan örgütü adına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,CHP,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Mahir Taştan,Akif Hamza Çebi,Kurban Bayramı

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


02-09-2017 1703 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 492
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787