Beykoz Vakfı Yenilenen Yüzü ile Beykozluların Hizmetinde

18-02-2018 4073 Yorum yok. Yorum Ekle

Mart 2017 yılında gerçekleşen genel kurul sonrası Ali Zengin Başkanlığında Beykoz Belediyesi’ne devredilen Beykoz Vakfı, Belediye tarafından 1 Milyon TL ile yenilendi.


Uzun yıllar Beykoz Vakfı’nın Başkanlığını yapan Şaban Tören’in ardından göreve gelen Beykoz’un ilk Belediye Başkanı Ali Zengin ve Yönetimi, Beykoz Belediyesi ile gerçekleştirdikleri görüşmeler sonrasında 1 Milyon TL bütçeyle Beykoz Vakfı’nı yeniledi.


Yalıköy’de 1994 yılından günümüze hizmet veren Beykoz Vakfı’nın yenilenen çehresinin açılışına Vakıf Başkanı Ali Zengin ve Yönetiminin ev sahipliğinde, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Adem Sefer, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, çok sayıda Beykoz Belediye Meclis Üyesi, SGK Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu ile çok sayıda Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri ve Beykoz Yerel Basını katıldı.


Fuaye alanında müzik dinletisi eşliğinde kokteyl ile başlayan açılış yenilenen çehresiyle Tiyatro salonunda gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin yaptı.


Zengin” Binamızı Beykoz Belediyesi ile imzaladığımız iş birliği protokolü çerçevesinden zeminden terasa yeniledik. Meclis üyelerimizin tamamı bu işbirliğine oy verdi. Özellikle engelli kardeşlerimizin binanın her yerine ulaşımına itina gösterdik. Çocuklarımızı bu çatı altıda ailesine, vatanına milletine faydalı, ileride hayırlı hizmetlere imza atacak insanlar olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz. Vakıf binamızın yenilenmesinde en büyük pay Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve ekibine aittir. Şükranlarımı sunuyorum. Meclis üyelerimize, vakfın kuruluşundan bu yana emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Ayrıca Vakıf Başkanı Ali Zengin daha önceki yönetim döneminde Vakıf bünyesinde gerçekleşen kurslardan ücret talep edildiğini, bundan sonra hiçbir kurs için ücret talep edilmeyeceğini belirtti.  

Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin’in konuşmasının ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek günün önemini bildiren konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi.


Başkan Çelikbilek” Belediyemiz tarafından restore edilen Şeyh Ethem Sırrı Efendi Kültür Evi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ Su Nazırı Sokak’taki Türk Evi’yle ilçemiz yeni bir değer daha kazandı. Beykoz Vakfı’nın bu bölgenin kültür anlamında zenginleşmesi için kütüphanesiyle, sergi alanlarıyla, etüt sınıflarıyla tiyatrosuyla müziğiyle, Beykoz halkının gönlünü fetheden bir gayret içinde olacağına inanıyorum. Biz de her zaman vakfımızın yanında olacağız. Bu mekânı hemşehrilerimizi ilgisi yaşatacaktır. Emek veren herkese teşekkür ediyor, bugüne görev yapan vakıf başkanların ve emek veren kim varsa herkesi yâd ediyorum.” şeklinde konuştu.


Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e konuşmasının ardından desteklerinden dolayı hediye takdim etti. Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleşti ve yenilenen yüzüyle Beykoz Vakfı gezildi.  

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Vakfı,Beykoz Belediyesi,Ali Zengin,Yücel Çelikbilek


Fotoğraf Galerisi


18-02-2018 4073 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 585
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1077
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 542
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 445
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 452
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 649
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 499
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1120
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 980
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847