BU GÜZELLİK BEYKOZ’DA YAŞANDI

28-09-2007 4204 Yorum yok. Yorum Ekle

Asırlık Çınarlar Kupası Basketbol Turnuvası ile Basketbolda kalplerin Beykoz’da atmasını ve bu organizeyi üç gün canlı televizyon yayını ile tüm dünyaya duyuran oluşumun yaratıcısı, Zeki Aksu’ya ve Takımımızın Sponsoru TTNet Firma ve Yöneticilerine Beykoz minnet duymalı.

Turnuvanın Final akşamında, Beykozlu Basketbol severler ile Basketbol dünyasından ünlü isimleri R.Şahin Köktürk Spor Kompleksinde bir araya gelerek seyri zevkli bir maç izlediler. Beykoz’un fedakâr seyirci gurubu Boğazın Yargıçları final maçına tam kadro katılmazken, katılanların zaman zaman Beşiktaş Cola Turka seyircisine destek vermeleri dikkat çekti. Boğazın Yargıçlarının desteğinin altında kalmayan Çarşı gurubu, gerek TTNetBeykoz seyircisini ve gerekse Başkan Zeki Aksu’yu mutlu eden tezahüratlarda bulundular.

TTNET sponsorluğunda düzenlenen Asırlık Çınarlar Kupası'nın son günündeki ezeli rekabette gülen taraf 83-72'lik skorla ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'ı deviren Beşiktaş Cola Turka oldu. Siyah beyazlılar böylece bu sene ilki düzenlenen turnuvada şampiyonluğa ulaşmış oldu.

Maç başında sakatlanan Cüneyt Erden'in yokluğunda oyun kurmakta zorlanan Galatasaray Cafe Crown, rakibinin Dalmau, Apodaca ve Cevher ile yaptığı etkili hücumları karşısında savunmada yetersiz kalırken hücumda da istediklerini gerçekleştiremeyince ilk çeyreği Ergin Ataman'ın öğrencileri 33-12 önde tamamladı.


İkinci yarıda aslarını kenara alan Beşiktaş Cola Turka'nın hücumdaki etkinliği biraz azalsa da aradaki farkın çok fazla erimesine izin vermedi ve devreyi 49-30 önde tamamladı.
İkinci yarıya iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Hüseyin Beşok ve Richard Gaines ile sayılar bulan Galatasaray Cafe Crown, potasında gördüğü sayılardan ötürü farkın eritemedi ve son çeyreğe Beşiktaş Cola Turka 65-47 önde girdi.

Aslarını oyuna aldığı dönemlerde sahadaki üstünlüğü de eline geçiren Beşiktaş Cola Turka Dalmau, Apodaca ve Sinan Güler ile son çeyreğe etkili başladı. İlerleyen dakikalarda yedeklerini oyuna almasıyla maç içinde bir ara 24 sayıya kadar çıkan farkı 9 sayıya kadar indiren Galatasaray Cafe Crown hücumda Hüseyin Beşok dışında istikrarlı bir skorer oyuncu bulamayınca sahadan 83-72 mağlup ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla turnuvada ikide iki yapan Beşiktaş Cola Turka şampiyon olurken tek galibiyetli TTNET Beykoz ikinci, galibiyetsiz Galatasaray Cafe Crown ise üçüncü oldu.
Galatasaray Cafe Crown'da yeni transfer Dee Brown ve Brian Greene, Beşiktaş Cola Turka'da ise Preston Shumpert ve Jacob Jaacks forma giymediler.


Koyu bir Galatasaraylı olduğu spor kamoyunda bilinen İlçe Kaymakamımız Cengiz Gökçe'nin hoşgörüsüne sığınarak gece ile ilgili mini bir fotoroman hazırladık.
Kaymakamımız, gönlündeki takımın yenilgisini içinde saklayarak bir Devlet Yöneticisinin ve Spor Adamının yapması gerekeni yaparak, Şompiyon Takımın Kupasını verdi. Fakat yaşanan tüm güzelliklere rağmen, kendisini tanıyan Galatasaraylılar tarafından Kaymakamımızın gönlündeki hüznün zaman zaman yüzüne vurduğu gözlendi.
Çünkü;
Gönlündeki takım yenilmiş, kupa töreninde yanında dururken, onların bakışları arasında onları yenen şampiyon takıma kupa vermek, teprik etmek, ve yine onların hüzünlü bakışları içerisinde hatıra fotoğrafı çektirmek oldukça güç olsa gerek.
Fakat;
Devlet adamlığının resmi versiyonlarını ve halk diliyle babacanlığını ilçemizde en iyi yapan yöneticimiz olan Kaymakamımız bu zor geceyide aynı babacanlıkta geride bıraktı.



Turnuvayı ilk sırada bitiren Beşiktaş Cola Turka'da kaptan Onur Aydın'a kupayı Beykoz kaymakamı Cengiz Gökçe verirken, 2. olan TTNetBeykoz Takımının Kupasını TTNet Pazarlama Müdürü, 3. olan Galatasaray Cafe Crown’un kupasını ise, TTNetBeykoz Takımının Başkanı Zeki Aksu verdi. Zeki Aksu ayrıca, Ünlü Basketbolcu ve Televizyon Programı Yapımcısı Avni Küpeli’ye plaketi verdi.






28-09-2007 4204 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 599
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 460
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 506
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851