Şeref Kaçmaz Güven Tazeledi

18-12-2017 3505 Yorum yok. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, 7. Olağan Kongrelerini Milli Görüşün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adını taşıdığı Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.


Olağan Kongre’nin tek adayı mevcut İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz olurken, oldukça kalabalık partililerin salonu doldurduğu görüldü.


Kongreye Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim ve İl Yöneticileri Selman Yücel, Hakan Erdağ, Abdülkadir Çelebi, Yeni Dünya İş Adamları Derneği Başkanı ve Saadet Partisi eski İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, Temel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akdağoğlu katılırken Beykoz’dan birçok Muhtar ve STK temsilcisi Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığını 7. Olağan kongresin de yalnız bırakmadı.


7. Olağan Kongreye katılan protokolün yanında, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın da kongreye katılması Beykozlu Siyasetçiler arasındaki sevgi ve saygıyı gösterir nitelikteydi.


Kongre, partililerden Ferhat Taşdemir’in “Kudüs” isimli şiiri okumasıyla başlanırken Kongre Divan Başkanlığına Beykozluların Yerel Seçimlerden yakinen tanıdığı Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Selman Yücel seçildi.


Kongre Divanının seçiminden önce açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, İlçe Yönetimine geldikleri günden günümüze yaptıkları hizmetleri partililerle paylaşarak Milli Görüş’ün muhteviyatından bahsetti. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim’de partilileri selamlayarak günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma yaptı.


Kaçmaz’a konuşmasının sonunda partililer adına iki kız çocuğu çiçek ve parti bayrağı hediye ettiler.

İstiklal Marşı ile başlayan olağan kongrede hesap ve faaliyet raporlarının okunup oy birliği ile kabul edilmesiyle tek listeyle seçimlere giderek güven tazeleyen Şeref Kaçmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.


Şeref Kaçmaz Başkanlığında ki Yeni İlçe Yönetimi Şu Şekilde;

Muhammed Kalaycı

Hafi Çağlar

Habip Ketenoğlu

Ali Kuğu

Mustafa Kır

Kenan Akcan

Mustafa Minga

Bayram Aydın

Sinan Karaman

Ferhat Taşdemir

Mehmet Aydın

Erkam Ketenoğlu

Yaşar Akkuzu

Cafer Dağcı

Kemal Kaptan

İsmet Soner

Fatih İç

Ömer Toker

Musa Mutanoğlu

Samet Kaya

Mürsel Uygun

Ferhan Şahin

Musa Yılmaz

Musa Hasanusta

Mehmet Akkuzu


Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz’ın açılış konuşması

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah’a (c.c.) hamd, Resulüne salat ve selam olsun.

Sayın İl başkanım, GİK üyelerim, İl yönetim kurulu üyelerim, ilçe başkanlarım, kıymetli delegeler,

İnancı ve idealleri uğrunda fedakarlık yapan sevgili gençler

Fetihler yapacak Fatih’leri, Fatih ler doğuracak anaları yetiştiren, cefakar, fedakar hanımefendiler

Davetimize icabet eden Siyasi parti başkan ve temsilcileri, Stk larımızın başkan ve temsilcileri, muhtarlarımız, kıymetli basın mensuplarımız ve uzaktan yakından gelen kıymetli misafirler,  S.P. Beykoz İlçe Başkanlığımızın  7. Olağan kongresine hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Allah’ın (c.c.) rahmeti bereketi hidayeti üzerinize olsun. Esselamün Aleyküm.


Öncelikle 3 yıl boyunca bizimle birlikte, her türlü imkansızlıklara rağmen fedakarca  görev yapan,  başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerime,

Mahalle başkanlarıma, mahalle teşkilatlarıma ve sandık görevlilerimize,

İstişare kurulu ve mali kurul üyelerimize,

Gençlik teşkilatımıza, hanım teşkilatımıza ve teşkilatımızın bütün kademelerinde görev yapan bütün milli görüşçü kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu kongre sonrası görev alacak kardeşlerimize de şimdiden başarılar diliyorum, Allah (c.c.) rızasına uygun çalışmalar yapmayı nasip etsin inşallah.

Ayrıca; şahsım ve bütün kademelerde görev yapan teşkilat mensuplarımız adına; Bizler, Yeryüzünde Hakkın ve adaletin tesis edilmesi için  Gece gündüz demeden, bayram tatil demeden çalışmalar yaparken, bizlere desteklerini esirgemeyen , üstün fedakarlıklarda bulunan ve anlayış gösteren  başta eşim olmak üzere bütün eşlere, zaman zaman ihmal ettiğimiz başta kendi çocuklarım olmak üzere bütün çocuklarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz.


Değerli delegeler, sayın misafirler,

Ülkemizin son 50 yıllık tarihine baktığımızda, Millet adına , hizmet adına ne varsa altında mutlaka MİLLİ GÖRÜŞ’ün imzası olduğunu görüyoruz. Milli Görüş tarihinde, Vatanın batısından doğusuna kadar uzanan Ağır Sanayi Hamlesi vardır. Anadolu’nun her tarafında kurulan şeker fabrikaları, dokuma fabrikaları, çimento fabrikaları, yem fabrikaları, kağıt fabrikaları, fabrika yapan fabrikalar vardır.  İlk Milli ve yerli motor olan Gümüş Motor vardır. İlk yerli otomobil Devrim için verilen mücadele vardır. Seka’lar, Aselsanlar, Taksanlar, Tümosanlar vardır.

Milli görüş tarihinde, şahsiyetli dış politika vardır, Siyonist işgalci İsrail ile gizli görüşmeler yapan dışişleri bakanının gensoru ile düşürüldüğünü görürsünüz, incirlik üssü ile birlikte 21 abd üssünün kapatılarak Türk bayrağı çekildiğini görürsünüz, çekiç gücün kovulduğunu görürüz, işgal altındaki Filistin topraklarında Ayşelerin Ahmetlerin gece rahat uyuduğunu görürüz,  

Doğu ve güneydoğuda terör yerine, kutuplaşma, kamplaşma ve kavga yerine, İslam çatısı altında birlik ve beraberlik  görürüz, kardeşlik, adalet, hoşgörü vardır.


Milli Görüş tarihinde barış vardır, huzur vardır, bolluk bereket vardır. Sosyal devlet, garson devlet anlayışını görürüz, adaletli gelir dağılımı görürüz.

Miili Görüş tarihinde Cumhuriyet tarihinin ilk ve tek denk bütçesi vardır.

Rantiyenin hortumunun kesilip Milletin Hakk’ını millete veren Havuz Sistemi vardır.

Bir kuruş borç almadan , bir kuruş ek vergi koyulmadan %300-400 lere varan gelir artışı ile yüzleri gülen İşçi, memur, emekli, dul, yetim ve çiftçi vardır.

Yeniden büyük Türkiye’nin ve Yeni bir Dünya’nın habercisi, yeni ve adil milletler birliğinin müjdecisi D-8 ler vardır.

1699 Karlofça anlaşmasından bu yana kazandığımız tek zafer olan Kıbrıs Barış Harekatı vardır. Bütün Dünya karşısına dikildiği halde ‘’Bana ne Amerika’dan, Bana ne Amerika’dan diyebilen bir Necmettin Erbakan vardır.

Milli Görüş tarihine baktığımızda Peki ne yoktur?

Milli Görüş tarihinde Emperyalist ve siyonist zalim güçlerle işbirliği göremezsiniz, stratejik ortaklık göremezsiniz, Anadolu’nun bağrına hançer gibi saplanan füze kalkanını, radar üssünü göremezsiniz. Avrupa birliği sevdası ile çıkarılan uyum yasaları sayesinde, ahlak ve maneviyat çöküntüsü yaşayan aileler, gençler göremezsiniz.

Hiçbir Milli Görüş iktidarında yolsuzluk iddası ile görevden alınan bakan yoktur. Yolsuzluk iddiası ile görevden alınan belediye başkanı göremezsiniz.

Tek din olan İslam dininin, 3 kutsal mescidinden birini ve ilk kıblemizi barındıran Kudüs’ün 1 karış toprağının bile Siyonistlere bırakıldığını, işgalci katillerin meşrulaştırıldığını göremezsiniz 

Çünkü Milli Görüşçüler Milletin menfaat ve istikbalini, kendi menfaat ve istikbalinden önde tutar. Vatanın bölünmez bütünlüğünü, Milletin bağımsızlığını ve Devletin bekasını tehlikeye atacak hiçbir oluşuma, hiçbir yapıya, hiçbir cemaate ne isterlerse istesinler hiçbir şey vermez, değil Devletin en kritik kurumlarını paralelcilere ve teröristlere  teslim etmek, en ufak bir taviz bile vermezler.

Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirmezler. İnanç ve ideallerini asla terk etmezler.

 4 partimiz kapatıldı, ama asla aziz milletimize hiçbir bedel ödetmedik. 

Değerli misafirler aziz delegeler, Aziz Milletimiz çok yakın bir gelecek de gerçeği görecek, aslına ve özüne dönecektir. Mana dan uzak maddi çıkarlara köle olmuş, Robotlaşan ve acımasız canavara dönüşen Dünya insanlığın kurtuluşu da,

İnançlarından uzaklaşıp değerlerini kaybeden, küresel zalim güçlerin zülmü altında oluk oluk kanların akıtılması bir tarafa,  birbirlerini acımasızca katleden İslam Ümmetinin kurtuluşu da,

Her türlü ayrıştırma ve kutuplaşma ile bölünmenin eşiğine getirilen, aç bırakılıp işsiz bırakılıp psikolojik travmalara maruz kalan, kültür emperyalizmi ve batılılaşma özentisi ile ahlak ve maneviyat çöküntüsü yaşayan, içi saman dolu kuş ile kandırılan, gazı alınan, gözü boyanan Aziz Milletimizin kurtuluşu da Milli Görüş politikalarının hayata geçirilmesi ve  Milli Görüşün tek temsilci olan Saadet Partisinin iktidara gelmesi ile olacaktır.

Allah’ın izni (c.c.) ve milletimizin teveccühü ile yapılacak ilk seçimde Saadet Partimiz Türkiye’nin en büyük patisi olacak ve iktidara gelecektir.

İlk hedefimiz, ilk yerel seçimde belediye Başkanlığını kazanmak ve  Beykoz’lu hemşerilerimizi 5 yıldızlı Saadet hizmetleri ile buluşturmak olacaktır.

İlçemizin içinde bulunduğu sıkıntıları  biliyor ve çözüm önerilerini de her fırsatta yetkililere sunuyoruz. Belediyemizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz, belediyemizin stratejik planlarına ulaşmak için uyguladığı performans programları ile gerçekleşen faaliyet raporlarının teknik ve mali analizlerini yapıyoruz, önümüzdeki günlerde hazırlanan programlarda ve raporlarda tespit ettiğimiz hizmet politikası eksik ve yanlışlarını, teknik ve mali verilerdeki değerlendirmelerimizi bütün Beykoz’lu hemşerilerimizle paylaşacağız.

Hizmet kervanı yola revan olmuştur. Bu vesile ile yüreğinde Vatana ve Millete hizmet aşkı taşıyan bütün hemşerilerimizi, siyasi görüşü e olursa olsun, Saadet Partimize davet ediyorum.

Aziz milletimiz bize ne zaman görev verdiyse, bütün gücümüzle hizmet etmenin gayretinde olduk, geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır.

  Konuşmama son verirken, katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, kongremizin Beykoz’umuza İstanbul’umuza, Ülkemize ve İnsanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Adaletin Güçlü, Güçlünün de adil olduğu bir Dünya’nın en kısa zamanda kurulması duası ile Allah’a emanet olunuz. Esselamünalkeyküm

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Saadet Partisi,Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı,Kongre,Şeref Kaçmaz



18-12-2017 3505 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852