BEYMEZ HEDEFLERİNİ ANLATTI

30-09-2017 3599 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği (Beymez) 28 Mayıs 2017 tarihinde yaptıkları genel kurul sonrası üyeleriyle ilk kez İBB Beykoz Koru Tesislerinde Kahvaltılı ortamda bir araya geldi.


Adem Öztürk Başkanlığında yapılan Genel kurul sonrasında, Murat Ellialtı Başkanlığında yeni bir yönetimin iş başına gelmesiyle yapılan kahvaltılı ortamda, derneğin yeni çalıma programı üyelere anlatıldı.


Eski Belediye Başkanlarından Ali Zengin ve Muharrem Ergül'ün mazeret bildirdiği, açıklaması yapılırken kahvaltıya eski Başkanlardan sadece Şevket Arıkan katılırken. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz'da katılan diğer protokol konukları oldu.


Kahvaltı, piyasada ücret karşılığı tiyatro oyunculuğu ve sunuculuk yapan Sezgin Maden’in sunumuyla başlarken, ilk konuşmayı Beymez Başkanı Murat Ellialtı yaptı.


Ellialtı konuşmasında, eski Başkan Adem Öztürk’ün selamlarını iletmemi istedi diyerek, Adem Öztürk’ün selamlarını iletti. Derneklerinin tadilattan geçirildiğini, önümüzdeki çalışma döneminde, çeşitli söyleşilerin yapılacağı, öğrencilerin ders çalışabileceği, üniversiteler ile ortak çalışmayla Yerel Yönetimler adayları ve sonrası meclis üyelerine bilgilendirmeler yapılabilecek çalışmalar içerisinde olduklarını, belirterek eski belediye meclis üyelerinin talepleri konusunda ülke genelinde örnek alınabilecek bir çalışma içerisinde olmalıyız diyerek talep ve ihtiyaçlar üzerine de çalıştıklarını bildirdi.


İkinci dönem Beykoz Belediye Başkanı Şevket Arıkan ve Mevcut Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beymez’in önemine vurgu yapan ve kurumsal olarak desteklenmesi gereken ortak ifadelerini dile getirdiler.


Sunucunun Çelikbilek’i anons etmeye başladığı sırada gelen telefon üzerine Belediye Başkanı kısa bir süre görüşmek üzere dışarı çıktı. Kürsüye gelen Belediye Başkanı esprili bir şekilde, bazen böyle oluyor işte, şimdi size Sayın Cumhurbaşkanımız aramışlar desem inanmazsınız, bazen böyle Devletimizin en üst makamı ile bizim gibi tabanda siyaset yapanlar bir anlık buluşabiliyorlar açıklamasında bulundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.


Daha sonra bazı eski Belediye Meclis Üyeleri söz alarak sıkıntılarını dile getirdiler, Süleyman Ersal birlik beraberlik adına klasik konuşmasını yaparken, Zeki Aksu Beymez’in kısa zamanda şimdiki yerinden çıkartılarak, belediye içerisinde bir yere veya zemin katlarda ulaşımı ve park sorunu olmayan bir yere alınmasını, Erman Ertürk eski dernek merkezinin kahvehane görüntüsünde olduğunu, şimdi anlatıldığı gibiyse daha iyi olmuştur, Dursun Kurt Beymez’e ulaşan vatandaşların taleplerini Beymez Yönetimi Belediyeye götürdüğünde dikkate alınmasını, Ferruh Dalgıç eski yönetimi sert dille eleştirerek, cenaze haberleri vermekte ve merasim ekibi olmaktan öte gidemediklerini, yeni yönetiminin anlattıklarının hayata geçmesiyle iyi olacağını tahmin ederek, konusu belirlenmiş tartışmaların dernek merkezinde davet ile yapılması gerektiğini savundu.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,BEYMEZ,Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği,Murat Ellialtı

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


30-09-2017 3599 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785