Bilgehan Murat Miniç “Bu Seçimi Beykoz’un Çocukları Kazanacak”

07-02-2019 2280 Yorum yok. Yorum Ekle

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’in aday tanımı gerçekleşti.


Öz Paşabahçe Düğün Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım törenine İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Yönetimi ile toplumun her kesiminden, geniş bir siyasi yelpazeden katılım gerçekleşti.


Aday tanıtım toplantısı Hüseyin Aktaş’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından alanı tamamen dolduran Beykozlulara ilk olarak İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hitap etti. Kavuncu, salonu tamamen dolduran Beykozluları selamladıktan sonra, Ankara’da yerel seçim gündemli bir toplantı nedeniyle programında olmasına rağmen Bilgehan Murat Miniç’in aday tanıtım toplantısına katılamayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını ileterek sözlerine başladı.


İl Başkanı Kavuncu “Bugün burada görüyorum ki çok coşkulu bir törenle Beykoz Belediye Başkan, adayı demeye dilim varmıyor gerçekten, sanki burada ben Beykoz Belediye Başkanı’nı görüyorum, hayırlı uğurlu olsun. Tabi sonuçta iradeyi ortaya koyacak olan çok kıymetli seçmenlerimizdir.  Seçmenlerimizin göstereceği teveccühle biz Murat kardeşimizle inşallah o koltuğa oturacağız. Bugün bu salona girerken içimden dedim ki, bu bir kampanya başlangıcı değil, bu Beykoz Belediye Başkanının ilanı, tanıtım toplantımızı o hale getirmişsiniz sağ olun var olun.” şeklinde konuşmasına devam etti.


İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun konuşmasının ardından İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Miniç, tezahüratlar eşliğinde sahneden Beykozluları selamlayarak konuşmasına başladı.


Belediye Başkan Adayı Miniç konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bizim bir sevdamız var, Beykoz. Beykoz sevdamıza gönül vermiş, bu vatanın kara sevdalısı Beykoz’un yiğit çocukları, delikanlı çocuklar, ağzı dualı analar, bacılar, ağabeylerim hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu akşam bu salonda hep birlikte yeniden bir Bismillah diyeceğiz. Bundan yaklaşık 5 yıl önce çıkmış olduğumuz bir yol vardı, bir sözümüz vardı. Alperenler, siz iyi hatırlarsınız, bundan 5 yıl önce Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na biz Beykoz’un anahtarlarını getirme sözü vermiştik. Şimdi bu sözümüzü tutmak için hep birlikte yeniden bir Bismillah diyeceğiz. Güzel bir Beykoz için, mutlu bir Beykoz için, temiz bir Beykoz için, haksızlığın, rüşvetin, yolsuzlukların, talanın olmadığı, yine eski günlerimizde ki gibi Beykoz Çayırı’nda beraber top oynadığımız, Burunbahçe’de, Kavak’ta denize girdiğimiz, Kaymakdonduran’da, Sultaniye Parkı’nda örtümüzü yere serip, konu komşu, şuralı buralı, şucu bucu, o partili bu partili demeden, hep birlikte oturup piknik yaptığımız, düğünlerle birlikte horon oynayıp, halay çektiğimiz, cenazesinde birlikte omuz verdiğimiz, kimsenin mezhebine, meşrebine bakmadan birlikte dualara amin dediğimiz bizim Beykozumuzu yeniden kazanmak için hep birlikte bugün itibariyle, gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.


İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Miniç’in devam eden etkileyici konuşmasının ardından tanıtım toplantısı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’in birlik beraberlik fotoğrafı ile son buldu.

   

Anahtar Kelimeler : Beykoz,İYİ Parti,İYİ Parti Beykoz,Bilgehan Murat Miniç,Akif Taşdemir,Buğra Kavuncu

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


07-02-2019 2280 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 594
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1081
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 457
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 987
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 850