Özdemir Ailesinin "Toprak Ege" Sevinci

11-09-2017 4656 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yakın koruması Necdet Özdemir oğlu Toprak Ege’nin sünnet düğününü Cumhuriyet Mahallesi Melek Garden Tesislerinde son yılların en dikkat çeken oldukça samimi ve içten bir davette gerçekleştirdi.


Beykoz’da unutulmaz hizmetleri olan eski Kaymakamımız Aydın Ergün’ün Korumalığını yaparken Aydın Bey’in İstanbul dışına tayin olmasıyla, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in korumalığına atanan Necdet Özdemir. Beykoz Kaymakamlığı koruma kadrosunda, mesleğini en üst düzeyde sürdürürken, Belediye Başkanı Yücel Bey’in Korumalığına atandıktan sonra, Beykoz’da birçok kesimin farkına varamadığı önemli bir özelliği de Beykozlular ile tanışmış oldu.


Necdet Özdemir, daha farklı konsepte çalıştığı Beykoz Belediye Başkanı korumalığını büyük bir dikkat ile ve mesleğinin kendisine tanıdığı incelikleri en üst düzeyde yerine getirirken, mesleki çalışmalarından hiç ödün vermeden sergilediği insani yapısıyla da Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten de öte tüm Çelikbilek ailesinin bir bireyi gibi oldu.


Necdet-Gülcan Özdemir çiftinin çocukları Toprak Ege’nin sünnet düğününe öncelikle arkadaşları akrabaları ve komşuları başta olmak üzere Beykoz Protokolü de en üst düzeyde katıldı.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, , Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Av. Yakup Özbek, Belediye Başkan Danışmanları Sadık Ali Uslu, Nevin Çalışkan, Mustafa Çelikbilek, Nazım Keskin, Muhammed Küçükkonuklar, Zeki Durmuş, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beykozlu Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı Mithat Güner, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Nurgül Direk,Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi,  Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Tuncer Dede, Emin Yavuz, İbrahim Hocaoğlu, Gül Biçer, Manolya Demirören, Bayram Çevik CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Okan Uzun Deniz Yıldız, Aydın Habil, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Beymez Başkanı Murat Ellialtı, Beykoz Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Ergin Tüfekçi, çok sayıda Beykoz Belediyesi emekli ve çalışan personeli, Beykoz Kaymakamlığı ve Belediye Özel Kalem Personeli, Ak Parti geçmiş dönem Belediye Meclis Üyeleri Necati Ak, Haydar Çelik, Beykoz Yerel Basınından Ozan Derviş ve Kader Gür kalabalık davetli topluluğu içerisinde görebildiklerimiz oldu.


Alanın mükemmel dizayn edilmesiyle kurulan özel sofralarda güne özel kurulan döner standından davetlilere yapılan, börek, döner, meyve ve tatlı ikramı, görevliler tarafından oldukça hızlı bir şekilde kusursuz servis edildi.


Toprak Ege At üzerinde bir prens gibi akran arkadaşlarıyla birlikte alana girerken kendisi için özel kıyafetleriyle bekleyen yeniçerilerin taşıdığı tahta kurularak tüm alını dolaştı.


Beykoz Belediye Başkanı Danışmanlarından Muhammed Küçükkonuklar ve Zeki Durmuş’un okuduğu Kuran-ı Kerim ve duadan sonra takı merasiminin bitimiyle davetliler gecenin tadını çıkarttılar.


Necdet ve Gülcan çifti tüm konuklarıyla yakından ilgilenirken özellikle Belediye Özel Kalem Personeli de kendilerinin yardımcı oldular.   

 

Not: Anasayfa da kullanılan fotoğrafların tamamının orjinalleri fotogalerimizdedir.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Necdet Özdemir,Yücel Çelikbilek


Fotoğraf Galerisi


11-09-2017 4656 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 501
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 432
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 483
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1071
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787