ORDU-TOKAT GECESİNDE ZAMAN DURDU

06-08-2018 3322 Yorum yok. Yorum Ekle

Tarihi Beykoz Çayır Festivalinde, İbrahim Özdemir Başkanlığındaki Beykoz Ordulular ve Bülent Kılıç Başkanlığındaki Beykoz Tokatlılar Dernekleri Yönetimleri, ortak düzenledikleri gecelerinde davetlilerine özel bir gece yaşattı.


Konser öncesi her iki dernek yönetimleri stantlarında konuklarına ve ziyaretçilerine özel ikramlarda bulunurken, Tokatlılar Derneği Yaprak Sarma, Ordu Derneği de Keşkek ikramında bulundu.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Yerel ve Ulusal Basın Mensupları, Siyaset, Sivil Toplum, Spor Dünyası ile toplumun tüm temsilcilerinin hazır bulunduğu oldukça geniş bir protokol davetlisi ile binlerce katılımcı bu güzel geceyi izleme fırsatı buldular.


Geceyi Doğuş Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Ozan Derviş sunarken, Türk Halk Müziği'nin Efsane isimlerinden ve Beykoz’da bir çok kez konserler veren merhum Kıvırcık Ali’nin Oğlu Eren Özütemiz ile yöre gecesi start aldı. Özütemiz izleyenleri buğulu sesiyle diyar diyar dolaştırırken zaman zamanda hüzünlendirdi...


Her iki derneğin Başkan ve Yöneticilerinin sahneden izleyenleri selamlaması sonrası Başkanlar İbrahim Özdemir ve Bülent Kılıç teşekkür ve hoş geldiniz konuşmalarını gerçekleştirdi. Dernek başkanlarının ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te yoğun alkışlar eşliğinde sahneye davet edildi. Çelikbilek, geceden ve festivalden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenleri tebrik edip, Beykoz Ordulular ve Beykoz Tokatlılar Dernek Başkan ve Yönetimleri kutlayarak, katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.


Çelikbilek’in etkili ve anlamlı konuşmasından sonra Beykozlu Ordulular ve Beykozlu Tokatlılar Dernek Başkanları Yönetim Kurullarının önünde ortak hazırlattıkları plaketi sundular.


Ordu Yöresinin THM kazandırdığı, genelde baba kız olarak sahneye çıkan Menderes-Tuğba Koç ikilisinden sadece Tuğba Koç sahne alırken, Beykoz sahnelerine alışık olan Tuğba Koç hanımefendiliği ve mütevazı kişiliğini, sahne programıyla birleştirince güzel geceye imza atanlardan oldu.


Beykoz Tokatlılar Derneği’nin geçtiğimiz çayır etkinliklerine de gelen Aysel Demirci’de Tokat Yöresi Türküleriyle konukları eğlendirirken geceye katkı koyan sanatçılardan oldu.


Ve gecenin finali geldiğinde THM önemli hizmetleri olan Başaran Kardeşlerin bireyi Türkülerin Sultanı halk yakıştırması alan “CANO” Canan Başaran sahne aldı ve gecenin final sanatçısı olduğunu her hali ile kanıtlayan Cano doyumsuz performansı ile izleyenlerini Türkiye’nin her yerinden okuduğu eserler ile mutlu ederken, Asker ailelerine okuduğu biz dizi eserler ile de gecede duygu seli estirdi. Sonunda sanatçı programının hareketlenme saatini başlattığında olanlar oldu ve Beykoz Çayırı’nın en az on ayrı yerinde kurulan halay ve horonlar ile özel saatler yaşandı.


Sanatçı Eren Özütemiz’e Beykoz Tokatlılar Derneğinin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ömer Şahin, Tuğba Koç’a Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt, Aysel Demirci’ye Beykoz Tokatlılar Derneği eski Başkanı Mustafa Soğan, Canan Başaran’a Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve Beykoz Ordulular Derneği Başkanı İbrahim Özdemir birlikte plaket takdim ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Tokat,Ordu,Bülent Kılıç,İbrahim Özdemir,Beykoz Çayır Festivali

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


06-08-2018 3322 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1087
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 512
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 462
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 659
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 508
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852