Aydın Düzgün “Beykozlu artık AKP yönetiminden ve Belediyecilik anlayışından bıktı.”

02-09-2018 2700 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Yerel Seçim konulu Eylül ayı örgüt toplantısı Kavacıkta ki ilçe merkezinde gerçekleşti.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan örgüt toplantısına CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıkan Çalışkan, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Gülay Demirel, Hakkı Emanet, Cavit Gül, Yılmaz Işık, Deniz Yıldız, Okan Uzun ile partililer katıldı.


Örgüt toplantısı CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in gönderdiği telgrafın okunmasıyla başladı. Telgrafın ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, örgüt toplantısına katılan partilileri ve basın mensuplarını selamlayarak konuşmasına başladı.


İlçe Başkanı Düzgün “Maalesef iyi şeyler konuşmak zor. Ülkemiz kötü günlerden geçiyor. 16 yıllık AKP iktidarının doğal sonucu olarak ekonomimizin uçuruma sürüklendiğini, siyasal tek adam rejiminin yürürlüğe girdiği bugünlerde tüm demokratik hakların kalanlarının da askıya alınmaya çalışıldığı bir dönemdeyiz. Böylesi bir zaman da ülkemizin, halkımızın partimizden yani Cumhuriyet Halk Partisi’nden beklentileri her zamankinden daha çok, daha çok artarak sorumlu tutmasından bizler daha çok dersler çıkarmalıyız. Halkımızın son seçimlerde kırılan umutları bizlerin daha çok gayretkâr olmasını gerektirmektedir. Zira Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan ihtiyaç son 60 yılda hiç bu kadar olmamıştır. Partimizin aldığı oy oranı hiçbir Cumhuriyet Halk Partiliyi mutlu etmemiş, aksine fazlasıyla asabileştirmiştir. Yine bu süreçte partimizin yaşadığı kurultay sürecinin arkasına da bu gözlükle bakarsak gerçekleri eminim daha iyi analiz ederiz görüşündeyim. Gerek partililerimiz gerekse seçmenimiz Neden Böyle Oluyor’a bir gerekçe, bir sebep arıyor. Zira çokta doğaldır ki her sonucun mutlaka sebepleri vardır. Bu sebeplerinde nedenini, niçinini, niyesini aramak ve araştırmak her üyemizin en doğal hakkıdır. Ve bu hep böyle olacaktır. Zira demokrat olmak, adaletli olmak, özetle sol olmak bunu gerektirmektedir. Yani biat kültürü bizim ideolojimize hiç yakışmayan bir anlayıştır. Burada dikkat edeceğimiz en önemli nokta parti içi eleştirilerimizi, aile içinde kalmasını sağlamaktır.  Yani sosyal medyada her nedenle olursa olsun, ister haklı ister haksız, eğer bir üyemiz diğer bir üyemizi veya karşısında gördüğü anlayışı eleştirmesi, karalaması asla kabul edilmeyecek bir anlayıştır. Suçtur, böyle bir partililiği kabul etmiyoruz.


Değerli arkadaşlarım önümüzde çok zorlu bir süreç bir daha başlıyor. 2019 Belediye Seçimleri. Şimdi sizlere Beykoz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak Yerel Seçimlerle ilgili görüş ve düşüncelerimizi aktarmak istiyorum.  Birinci ve ast olan düşüncemiz ve isteğimiz İlçe Başkanlığı olarak Beykoz’umuza 2019 Mart’ın da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmaktır. Beykoz’umuzu 15 yıllık AKP zulmünden kurtarmaktır ve buna inanıyoruz, sizlerle beraber Beykoz halkının büyük desteğini alarak başaracağız, hiç endişemiz yok. Beykoz’da artık AKP yönetiminden ve Belediyecilik anlayışından bıktı. 15 yıldır Beykoz’a bir taş koymayan, hiçbir eseri olmayan Belediye Yönetiminden bıktılar. Belediyeciliği çöp toplamak sanan zihniyetten ki bundan bile rant kazananlardan bıktı artık Beykozlu.


Değerli arkadaşlarım ilçe başkanlığı olarak önümüzde ki süreci çok dikkatli ve düzenli bir şekilde yürüteceğiz. Asla disiplinsizliğe müsaade etmeyeceğiz, parti içi yarışın partimize ve partililerimize yakışır bir şekilde olmasını mutlaka sağlayacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Disiplin ve sevecenliği içselleştireceğiz. Uymayanlara asla müsamaha göstermeyeceğiz. Zira 2019 hedefini hiç kimsenin şahsi menfaatlerine feda etme niyetimiz olmayacak. Bu zaferin önüne set konulmasına müsaade etmeyeceğiz. Şunu iyi biliyoruz, büyük zaferler örgütlü ve disiplinli çalışmalarla kazanılmıştır. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, 2019’un Mart ayından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin içerisinden çıkmış kadroları ve yine Beykoz’umuzun saygı ve sevgisini kazanmış, saygın insanlarımızla beraber yöneteceğiz. Hepinize Eylül ayı örgüt toplantımıza katıldığınız için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.


İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün konuşmasının ardından toplantıya katılan basın mensupları dışarıya davet edilerek örgüt toplantısı devam etti.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


02-09-2018 2700 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852