Beykoz Çankırılılar Derneğinden “Evrensel Enerji Konferansı”

16-02-2019 1749 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’da gerçekleştirdiği farkındalıklı etkinliklerle sadece Çankırılıların değil tüm Beykozluların tamamına ulaşan Beykoz Çankırılılar Derneği “Evrensel Enerji Konferansı” düzenledi.


Bilal Karabacak Başkanlığında ki Beykoz Çankırılılar Derneği’nde düzenlenen konferansa dernek üyeleri katılırken etkinliğe Beykoz yerel basınından sadece Doğuş Haber katıldı. Etkinlik, Dernek Başkanı Bilal Karabacak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Karabacak dernek üyelerine etkinliklerine katıldıkları için teşekkür ederek yıl içerisinde gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgiler aktardı.


Konferans başlamadan önce Dernek Başkanı Bilal Karabacak, Beykoz’da sivil toplum kuruluşlarına yaklaşımıyla adından sıkça söz ettiren ve konferanslarına katılan tek basın mensubu olan Beykoz Doğuş Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Ozan Derviş’e söz verdi.


Derviş, Dernek Başkanı Bilal Karabacak’a teşekkür ederek ilçenin en eski gazetesi olan Doğuş Haber’in bundan önce olduğu gibi bundan sonrada STK’ların yanında olacaklarını belirtip etkinliğe katılanları selamladı.


Ozan Derviş’in konuşmasının ardından Dernek Başkanı Bilal Karabacak sözü konferans için gelen Nilgün Atalay’ın misafiri Şair, Yazar ve Güftekâr Mihrinaz Ferman Arduç’a verdi. Arduç, etkinliğe katılan Beykozluları selamlayarak kendi yazdığı bir şiiri katılımcılarla paylaştı.


Mihrinaz Ferman Arduç’un konuşmasının ardından Bioenerjist Nilgün Atalay Evrensel Enerji üzerine konuşmasını gerçekleştirdi. Nilgün Atalay’ın konuşmasının ardından Dernek Başkanı Bilal Karabacak Nilgün Atalay ve Mihrinaz Ferman Arduç’a Çankırı Tuz Lambası hediye etti.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


16-02-2019 1749 Yorum yok. Yorum Ekle