Beykoz Adayı Murat Aydın: “Bizim için başarı, insanımızın mutluluğudur”​

22-03-2019 1824 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Rizelilerle bir araya geldi. Aydın, “Bizim için başarı, insanımızın mutluluğudur” dedi.


AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aydın bu bağlamdaki temasları çerçevesinde Beykoz’da bulunan Beykoz Rizeliler Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Rize insanının sıcak ve samimi karşılamasından oldukça memnun kaldığı görünen Aydın, dernek üyelerinin kendi elleriyle hazırladığı kurabiye ve poğaçaların tadına baktı. Çok sayıda dernek üyesi ve ilçe teşkilatından ismin katıldığı buluşma son derece sıcak bir ortamda gerçekleşti. Beykoz halkının mutluluğu için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bahseden Aydın, “Bizim için başarı, insanımızın mutluluğudur” dedi.

“Bizim için başarı, insanımızın mutluluğudur”


Başarının yolunun Beykoz halkının mutluluğunu artırmaktan geçtiğini söyleyen Aydın, “Siyasetteki felsefemiz, benim bireysel olarak da amacım, insanlarımızın mutluluğuna katkı vermektir. Yaptığımız hizmetler, attığımız adımlar ortalamada insanımızın mutluluğunu artıracak adımlarsa başardık demektir. Ne yapılırsa yapılsın, kaldırımlar altınla kaplanmış, her taraf çiçeklerle bezenmiş de olsa, insanın mutluluğuna katkı verilememişse, mutlu olması sağlanamamışsa, bence başarı yoktur. Başarı, insanımızın mutluluğudur. Yetki aldığımız takdirde bizim Beykoz ile ilgili yapmayı planladığımız işler var.


İki aylık süreç içerisinde Beykoz’daki dolaşmalarım, görüşmelerim, yaptırdığımız bilimsel çalışmalardan elde ettiğimiz bulgular, Beykoz’un, Beykoz’da yaşayan insanların gelecek beklentisinin, onların umutlarının, hayallerinin ne olduğunu tespit etmekle ilgiliydi. Bunları Beykoz ile ilgili olarak kendi hayallerimizle de örtüştürdük. Beykoz’un mutluluğuna katkı verecek projelerimizi geçen haftalarda ilan ettik ve bir kitapçık hazırlayıp orada bunları anlattık. Bu projelerin ana amacı Beykoz’da yaşayan insanların mutluluğuna katkı vermektir. Nasip olur da yetki alırsak biz o kitapçıkta bahsettiğimiz projelerin tamamına başlayacak, bir kısmını da tamamlayacağız” dedi.

“İmar ile ilgili konularda toplumsal destek önemlidir”


Beykoz’un en önemli sorunlarından biri olan imar meselesine de değinen Başkan Aydın, “İnanıyoruz ki imar ile ilgili konu bizim dönemimizde bir yola girecektir. Bu konuda yapabildiğimizi yapacak, yapamadığımızı da niçin yapamadığımızı anlatacağız. Bazen toplumsal destek gerekebilecek. İşte o zaman sizlerin desteğine müracaat edeceğiz. Çok çalışma sözü veriyoruz. Bu konuyu halletmek, bir çözüme kavuşturmak ve önümüzü görebilmemiz açısından ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bunun olması için de toplumsal destek gerekir. Ben artık Beykoz ailesinin bir bireyiyim. İnşallah bu ailenin mutluluğuna katkı vermek bize nasip olur” ifadelerini kullandı.


Beykoz Rizeliler Derneği tarafından düzenlenen buluşma, Murat Aydın’ın konuşmasını bitirmesinin ardından kendisine hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Haber Kaynağı Belediye Başkan Adayı Enes Buladı İletişim Koordinatörü

Anahtar Kelimeler : AK Parti,Beykoz,Seçim,Beykoz Rizeliler Derneği,Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın,Beykoz Rizeliler Derneği ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Mikail Akyıldız



22-03-2019 1824 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 393
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785