Hakan Ekiz ”Analarımıza Beykoz’dan Selam Olsun”

22-09-2019 1737 Yorum yok. Yorum Ekle

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapan annelere destek için basın açıklaması yaptı.


Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz’in Ortaçeşme Pazarı girişinde gerçekleştirdiği basın açıklaması sonrası destek için imza kampanyası başlatıldı. Basın Açıklamasını orijinal haliyle okuyucularımızla paylaşıyoruz.


BASIN AÇIKLAMASIDIR

Değerli Beykoz halkı, yerel basın mensuplarımız ve üyelerimiz,

bundan yaklaşık 20 gün önce Hacire ana, PKK tarafından dağa kaçırılan evladı için, onu dağa kaçırıp, PKK ya teslim ettiğini iddia ettiği HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde, “evladımı geri istiyorum” “başlarım sizin Kürdistan davanıza” haykırış ve feryatlarıyla başlatmış olduğu eylem bugün itibarı ile elli ailenin katılımı ile devam etmektedir. Hacire ananın bu başkaldırışı, Türkiyenin siyasi ve toplumsal hayatında yaşanan çok önemli bir eylem olarak tarihe geçmiştir. Bu başkaldırı Türkiyede hangi siyasi partilerin hangi görevleri üstlenmiş olduğunun açık ve net bir ifadesidir. Hacire ananın bu feryadını siyasi maksatlı bir şov olarak nitelendirerek, Türkiyenin Milli ve Vatansever kamplaşmasının önüne geçmek isteyen, HDP destekçisi kişi, siyasi parti ve dernekler, bu annelere, eylemlerini devletin kapısında yapmalarını telkin ederek kamuoyu nazarında HDP yi aklamaya ve annelerin bu başkaldırısını küçülterek etkisizleştirmeye çalışmaktadırlar. Kendi tabanının tepkisinden çekinmese PKK ya terör örgütü dahi diyemeyenler. Sözde “başkan Apo’nun heykelini dikeceklerini ve arkasını PKK-YPG ye dayadıklarını ilan etmekten çekinmeyenlere nasıl dur diyebilirler? Bu pervasız ve küstah açıklamaları yapan bir parti Türkiyenin partisi olma şansını çoktan kaçırmıştır ve derhal kapatılmalıdır. Bu ülkede faaliyet gösteren bütün siyasi partiler, dernekler ve toplumu doğru ve tarafsız bilgilendirmekten sorumlu olan yazar ve gazeteciler artık tercihlerini yapmaya mecburdurlar. Ancak görülmektedir ki Recep Tayyip ERDOĞAN düşmanlığı ve nefreti gözlerini kör etmiş olan bu gruplar, Ülkemizin içinde bulunduğu tehlikeli durumu, ülkemizde, hangi devlet, kurum ve güçlerin ne maksatla, ne yapmaya çalıştıklarını anlamakta, güçlük çekmektedirler. Ülkemizde faaliyet gösteren, bütün siyasi partiler, dernekler, demokratik kitle örgütleri ve gazeteciler, bu ülkede terör örgütlerini destekleyen, ülkemizi parçalamaya ve güçsüz bırakmaya çalışanlara emperyalizmin emir ve buyruklarına göre hareket edenlere, hatta ihanet içinde olan kurum ve kişilere kesin ve net bir biçimde tavır ve mesafe koymaya mecburdurlar. Hacire ananın başkaldırısı bir milattır, bundan sonra teröre direk veya dolaylı destek olanlar, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmiş ülke, siyasi parti ve derneklerle iş birliği içinde, gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde olanlar bu millet tarafından dışlanarak layık oldukları muameleyi göreceklerdir. Hem nalına hem mıhına vurarak ortada gezinenler, her fırsatta ülkemizin düşmanları ile işbirliği yapanlar bundan böyle karşılarında bizleri bulacaktır. Onların aymazlıklarını ve ihanetlerini siz değerli halkımıza anlatarak maskelerini indirmek boynumuzun borcu olacaktır. Bu maksatla bugün bu meydanda Diyarbakırda HDP İl Başkanlığı binası önünde PKK ve onun siyasi kolu HDP ye karşı haklı ve onurlu bir mücadeleye başlamış ve devam ettiren analarımıza Beykozdan selam olsun diyor onlara destek olmak üzere imza masamızı açıyoruz.

Tüm Beykoz halkımıza, yerel basınımıza ve Vatansever üyelerimize saygı ve sevgiler sunuyorum.

Hakan EKİZ

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


22-09-2019 1737 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 568
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 836