BEYKOZ MUSİKİYE KİLİTLENDİ

09-03-2018 2617 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu, Şef Nevin Çalışkan Yönetiminde “2018 Konserleri” kapsamında verdikleri muhteşem konserlerinde, içerisinde bulunduğumuz kış ayına rağmen, Ahmet Mithat Sahnesinden katılımcılara ılık bir musiki esintisi yaşatarak, baharın müjdecisi oldular.


Kokteyl sonrası iki bölümden oluşan konseri, topluluğun artık kadrolu sanatçısı gibi olan Beykozluların çok sevdiği Ünlü TV Sunucu ve Müzisyen Dr. Ömer Önder sundu.


Koro 1. Bölümde Hüzzam eserler geçerken, 2. Bölümde ise semah, rast, uşşak, hicaz, nihavent, muhayyer, kürdi, muhayyer kürdi ve hüseyni makamlarının en güzel eserleri koro ve solistler tarafından icra edildi.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı davet edildiği sahneden aldığı alkışların karşılığını bir türkü icra ederek verirken, Şef Nevin Çalışkan’ın gecenin son eseri TÜRKİYEM Türküsünü Afrin Zeytin Dalı Harekâtına katılan tüm Mehmetçiklerimize, Şehit ve Gazilerimize armağan ettikleri söyleyerek, Ahmet Katırcı’ya son esere de koro ile birlikte okumayı teklif etmesiyle gecenin son eseri oldukça duygusal bir tablo eşliğinde, tüm katılımcılar ile birlikte söylendi.


Musiki severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve salonu tamamen doldurduğu bu güzel konserde, Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğunu, başta Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Ali Bilir, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Ömer Besim Olcay, Belediye Meclis Üyesi, Kent Konseyi Başkanı ve Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Emin Yavuz, İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, SGK İlçe Müdürü Ferda Özkalender, Ak Parti Beykoz İlçe Yöneticileri, Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı ve İl Dernekler Birliği Başkan Vekili Mikail Akyıldız, Beykoz Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Demir, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Bengü Efsen Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bengü Efsen, Kanlıca Muhtarı Yusuf Kıroğlu, Kosova Prizrenliler Derneği Yöneticileri, Beykoz Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Müzeyyen Özgür, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Taner Mert, A. Feneri Ayetullah Keser Özel Eğitim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nesrin Balıkçı, Halk Eğitimi Merkezinden Öğretmenler de topluluğu yalnız bırakmayan tanıdık simalar oldular.


Konser sona erdiğinde, Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu Şefi Nevin Çalışkan başta olmak üzere topluluğun tüm bireyleri, saz sanatçıları ve sunucu Dr. Ömer Önder katılımcıların tebriklerini kabul ettiler.


Kültür Sanat faaliyetlerine verdiği özel değer ile bilinen, gazetemizi temsilen konsere katılan Genel Yayın Koordinatörümüz Ozan Derviş’in adı katılımcılar ile birlikte anons edildiğinde, salonun kendisine gösterdiği ilgi Kültür Sanat Dünyasına ilgimizin ve yakınlığımızın ne denli doğru olduğunun göstergesi olarak kabul ettiğimiz gece için tüm emeği geçenleri gönülden tebrik ederiz.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu,Şef Nevin Çalışkan

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


09-03-2018 2617 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 498
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 473
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 475
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 430
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 476
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786