CHP’DEN ÇİĞDEM MAHALLESİ’NDE GÖVDE GÖSTERİSİ

26-03-2019 1746 Yorum yok. Yorum Ekle

Seçim çalışmalarına Çiğdem Mahallesi’nde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’a mahalle sakinleri tarafından unutulmaz bir karşılama ve görsel şov yapıldı. Karşılamada halkın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Yönetimi, eski belediye başkanları Şevket Arıkan ve Alaattin Köseler, çok sayıda Meclis Üyesi ve Adayı ile partililer de hazır bulundular.

500 KİŞİLİK HALK SOKAĞA SIĞMADI

Maksutalan Köyü Derneği ziyareti ve hemen yakınındaki Boğaziçi Kıraathanesi’nde yapılacak olan halk toplantısına katılmak için Karagöz Sırtı Caferağa Sokak’a gelen CHP heyeti, yaklaşık 500 kişilik yoğun kalabalık nedeniyle daha yolun başında araçlarından inmek zorunda kaldı.


Kendilerini meşaleler, Türk ve CHP bayraklarıyla karşılayanlarla birlikte ilk önce Maksutalan Köyü Derneği’ne giden Coşkun Tosun ve beraberindekiler, buradaki yoğun kalabalığın derneğe sığmaması nedeniyle soğuk havada bekleyenleri selamlamak için dışarı çıktılar.


Kısa bir program olması hesaplanan buluşma kendiliğinden bir şenlik havasına dönüşünce ilk sözü CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün aldı. Herkese çok teşekkür eden Düzgün, yaşanan adaletsizliklerin bitmesi için çok fazla bir süre kalmadığını söyleyerek Coşkun Tosun’a sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

ALAATTİN KÖSELER: “BEYKOZ HALKI GEREKEN CEVABI VERECEKTİR


Daha sonra eski belediye başkanlarından Alaattin Köseler mikrofona çağırıldı. Çiğdem Mahallelilere çok teşekkür eden Köseler, yıllardan beri halka dayatılan yaşam tarzından kurtulmak için köprüden önce son çıkışta olduklarını söyleyerek “Fabrikalarımız kapatıldı, iş, emek üreten sahalarımız elimizden alındı. Yıllardır Beykozlular yok sayıldılar. Büyükşehir’de 1/5000’lik planları yapanlar, nokta kadar bir değişiklik yapsaydılar bugün Beykoz’da pek çok insanın iş sahaları olacaktı. Ama yapmadılar. Şimdi Beykoz halkı kendisine bunları reva görenlere gereken cevabı verecektir” dedi.

ŞEVKET ARIKAN: CHP KÜLTÜRÜ ALAN HERKES YERİ GELDİĞİNDE BİR ARADA OLUR


Köselerin ardından konuşma sırası eski belediye başkanlarından Şevket Arıkan’a geldi. Coşkulu bir konuşma yapan Arıkan, herkese teşekkür ettikten sonra “Cumhuriyet Halk Partisi kültürü alan herkes şunu bilsin ki, partide değişik dönemlerde görev yapan arkadaşlarımız zamanı geldiğinde hep bir arada oldular. Köseler başkanıma teşekkür ediyorum.  Sevgili Çiğdemliler, bizler bu partide demokratik seçilme hakkımızı kullanarak aday adayı olduk. Ben belediye başkanı aday adayıydım, Alaattin Köseler belediye başkanı aday adayıydı, Aydın Düzgün belediye başkanı aday adayıydı, Gülay Demirel belediye başkanı aday adayıydı, Can Çenberoğlu belediye başkanı aday adayıydı. Şunu demek istiyorum. Şunu biliniz ki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beykoz ilçesindeki öncü kadroları, asla birbirine küskün olamazlar, kırgın olamazlar, dargın olamazlar, böyle bir hakları yok. Burada anılarımı tazelettiniz, Karşıdaki duvarın önünde sevgili Cemil abiyi, Cemil Yılmaz’ı görüyorum. Seni seviyoruz. 30 yıl önce yine burada, bu sokakta bir tarih yazılmıştı. O günün adayı Şevket Arıkan’dı, bugünün adayı ise Coşkun Tosun’dur. Sadece isimler değişmiştir ama dünya görüşümüz, insana bakışımız, sizi kucaklamamız, size olan sevgimiz 1989’da neyse 2019’da da odur. Sizden çok önemli bir şey rica ediyorum. Dün yaptık, bugün yine yaparız. Adayın kim olduğunun önemi yok, duygularımızın, isteklerimizin, taleplerimizin önemi var. İşte bu yüzden sizlerden Coşkun Tosun başkanıma destek istiyorum.” dedi.

Şevket Arıkan’ın ardından yoğun tezahüratlar eşliğinde mikrofona gelen Coşkun Tosun’un ilk sözleri “Çiğdem Mahallesi’nin değerli insanları, mahallemin değerli konukları, canlarım benim. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Hepinize teşekkür ediyorum.” oldu.

EZAN ARASI VERİLDİ


Daha sonra ezan okunduğu için konuşmasına ara veren Tosun, ezan sonrası “Biliyorum şimdi milli maçı da merak ediyorsunuz. Merak etmeyin 2-0 öndeyiz” deyince meydanda bulunanlarda Türkiye sloganları yükseldi.

COŞKUN TOSUN: “BEYKOZLULAR GÖRÜŞLERİ NE OLURSA OLSUN BİRBİRLERİNİ SEVERLER


Tosun sözlerine şöyle devam etti: “Sizleri seviyorum. Biz Beykozlular görüşleri ne olursa olsun birbirlerini severler. Bizi ayrıştırmak isteseler de biz yine de birbirimizi sevmeye devam edeceğiz. O ayrıştırıcı, bölücü dili kullanmaktan hep kaçınacağız. Tıpkı Büyükşehir adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu gibi biz de sadece birleştirici dili kullanıyoruz. Bizi Beykoz’dan göçe zorlayanlara da şunu diyoruz. Hayır, biz Beykoz’da kalmaya devam edeceğiz. Kimse endişe etmesin.”

“ZEYTİNBURNU’NDAN GELEN GELDİĞİ GİBİ GERİ DÖNECEK”


“Gittiğim her yerde bana soruyorlar. Bu kentsel dönüşüm ne olacak, bu imar, bu planlar ne olacak? Alaattin Başkan az önce anlattı. Rant çevrelerinin gözü Beykoz’da. Şimdi bu çevreler kendilerine uygun planlara imza atacak ismi taa Zeytinburnu’ndan bulup getiriyorlar. Kimse merak etmesin 5 gün sonra geldiği gibi geri dönecek”

“BERABER MARTIN SONUNU BAHARA ÇEVİRECEĞİZ”


“Değerli Çiğdem Mahalleliler, sevgili komşularım. Biliyorsunuz çok çalışıyoruz. Bize yetki verdiniz, güvendiniz, inandınız. Biz de çok deneyimli bir ekip kurduk. Hiç merak etmeyin Beykoz’un tüm sorunlarını biliyoruz. Bunlar için tam 41 proje hazırladık. Bizleri hep korkuttular, engellediler. Siz bir şey yapamazsınız dediler, özgüvenimizi sıfırladılar. Beykoz’a hiç hizmet etmediler ama yeter. Bunların cezasını sandıkta siz vereceksiniz. Bakın bugün dışarıdan Beykoz’a gelenler “30 sene önceki Beykoz daha güzeldi” şikâyetinde bulunuyorlar. Hiç de haksız değiller. Beykoz’u ne yazık ki bitirdiler. Her anlamda dibe vuran bir Beykoz var. Bir spor salonumuz vardı onu Büyükşehir’e devrettiler, Burunbahçe’deki sosyal tesisleri Büyükşehir’e devrettiler, Nikâh salonumuzu kapatıp Ümraniye sınırına taşıdılar, Düğün salonumuzu kapattılar, eşimizle dostumuzla gidip bir balık yediğimiz Beytaş’ı 24 milyon lira batırıp kapattılar. Hepsi bu fakir halkın parasıyla yaptırılan yerlerdi. Yazıklar olsun. Ama merak etmeyin. 1 Nisan itibariyle bütün sorunları çözmeye başlayacağız. Çok çalışacağız, sizi mahcup etmeyeceğiz. Size soruyorum Çiğdem İlk okulunuz nerede? Bakın söz veriyorum. Eğer bunlar yapamazlarsa ben yapacağım ben. Yine Çiğdem Spor’un durumu var. Sözüm söz, ben ilk önce kulübümüzün tesis ihtiyacını halledeceğim. İnşallah hep beraber birçok şeyi yapacağız, başaracağız. Martın sonunu bahara çevireceğiz dedi.

Haber Kaynağı: Belediye Başkan Adayı Basın Danışmanı




Anahtar Kelimeler : CHP,Beykoz,Seçim,CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun



26-03-2019 1746 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 446
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785