MHP’NİN AYAK SESLERİ

12-06-2007 8710 Yorum yok. Yorum Ekle

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatınca Beykoz Korusu Büyükşehir Tesislerinde düzenlenen gecede tam anlamı ile izdiham yaşanırken, ilçe yönetimi gövde gösterisi sergilendi.


MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, göreve geldiklerinden beri Beykoz’da ciddi anlamda çalışmalara imza attıklarını hatırlatarak, “ Yaptığımız 2 miting ile Beykozluların sorunlarına tercüman olduk. Bizlerin % 8.5 oy almamızı gündeme getirip, seçilmiş sivil toplum kuruluşları üzerinde baskı uygulayarak-onları muhatap olmayın, çalışma ve programlarına katılmayın- diyerek tehdit etme yoluna dahi gidildi. Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik hukuk devletidir, tek başına iktidar olmakla bazı değerlerle oynamamak gerekir. Belli yerler bizleri hedef olarak göstermekte. Bakınız Zincirlikuyu Mezarlığının girişinde –Her nefis bir gün mutlaka ölümü tadacaktır-yazısını hatırlarsınız, biz o yazıyı beynimize gönlümüze yazdık. Kendilerini hiç ölmeyecekmiş gibi görenlere bunu hatırlatmak isterim, beyhude vakit harcamasınlar hasta yatağımızda öleceğimize kahpe kurşunu ile ölmeye razıyız.” dedi.


USLU, “ SANDIK LİMON SANDIĞI; OYLARDA KESE KAĞIDI DEĞİL “ AKP Hükümetine de ağır eleştirilerde bulunan Uslu, “ 5 Yıl önce göreve geldiklerinde ürkek değil erkekçe mücadele edeceklerini ifade edenler, türban sorunu çözeceklerini ifade edenler iş bağlamaktan buna vakit bulamadılar. Hangi hatalarından bahsetsem, aziz şehitlerimize kelle tabirinde bulunanlara sormak isterim karpuz tarlasında karpuz mu sayıyorsunuz ? Askerlik yan gelip yatma yeri değil diyenler, yan gelip yatmıyor can verip yatıyorlar haddinizi bilin…sayın Genel Başkanımız bizlere bu görevi layık gördüğünde ve Beykoz İlçe Teşkilatını ziyaretinde verdiği talimat gibi Beykozluların hizmetkarıyız. İlçe binamızın kapıları hiçbir ayrım yapmaksızın herkese ardına kadar açık. Bu güne kadar gelenlerin hiçbiri boş dönmedi. 5 sene önce insanlarımıza masal okuyanlar, bugün karşımıza çıkmaya cesaret edememekte. Beykoz üzerinde çok ciddi oyunların oynanmak istendiğini söylemek isterim, Beykoz’un kaybedecek başka bir zamanı yok. Seçim sandığını limon sandığı, attığınız her oyu kese kağıdı olarak görenlere cevabını vermenizi istiyorum. Biz yüreğimizi göğüs kafesimizin içinde değil avucumuzun içinde tutuyoruz. MHP’yi Beykoz’dan birinci parti olarak çıkartacağımızın sözünü il başkanıma verdim. Bu sözü yerine getirmek için , tek başına iktidar yürüyüşümüze hepinizi davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

BARUTÇU’YU BAYANLARIN ÇOKLUĞU ŞAŞIRTTI !
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Gecede yaptığı konuşmada öncelikle salonda bulunan davetliler içerisinde bayanların çokluğuna atıfta bulunarak duyduğu memnuniyeti
İfade eden cümleler sarf etti.” İstanbul seçim listelerinde 400 dolayındaki aday adayımız içerisinde çok sayıda bayan adayın da olduğunu söylemek isterim. Hanımlarımızı aday olacak bayanlara sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi. Daha sonra AKP İktidarına ilişkin görüşlerini açıklayan Barutçu, “ İktidara gelen bir siyasi partinin öncelikli görevi işsizliği, aşsızlığı, huzur ve güven ortamını sağlamaktır, kriz ve çözüm dönemlerinde çözüm üretmektir. İnanç hortumculuğu, duygu istismarcılığı ile gelenlerin niyetlerini herkes gördü.
Hocasına bile ihanet eden,ilahi hükümleri hayata geçirmek isteyenleri,insanların manevi duygularını istismar edenleri herkes tanıdı bütün bunları yaparlarken de Milli Görüş tişörtü,adil düzen gömleği üzerlerindeydi acaba soruyorum kendilerine vahiy mi geldi ,ayetler mi nazil oldu da bu kadar bir değişime uğradılar Milli Görüş tişörtlerinin önünde AB arkasında ABD yazmakta bunu itiraf etmeliler. Bunların bu kadar kısa sürede kıbleleri Washington Kabeleri Bürüksel’ e nasıl dönüştü . Şeklinde konuştu.Türk Milletinin mazisini 80 yıllık süre ile sınırlanamayacağını sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı İhsan Barutçu ,’’çok köklü ve kültürel zenginliği olan tarihi zenginliğe medeniyete sahip bir cihan devletinden gelen gelenekleri olan asil bir milletiz.Fikri manada aslımıza bakıldığında Ziya Gökalp,Atatürk ve Başbuğumuz’ la devam eden bir geçmişimiz var,birilerinin ihtiyaç duyduğu işine geldiği gibi riyakar, ikircikli bir anlayışa sahip olamayız’’ dedi.


TÜRKİYE YOL AYRIMINDA
Türkiye’nin bu günden itibaren ciddi bir yol ayrım sürecine girdiğini sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı İhsan Barutçu’’ Ya teslimiyete uğrayacağız yada Türk Milletini bu çıkmazdan kurtaracağız.Bu Damat Ferit hükümeti çağrışımı veren iktidarı seçimler ile tarihe gömmek şart oldu. Milli onurumuzu yerle bir eden Türküm demekten imtina edip ben Gürcü hanımım Arap deme zilletine düşen bir başbakandan kurtulmak şart oldu.Samimi Dindar insanların duygularını istismar ettikleri gibi yaşantıları hiçte Müslüman yaşantısına benziyor mu ? yoksulluk ve açlık içerisinde kıvranan insanlara bakınız,ekmeğini paylaşmayan insandan Müslüman olur mu ? Dağıtılan kömürlerle, erzak paketleriyle kendi insanını muhtaç bırakanlara Müslüman denir mi.” Dedi.


BEYKOZ ÇAYIRINDA 22 TEMMUZDAN SONRA ŞÖLEN VAR
Öte yandan ülke de terör belası ile her gün canlar verilirken PKK ve peşmergeler le mücadele etmek yerine, peşmerge liderleri ile el sıkışıp görüşen, Gabar ve Cudi dağlarına gitmek yerine Lübnan’da arabuluculuğa soyunanları bu millet affetmez, ne işiniz var oralarda ?” dedi. Bu arada Başbakan’a bazı ilahi uyarılarında geldiğini ancak bunu anlayamadığını da sözlerine dahil eden Barutçu, “ Siz hiçbir Başbakanın aracında sıkışıp kaldığını kurtulmak için balyozdan medet umduğunu işittiniz mi ?, üzerine bindiği at tarafından atılan bir başbakan gördünüz mü ?. Bakın ben o Cihan adlı asil atı Osman Durmuş ile görmeye gittim, o anda bir çocuğun bile üzerinde olduğunu gördüm, peki o at neden başbakanı sırtından attı acaba ? o asil at Türküm diyemeyen Türkiye’yi yöneten Başbakanını sırtından attı. İnşallah bu seçimlerde iktidarı bir balyoz, bir cihan gibi davranarak kafasının üzerine çakacağız. Bu seçim sürecinde sayın Genel Başkanımızın dediği gibi-çalınacak her kapı bir vatan, verilecek, alınacak her oy bir bayrak olacaktır. 60.Hükümet Milliyetçi Hareket olacaktır. Beykoz çayırında 22 Temmuz’dan sonra büyük bir şölenle başarımızı kutlayacağız “ dedi.



ZEKERİYA GÜNDOĞDU’YA BÜYÜK İLGİ
Beykoz İlçe Teşkilatının-Türkiye sahipsiz ve çaresiz değildir-adlı yemekli toplantıda Güneş Olcay ve Mine Koşan sahne alırlarken davetlilere unutulmaz bir gece geçirttiler. Özellikle Mine Koşan’ın okuduğu kaside salonda bir anda müthiş bir manevi atmosfer yaşanmasına vesile oldu. Yaklaşık 1000 kişinin iştirak ettiği gecede MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı Zekeriya Gündoğdu’ya gösterilen büyük ilgi görülmeye değerdi. İlçe Teşkilatının Türklerin Ergenekon’dan çıkışını, üzerinde Dr.Devlet Bahçeli beyin görüntüsünün yansıtıldığı tabloyu Gündoğdu alırken yaptığı kısa konuşmada son derece anlam ifade eden tabloyu almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederken, MHP İl Başkanı İhsan Barutçu tabloyu kendisine takdim etti. Barutçu, Milletvekili Aday Adayı olan Zekeriya Gündoğdu'nu Meclis çatısı altında görmek istediklerini söylerken, " Kendisi çok değerli bir arkadaşımızdır. Başarılı olacağına inancım tam" dedi.

Açıklama: Gece tarihinde Milletvekili Aday Adayı olan Zekeriya Gündoğdu, Milletvekili Aday sıralamasında İstanbul 1. Bölge 8. Sıradan Milletvekili Adayı olmuştur.

NOT:
Haber Kaynağı
Bizim Beykoz Gazetesi – www.bizimbeykoz.com

Fotoğraflar – Doğuş Haber




12-06-2007 8710 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 597
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 458
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851