ERTUĞRUL GÜNAY EV SAHİBİ GİBİ

06-07-2007 7555 1 yorum. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Partilerinin 1. Bölge Milletvekili Adayı Ertuğrul Günay ve eski Milletvekili Talat İçöz’ü ilçe merkezinde ağırladı.


Ak Parti Beykoz İlçe Merkezindeki buluşmaya, Talat İçöz ile birlikte gelen Ertuğrul Günay’ı, İlçe Başkanı Adem Sefer ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bilir ve birçok partilinin hazır bulunduğu toplantıda seçim üzerine güncel sohbet edildi.

Türk siyasi tarihinde duruşuyla bir marka olan Ertuğrul Günay’a, 30 yıllık siyasi kimliğinin bu denli yön değiştirmesinin sorulması ile sohbet tek taraflı gelişti. Günay, oldukça donanımlı kişiliği sayesinde kolay cevaplar verdi.
Kısaca AKP gelişini, üç önemli etkene bağladı. Başbakan R.Tayyip Erdoğan ile çok eskiden tanışıyor olması, Deniz Baykal ile yaşadığı sorunlar ve en önemlisi de, AKP’nin siyasi duruşunun kendisinin yıllardan beri savundukları ile örtüşmesinden dolayı teklifi kabul ettiğini söyledi.

Ertuğrul Günay, konuşmasının önemli bölümünde ise, Ak Partinin 4,5 yıllık süreç içerisinde önemli işler gerçekleştirdiğini bu istikrarın devam edebilmesi için yeniden iktidara gelmesi gerektiğine olan inancını aktararak, oyların Ak Partide toplanması gerektiğini savundu.

İlçe merkezindeki kısa buluşmadan sonra Ertuğrul Günay’ı ilçe yöneticileri Yerel bir Tv Kanalına canlı programa götürdü. Ertuğrul Günay’ın gün boyu devam eden programının, gece yat ile gerçekleşen boğaz turu ile son bulduğunu öğrendik.



06-07-2007 7555 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

hasan aslandağ 17-07-2007

Aynı frekantaymışız ;

Sn.Ertuğrul Günay'ı AKP'ye katılımının ardından bir tv programında daha dikkatle dinleme imkanı bulduğumda gerçekten Türk siyasetindeki görünmez kahramanların olduğu gerçeğini bir kez daha özümsedim.
Evet cesurca bir politika güden sayın başbakanın bir çok kişinin kabuğunu kırmasına ve "evet bu ülke için artık parti ayrımı yapmadan siyaset yapılmalı " diyenlerin çoğalmasına sebebiyet vermiş olduğunu gördüm.
Bizler de artık tabiri yerindeyse "rabbena hep bana söyleminden" uzaklaşmalı ve bu kutsal ülkenin kutsal evlatlarının , şehitlerinin yüzü suyu hürmetine ve imanla yalnız bu ülke için ,yalnızca Sn. Zeynep Küçükkonuklar gibi hoca hanımların yetiştireceği çocukların geleceği için , onların sağlıklı , imanlı , saygılı , ahlaklı bir nesil olarak yetişmesi ve yaşamlarını sürdürebilmesi için ne yapabiliriz onun hesabında olmalıyız .
Bizler şu an için dürüst bir toplumda yaşayamamanın zorluğunu çekiyoruz bizim analarımız, babalarımız bizim yaşadığımız maddi imkanlarda yaşayamadılar, bu kadar rahat değillerdi belki ama hiç değilse daha dürüst , ahlaklı ve sözün SÖZ olarak kabul edildiği bir toplumda yaşamlarını sürdürdüler.Biz ise maddi olarak biraz daha iyi bir dönemdeyiz ama her şeyin yozlaştığı ,ahlakın sadece bir kelime olduğu , sözün laf olduğu , vatanın çok kolayca harcanabileceği kısacası mirasyedi bir zihniyette olduğu bir dönemdeyiz ama maddi olarak rahatız. Hangisi ? önemli deseler ; ben "yokluk içinde ahlaklı ve onurlu bir yaşam" derim her zaman .
Öyleyse hiç bir siyasi kaygı gütmeden , bu vatanın kutsal topraklarının , bayrağının emrinde olmamız gerçeğiyle bilinçlenmeli ve Sn. Ertuğrul Günay gibi diğer siyasilerin de cesurca davranıp hayalin değil gerçeğin savunucusu olmasını bekliyoruz .
Saygılarımla ,
Hasan Aslandağ
hasan_aslandag@mynet.com.tr
hasanaslandag@datagumruk.com.tr

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 480
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786