CHP Beykoz, Seçim Startını İncirköy’den Verdi

25-03-2018 3183 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız verdi. İncirköy Mahalle Temsilciliği açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu katıldı.


CHP Beykoz İlçe Başkanlığı yaklaşan yerel seçimler öncesi mahalle yapılanmalarına İncirköy Mahallesinden başladı. CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu katıldı.


Açılışa çok sayıda partili ve halk katılırken havanın yağışlı ve soğuk olması nedeniyle konuşmalar uzun tutulmadı.


İncirköy Mahalle Temsilciliği’nin açılışının ilk konuşmasını CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün yaptı. Düzgün “Beykoz’un güzel insanları, Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri, CHP’ye gönül vermiş dostlar, bu soğuk günde içinizde ki sıcak güneş her şeyi belli ediyor. Sevgili Başkanlarım şunu iyi bilin, Beykoz 10-15 yıldır gülmüyor, gelirken gördünüz fabrikaları, binlerce kişinin çalıştığı, binlerce insanımızın karnını doyurduğu bu fabrikaların bacaları artık tütmüyor. Sadece birer tane holdingin kendilerine ait iş yerine dönüşüyor. Beykozlu mutsuz, Sevgili Arkadaşlarım bu düzeni değiştirecekmiyiz… Sevgili İl Başkanımıza, Biz Beykozluların üzerimize düşeni yapacağımızdan hiç endişesi olmasın diyorum ve sizleri saygıya selamlıyorum.” dedi.


CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün ardından İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’da Beykozlulara hitap etti.

Kaftancıoğlu “Sevgili Beykoz Halkı, Sevgili İncirköylüler biraz önce İlçe Başkanımız dedi ki hava bugün çok soğuk, kötü bir güne denk geldik diye ama ben şunu söylemek istiyorum, havanın soğukluğuna inat şuanda hissettiğimiz sıcaklığı birlikte paylaşmak inanın her şeye değer. Sıcaklığı paylaşmanın yanında bir birimizin gözlerine bakarken umudumuzu karşılıklı hissetmemizde en az onun kadar kıymetli. Şurada kalabalığın içerisinden geçerken örgütümün tanıdığım, eskimeyen diyorum izinleriyle, eskimeyen İlçe Başkanlarını, geçmişte görev yapmış partililerimizi, örgütümü ve hepinizi gördüm bu ne demek biliyormusunuz, artık sarayın faşizmine karşı hiçbir zaman, hiçbir şekilde üzümün sapı, armudun çöpü demeden yan yana omuz omuza mücadele etmemiz gerektiğini her yerde görüyoruz.” sözlerine yer verip konuşmasına devam ettikten sonra mikrofonu son konuşmacı Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’ya uzattı.


Erdoğdu “Değerli Beykozlular, öncelikle şunu söyleyeyim, İstanbul’un en sakin, en huzurlu ilçesinde yaşıyordunuz. Ne yazık ki gördüğüm kadarıyla huzurunuzu ve mutluluğunuzu çalmak istiyorlar, beraberce çaldırmayacağız. Bakın evlerimizi elimizden alıyorlar diyorlar, biz evlerinizi hiç kimseye vermeyeceğiz. Bu kardeşlerinle birlikte kendi evinde kendi mülkiyet hakkınla, huzurunla oturmaya devam edeceksin.” diyerek konuşmasına devam etti.


Aykut Erdoğdu’nun konuşmasının ardından açılış kurdelası kesilerek mahalle temsilciliği gezildi. Açılış sonrası kısa da olsa Beykozlularla sohbet etme şansı bulan İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu başka bir açılışa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler : Beykoz,CHP,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Dr. Canan Kaftancıoğlu,Aykut Erdoğdu,Aydın Düzgün


Fotoğraf Galerisi


25-03-2018 3183 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785