Beykoz’da "Rize" Rüzgarı Esti

17-01-2018 2411 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Sivil Toplum dünyasına Mikail Akyıldız ve arkadaşlarının göreve gelmesiyle yeni bir çehre kazandıran Beykozlu Rizeliler Derneği Yönetimi, Kavacık Beyaz Saray Balo ve Davet Salonlarının STK dünyasına tanıdığı farkındalıklı hizmet anlayışından istifade ederek, birlik, beraberlik ve dayanışma adına hazırladıkları “Muhteşem Geceyle” salonun tamamını doldurarak konuklarıyla birlikte Beykoz’da ayrıcalıklı bir gece yaşadılar.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek geceye katılmazken, Beykoz Protokolü, Siyasi Parti, Sivil Toplum ve Spor Kulüpleri Temsilcileri geceye büyük ilgi gösterdiler.


Rize adına hizmet veren İstanbul genelindeki tüm sivil toplum kuruluşları Beykozlu Rizeliler Derneği Yöneticileri gibi gece boyu ev sahibi gibi davranarak konuklarıyla yıkından ilgilendiler.


Salonu tamamen dolduran Rizeliler üç Ak Partili Milletvekilini konuk ederken, iki Rizeli Milletvekili Metin Külünk ve Nusret Bayraktar ile Giresunlu Milletvekili Hasan Turan’ı da ağırlayarak, geceye katılan herkesin Rize havası teneffüs etmesini sağladılar.


Milli Takım ve Rize Spor Futbolcularının ayrı ayrı imzaladıkları iki ayrı forma adına yapılan açık artırmayı İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün yönettiği ve oldukça heyecanlı geçen açık artırma, yirmi beş bin lirayla Beykoz Rizeliler Derneğinde kaldı.


Mazeretleri nedeniyle geceye katılamayan birçok davetlinin adları birer birer okunup salondaki konuklar tarafından alkışlanmasından sonra gece yavaş yavaş yol almaya başladı.


Konuklara yaşatılan muhteşem atmosferin mimarı olan Beykozlu Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve konukların yoğun alkışlarıyla Dernek Başkanı Mikail Akyıldız konuklarına hoş geldiniz demek üzere mikrofona geldi.


Akyıldız, konuşmasında öncelikle gecenin hazırlanmasına olan katkılarından dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Milletvekillerine, protokol konuklarına, sanatçılara, basın mensuplarına ve en önemlisi salona sığmayan hemşeri ve misafirlerine gecelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmalarından ve hedeflerinden kısa örnekler sundu.


Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Hasan Turan ile Rize Milletvekili Nusret Bayraktar konuklara hitap ederken kullandıkları ortak dilde, dernek yöneticilerine güzel gece organizasyonu için katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederken, birlik beraberlik adına mesajlar verdiler.


Ak Parti Milletvekillerinin geceye katılmalarından dolayı Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’da kısa bir selamlama konuşması yaparak emeği geçenleri tebrik edip, konuklara ve Milletvekillerine hoş geldiniz dedi.


Engin Orta, Zeki Uçkan’ın muhteşem sahne performansıyla kendinden geçen Rizeliler ve davetlileri, halk oyunları ekiplerinin oyunlarına eşlik ederek horon oynamayı ihmal etmediler.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Rize,Beykoz Rizeliler Derneği,Mikail Akyıldız


Fotoğraf Galerisi


17-01-2018 2411 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 466
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853