BİSK YENİDEN SAHAYA İNDİ

08-07-2018 2682 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yaparak güven tazeleyen Asım Özdemir Başkanlığındaki Beykoz Amatör Spor Kulüpler Birliği (BİSK) Yönetimi Anadoluhisarı Göksu Mahallesindeki Tabiat Kafe’de verdiği kahvaltı ile basın toplantısı düzenledi.


Bisk Genel Sekreteri Mustafa Babuz’un açılışını yaptığı toplantıda, Babuz tüm katılımcıları selamlayıp teşekkür ettikten sonra sözü Başkan Asım Özdemir’e bıraktı.


Asım Özdemir yaptığı konuşmada genel kurulun geride kaldığını amaçlarının spor adına tüm kurumlara ve kulüplere hizmet vermek olduğunu, geçmiş dönemdeki çalışmalarının artı ve eksilerinin yeniden değerlendirilip hizmet politikalarının yakında açıklanacağını vurguladı.


Özdemir, genel kurula basının çağırılmaması olayının kendisine daha önce sorulduğunu buna genel bilgi olarak burada aktarmak istiyorum diyerek, yıl içerisinde birçok etkinliğimize çağırdığımız halde gelinmediği için derneğimizin kurucu üyesi ve BİSK’in kurulmasının öncüsü ve bugünlere gelmesinde katkısı olan Ozan Derviş’i(Kemalettin Erkan) birlik üyesi diye çağırdıklarının açıklaması yaparak, yeni çalışma dönemlerinde her türlü koşulda yerel basın ile birlikte çalışmaya dikkat göstereceklerini belirtti.


Kimseye kırılma ve küsme hakkının olmadığını genel kurulun geride kaldığını önümüzdeki süreçte ise kulüplerimize bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, genel kurul öncesi yaşatılmaya çalışılan sıkıntılı dönemi aşmak istediklerini söyleyerek konuşmasını bitirdi.


Soru cevap bölümünde ise katılımcılar görüş ve önerilerini aktardılar. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş ise söz alarak yaptığı bilgilendirmede genel kuruldan çıkmış bir sivil toplum kuruluşuna haberine güven tazeledi sözünün oldukça etik olduğunu bunu eleştirenlerin düştüğü çelişkiyi ortaya koyarak, haber başlığının tartışmasız doğru olduğunu dile getirdi.


BİSK’in Beykoz Yerel Basını ile paylaştığı Basın Açıklamasını Orijinal Haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz.

BEYKOZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ (BİSK-1999)

BASIN AÇIKLAMASI

 

Değerli Basın Mensupları;

BEYKOZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ (BİSK-1999), 5. Olağan Genel Kongremizin 2.toplantı tarihi olan 01.07.2018 tarihinde  5. Olağan Genel Kurul   hazurın litesinde  bulunan 133 üyemizden 87 üyemizin imzalı katılımıyla olağan genel kurulumuz yapıldı ve Asım Özdemir  Başkanlığında  yeni yönetim kurulu üyeleri seçildı.  Olağan Genel Kurulu Son derece Demokratik bir ortamda olgun ve huzurlu bir ortamda geçti.

 

Dilek ve Temenniler bölümünde  konuşmalarıdan sonra söz alan   Asım Özdemir, kendilerine teveccüh gösteren tüm sayın Bisk üyelerine ve katılan misafirlere teşekkür ederek kısa bir kapanış konuşma yaptı. Konuşmasında:

1-BİSK Başkanlar Kurulu toplantıları azda olsa yapıldı,

2-Beykoz Üniversitesinde “Sporda Şiddet ve Fair Play” konu başlıklı Spor Çalıştayı yapıldı,

3-İlçemiz spor kulüplerimize Spor Bakanlığımız ve Beykoz Belediye Başkanlığımız tarafından yapılan nakdi ve malzeme yardımlarının takipçisi olarak destek sağlandı,

4-İlçemiz kulüplerimizin tesislerle ilgili yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili bir dosya oluşturarak Belediye Başkanımız sunduk ve asla bir kulüp ayırt etmeden özenle takipçisi olundu,

5-İ.A.S.K.F ile olan ilişkilerimizi hep üst seviyede tuttuk. Kulüplerimizin yardımcı branşlar açmalarına yol göstererek mali Devlet desteği almalarını sağladık.   Ayrıca, Kulüplerimizin İ.A.S.K. Federasyonuyla ilgili tüm çalışmalarında hep destek, tam destek sloganıyla hareket ederek Lisans, Transfer ve diğer işlerde maksimum verimliliği sağladık, Sahalarımızda  görev yapan sağlıkçılarımıza sağlık çantası ve sağlık malzemeleri temin edildi.

6-Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde, “Kulüp Yapılanmasında Üç Unsur”

konulu  seminer yaptık,

7-İstanbul Boğazının cazibe merkezi olan Beykoz’umuza yaraşır şekilde su sporlarına ağırlık vererek önümüzdeki dönemde de devam edecek etkinliklere programlarımızda yer ve hız verdik.

8-Spor Kulüplerimizi sık sık ziyaret ederek fikir ve görüş alış verişlerinde bulunduk, Kadın

Futbolu ile uğraşan Kulüplerimize destek verdik

9-İnsanlar yaşarken anılmalıdır ilkesinden hareketle, hasta ve yaş almış spor adamlarımızı sık sık ziyaret ettik.

10-Birliğimize Beykoz Merkezde bir yer kiralayarak düzenleyip oturulacak bir hale getirdik. Kulüplerimize maksimum düzeyde yardımcı olmayı temel fikir olarak benimseyerek, Lisans işlerini takip etmeyi bu merkezimizde gerçekleştirmelerini sağladık,

11-U-14 Beykoz İlçe Karması takımını oluşturarak İ.A.S.K.F şampiyonasına katıldık. Bilecik Osmaneli Belediyesince düzenlenen ve 8 Kulübün katılımı ile yapılan turnuvada Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından 3. Olduk. Oluşturduğumuz bu karma takıma destek veren kulüp, yönetici ve teknik adamlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

12-Beykoz Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa A Takımlar düzeyinde 15 Temmuz Şehitleri anısına ilçe karma maçı yapıldı.

-Faaliyet Programımızla ilgili olarak yaptığımız bu açıklamadan sonra İlçemizde bulunan 24’ü Futbol ve 19’u futbol dışı branşlardan  oluşan toplam 43 Kulübümüze asla hiçbir ayırım yapmadan ve değer vererek  faaliyetlerimizi gücümüz oranında sürdürmeye devam ettik ve devam edeceğiz.                                                                                                                          

-Hepinizin bildiği üzere sonuçta  bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak spor camiasına hizmet vermekteyiz.  İyi niyet ve hizmet anlayışımız zihniyetiyle  üst makam ve mercilerle kurmuş olduğumuz samimi dostluk ilişkisi şeklinde sporun sorunlarını çözmeye azami ölçüde gayret gösterdik ve göstermekteyiz.

*Bu yolda bizlere destek veren kulüplerimize teşekkürlerimizi borç bilirken,  Demokratik bir S.T.K olarak her türlü yapıcı eleştirilere üslup ve tarzında yapıldığında tamamen açığız. Birlik beraberlik ve samimiyetle  sonuna kadar tüm spor ailesi ile iş birliği ve çalışma azmi içinde olduk ve olacağız .

* Yönetiminde bulunduğumuz BEYKOZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ (BİSK-1999) İle Spora hizmet anlayışı içinde hiç bir kimseyle kırgın olmadık ve olamayacağız bu anlayışla yeni yönetim kurulumuzlada 1 Temmuz 2018 tarihini de milad alarak spor ailesi ile birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet ve hareket alanının asla dışına çıkmadan çizgisinden hiç sapmalar yapmadan herkesle dost olarak ve eşit mesafede bulunarak faaliyetlerine  kulüp yöneticilerinin de destekleriyle siyasete alet olmadan ve Fair Play anlayışı ile  devam etmiştir ve devam edecektir.08.07.2018

                                                                                                                  

                                                                                                                      Saygılarımla,

 

                                                                                                                              

                                                                                                BİSK Yönetim Kurulu Adına Başkan

                                                                                                                     Asım Özdemir                                                                                        

                                                                                                                                                 

 

 

 

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


08-07-2018 2682 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 584
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1076
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 541
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 444
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 502
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 440
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 648
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1118
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 979
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 846