GERÇEK SEVGİ ENGEL TANIMAZ

07-05-2018 3975 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Devlet Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde Dr. Mustafa Pütün sorumluluğunda tedavi gören hastalar, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün Kültür Sanat Eğitmenlerinin başarılı çalışmalarıyla ortaya koydukları muhteşem gösterileriyle izleyenlerini hayran bıraktılar.


Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, BEDES Başkanı Gülay Demirel, İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi, İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Taner Mert, Bengü Efsen Dostluk Barış Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bengü Efsen, Beykoz Artvinliler Dernek Başkanı Mehmet Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Sorumlusu Mesut Seven, Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Müzeyyen Özgür, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Öğretmen ve Usta Öğreticileri, Beykoz Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Alaattin Kılıç, Beykoz Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdiresi Necibe Köse, İdari Hizmetler Müdürü Vekili Mehmet Özgül  ve tedavi gören hastaların yakınları ile programdan haberdar olan vatandaşlar katıldı.


Etkinliği Doğuş Haber gazetesinden Ozan Derviş sunarken, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan ve Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı gösteriler öncesi yaptıkları konuşmalarında, kurumlarının etkinlikteki fonksiyonunu ortak dille davetlilere aktarırken, bundan sonrada yapılacak etkinliklerde her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdiler.


Beykoz Devlet Hastanesi ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün mükemmel iş birliği sonrasında, hastaların tedavilerinin sorumlusu Dr. Mustafa Pütün ve ekibi ile Karagöz Çevre Şenliğinde Oyununu Yazan ve Yöneten Gürşan Atik, Öğrencilerine Gaziantep Yöresi Oyunları oynatan, Halk Oyunları Öğretmeni Hacer Koptagit ve belirlediği mükemmel repertuvar ile Koronun Şefliğini yapan Müzik Öğretmeni Burcu Atay’ın sabır ve sevgilerini, mükemmel performanslarıyla sahneye taşıyan hastaların sosyal yönlerinin ne denli kuvvetli olduğuna, etkinliği seyreden konuklar şahitlik ettiler.


Konuklar Beykoz Devlet Hastanesi Toplum Sağlığı Ruh Sağlığı Merkezinde, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün de desteği ile tedavi gören hastalardan Asiye Demir, Dilek Kaya, Gökçe Öztürk, Mihriban Yağlı, Ömer Aycibin, Sultan Celep, Yakup Arslan, Emel Tekin ve Ayhan Yazıcı’nın Tiyatro-Halk Dansları ve Müzik gösterilerini ayakta alkışladılar.


Program sunucusu Ozan Derviş’in spontane davranışıyla salonda dolaştırdığı ikinci mikrofondan, başta Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı olmak üzere salondaki konuklar birer kuble şarkılara eşlik etmeleriyle oluşan coşku, protokol konuklarının ve katılmak isteyenlerin koronun final şarkılarına sahneden eşlik etmeleri salonda tarifi mümkün olmayan anlar yaşattı.


Tiyatro sahnesinin hazırlanışındaki boşluk sürecini salonda bulunan bölgenin yetiştirdiği ünlü seslerden olan Fikret Yemen’in sahneye davet edilerek okuduğu üç türkü ve Kaymakam Ahmet Katırcı ile olan düetleri ise etkinliğin hafızalarda kalan bir başka güzelliği oldu.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


07-05-2018 3975 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 583
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1076
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 541
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 444
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 502
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 440
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 647
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1118
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 979
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 845