Zeki Aksu Güven Tazeledi

26-05-2019 3387 Yorum yok. Yorum Ekle

Her dönem ne olacağı siyasi gündemden daha çok konuşulan, nedense genel kurul dönemlerinde hiç kimsenin talip olmadığı, Beykoz Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu Kavacık Park inn By Rodisson Oteli Atlas Balo Salonunda yapılırken tek listeyle seçime giren Zeki Aksu ve Yönetim Listesi Beykoz Spor Kulübünün Başkanlığına yeniden seçildi.


Başkan Zeki Aksu’nun alışık konuşması ile birlikte elindeki önergeyi genel kurula sunmasıyla, Ali Bilir Başkanlığında Tuncay Yörüten, Mehmet Ali Tomar, Mustafa Yıldız ve Erdal Bilir’den oluşan Genel Kurul Divan Heyeti oy birliği ile göreve başladı.


Genel Kurulun tüm gündem maddeleri sırasıyla oldukça leziz ve demokrat bir ortamda sırasıyla başarıyla uygulandı. Konuşmalar bölümü oy birliği ile geçen tüm genel kurul maddeleri üzerine ve dilek temenni niyetine yapılan bütün konuşmaların tümü Beykoz Spor Kulübünün özlenen günlere çıkarılması ile ilgili artık klişe olmuş konuşmalar ile geçti.


Başkan Zeki Aksu haberimizin video bölümünde orijinali bulunan konuşmasında, gelinen tablonun ortada olduğunu zor şartlarda görevi devam ettirmeye çalıştıklarını ve bu anlamda beklenen ve arzu edilen desteğin bir türlü gelmediğini vurgulayarak, geride bırakılan süreçte Beykoz Stadının yapılmasında emeği geçen TFF’ye ve geçmiş dönem Beykoz Belediye Başkanını Yücel Çelikbilek’e teşekkür etti. Aksu yeni Belediye Başkanı Murat Aydın’ınn konu ile ilgilenen ekibiyle görüşmelerin ve tarafların birbirlerini tanımaya ve anlamaya çalışma sürecinin devam ettiğini, sürecin genel kurula yetişmediğini, ilerleyen süreçte çok olumlu gelişmelerin olacağını tahmin ettiğini ve Murat Aydın Başkan’ın belirleyeceği yol haritasıyla özlenen günlerin geri geleceğine olan ümidinin tam olduğunu belirtti.  


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı, aynı zamanda Beykoz Spor ’un eski Profesyonel Futbolcusu olan Ali Düşmez, özellikle spor okullarında ders niteliği taşıyan konuşmasını, geçmiş yıllardan anılarını da ekleyerek aktarması adeta salonda futbol adına tarihi bir sürecin yaşanmasına vesile oldu.


Düşmez, Türkiye’nin her yerinde hizmetlerinin olduğu gibi formasını taşıdığı Beykoz’a da hizmetlerimin olmaması düşünülemez gerçeğinden yola çıkarak TFF başta yeni hizmete açılan Beykoz Stadı’nın ve birçok tesisin gerçekleşmesini sağladığı gerçeğini bilinen tarihe not düştü. Düşmez sözlerinin sonunda Beykoz Spor özlenen günlerine mutlaka kavuşacaktır. Beykozlular tüm kurulları ve taraftarıyla bütün hareket ettiğinde, kendilerinin her zaman yanlarında olduğundan başarının uzakta olmadığını vurgulayarak konuşmasını bitirdi.


Genel kurula TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BİSK Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulüpleri Başkanları, CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Coşkun Tosun, AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Güzeci ve eski dönem meclis üyeleri, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, eski futbolcular, Futbol Teknik Adamları, Taraftarlar ve Genel Kurul Üyelerinin katıldıkları görüldü.


Zeki Aksu’nun güven tazeleyerek yeniden Beykoz Spor Kulübü Başkanı seçildiği Genel Kurulda aşağıdaki isimlerde Yönetim Kurulunu oluşturdular.


Yönetim Kurulu Asil: Muhammed Talha Enis, Gökhan Karagöz, Ergin Tüfekçi, Ayşe Coşkun, Salih Dursun, Seyfullah Ağasakal, Sedat Ali Emanet, Allaattin Kılıç (Ali oğlu), Mehmet Bilir, Burhan Kırışman, Mustafa Atilla Sipahioğlu, Hamza Koçal, Mesut Ekici ve Mustafa Yarımbaş.


Denetleme Kurulu Asil: Yılmaz Güzeci, Av. Kemal Kaya ve Safter Eroğlu.

İstanbul Amatör Kulüpleri Federasyonu Delegesi: Zeki Aksu, Cüneyt Pulant ve Eser Öktem.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


26-05-2019 3387 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 594
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1081
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 457
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 987
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 850