TÜRKİYE VETERANLAR LİGİ İÇİN SON HAZIRLIKLAR BEYKOZ'DA YAPILDI

15-10-2017 2878 Yorum yok. Yorum Ekle

Başkanlığını Beykoz Spor ’un eski Profesyonel Futbolcularından Zafer Baş’ın yaptığı, Beykoz Veteranlar Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, kurulacak olan Türkiye Veteranlar Futbol Liginin alt yapısı ile ilgili gelişmeler konuşuldu.


Beykoz’da Futbol Haberciliğinin yaşayan efsanesi olan ve aynı zamanda Beykoz Veteranlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan Talip Ercan’ın spor kamuoyunun doğru bilgilenmesi düşüncesiyle servis haberini, kendi objektifimizden çıkan fotoğraf kareleri ile paylaşırken, başta ilçemiz takımları olmak üzere tüm katılımcı takımlara başarılar dileriz.


TÜRKİYE VETERANLAR LİGİ BEYKOZ'DA TOPLANDI

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi, Pazar buluşmasında adres Beykoz idi... Beykoz Masterler SK ile ortaklaşa düzenlenen Kahvaltılı Toplantıda gelinen nokta ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.


Beykoz İlçe Merkezindeki Beykoz SK Taraftarlar Derneği Lokalinde gerçekleşen toplantıya çeşitli kulüplerden temsilciler katılım sağlarken, bazı isimler ise çeşitli görevlerde bulundukları Futbol Takımlarının İstanbul Amatör liglerindeki maçları nedeni ile mazeretlerini beyan edip toplantıya iştirak edemedi.


Türkiye'de 40 yaş üstü futbolcuları yeniden sahada buluşturan, "Sizin tutkunuz, Bizim gücümüz" sloganıyla yola çıkan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'ne dahil fikstür geçtiğimiz günlerde düzenlenen özel bir program ile gerçekleşmişti. Beykoz'daki toplantıda ise Saha ve Katılım Sağlayan kulüplerinde isteği ile lig maçları Kasım Ayının ilk haftasına sarktı.


Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Danışmanı Füsun Erayla, dışında Yönetim Kurulundan Osman Ünal, Gökhan Taner'da hazır bulunurlarken, kendi sorumluluk alanlarında bilgi paylaşımında bulundular. Lig Danışmanı Füsun Erayla yaptığı konuşmada, programa iştirak eden kulüp temsilcilerine ve toplantı için yer tahsis eden Beykoz Masterle SK Başkanı Zafer Baş'a teşekkürlerini iletti.


Lig Danışmanı Füsun Erayla, yepyeni bir heyecan ile çıktıkları yolda büyük mesafeler kat ettiklerini ifade ederken, " Ben lige katılım sağlayan tüm kulüplerimize teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu ligi hep birlikte tüm kulüplerimiz ile birlikte gerçekleştireceğiz. Amatör bir ruh ama profesyonel kalitede bir çalışma gerçekleştirdik. Ligi sadece yarışmacı bir nitelikte değil, tüm sporcuların büyük bir aile kavramı ile yaşaması ve yaşatmasını istiyoruzSizler bizlerden isteyin, talepleriniz iletin, biz gereğini fazlası ile yerine getirmek isteriz. "diye konuştu.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ise yaptığı konuşmada öncelikle davete icabet eden misafirlerine teşekkürlerini iletirken, " Biz bu salonumuzu her toplantı ve etkinlikler için tahsis edeceğimizi belirtmek isterim. Bugün güzel bir Pazar günü Sabahında bu büyük ailenin fertleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduk. Lig öncesinde belirlenen konular üzerinde son çalışmalar burada yapılacak. Lig Yönetimi başta olmak üzere tüm kulüplerimize başarılar, güzel bir sezon diliyorum " şeklinde konuştu.

Veteranlar Futbol Ligi Programına katılım sağlayanlar daha sonra tek, tek kendilerini tanıtırlarken, yeni oluşturulan lige ait düşüncelerini de aktardılar. Kafalarda oluşan çeşitli soruları da Lig Yönetimine sunan kulüp temsilcileri daha sonra alınan ortak karar ile maçların Kasım Ayının ilk haftasına sarkması konusunda fikir birliğine vardılar.

Veteranlar Futbol Liginin Beykoz İlçesindeki toplantısına Beykoz Masterler SK Başkanı Zafer Baş, Takım Teknik Sorumlusu Sertaç Olcayto, Takım Futbolcularından Hakkı Baş ve Kulüp Medya İletişim Sorumlusu Talip Ercan, Pendik Kavakpınar Takımı Temsilcisi Ahmet Karaman, Avcılar 1908 Temsilcileri Başkan Yardımcısı Halil Coşgüner ve Teknik Sorumlusu Arda Pehlivan, Kartal 1949 Takımı Adına Takım Sorumlusu Levent Çınar, B.H.Paşa Ceylanspor adına, Beykoz Rizeliler Derneği Masterler Takımı Futbolcuları Kamil Çolak ile Tayfun Şirin, İASFK Yönetimi Üyesi ve Veteranlar Ligi Proje Danışmanlarından Mustafa Kaya, İASFK Yönetim Kurulu Üyesi ve Veteranlar Ligi Hakem Atama İşleri Sorumlusu Osman Ünal katılım sağlayan isimlerdi.

Öte yandan Veteranlar Futbol Ligi Beykoz toplantısında bir de sürpriz doğum günü kutlaması vardı. Beykoz Masterler SK Kulüp Başkamı Zafer Baş'ın Yeğeni ve Takım Futbolcularından olan Hakkı Baş'ın oğlu Mert Baş'ın doğum günü pastası toplantı anında getirilerek, Beykoz Masterler Takımının her maçında gelip destek olan sıkı takipçisine mutlu bir anı yaşatılmış oldu.

 

TALİP ERCAN

BEYKOZ MASTERLER SK MEDYA-İLETİŞİM

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Veteranlar Ligi,Futbol,Zafer Baş



15-10-2017 2878 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1086
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 450
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 511
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 461
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 658
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 507
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852