DSP MİLLETVEKİLLERİ GAZETEMİZDE

20-10-2007 7654 2 yorum. Yorum Ekle

DSP Beykoz İlçe Başkanlığı yaptıkları organizasyonla, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi, Bölgemizden sorumlu İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş ve DSP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hasan Macit ve beraberindeki partililer, Beykoz İlçe Başkanı Süha Pekkip ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etiler


İki Milletvekilimizin DSP Beykoz İlçesine geleceğinin duyumunu aldıktan sonra, Milletvekillerimizin geleceği saati beklerken, DSP heyetinin Gazetemizi ziyaret edeceği bilgisini aldık.
İlçemizin en çok sevilen Siyasi Parti İlçe Başkanlarından olan Süha Pekkip Başkanlığındaki DSP ekibi kalabalık bir gurup ile ziyaretimize geldi.
İki Milletvekilimizin dışında, Beykoz’da çok iyi tanınan bir dönem DSP İl Başkanlığı yapan ve yerel seçimlerde, 4. dönem Belediye Başkanı Alaattin Köseler’i ikinci dönemi için, ilçemizde yaptığı geniş katılımlı toplantıda DSP Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak tanıtan Soydan Sılay, Üsküdar İlçe Başkanı İnci Sılay ve Gazeteci-Yazar Ahmet Aşıcı İlçe dışından gelen DSP konuklarımız oldu.

DSP Beykoz İlçesinde bulunan ve aynı heyet ile birlikte gelen Bizim Beykoz Haber ve Web Sitesinin Genel Yayın Danışmanı olan dostumuz Talip Ercan’da, yerel basın dayanışmasının en güzel örneğini göstererek gazetemize gelmesi, ilçe merkezindeki ve esnaf ziyaretleri görüntülerini bizlerle paylaşması sebebiyle teşekkür ediyoruz.

Beykoz halkının ilçeye geçmişte yaptığı hizmetleri ile çok iyi tanıdığı DSP Beykoz İlçe Başkanı Süha Pekkip’e alışmasına rağmen, ekibiyle birlikte yaptığı organizasyonlara alışamadı.
Seçimlerin hemen ardından, ilçemizde yaptığı seçim çalışmaları sebebiyle, ilçe teşkilatına ve halka teşekkür için, İl Başkanının da içerisinde bulunduğu bir ekip ile ilçemize gelen, Bölge Milletvekilimiz Ayşe Jale Ağırbaş’ın şimdi de Gelen Başkan Yardımcısı ve Milletvekili arkadaşı olan Hasan Macit ve kalabalık bir ekip ile ilçemizdi ziyaret edip esnaf ve halkın nabzını tutması, Beykoz Halkının alışık olduğu bir uygulama olmadığı için, kendisini gören herkesi şaşırtıyor ve bir o kadarda kendisine hayran bırakıyor.

Genel Yayın Koordinatörümüz konuklarımıza, ilçemizin bilinen ve genel sorunu olan plansız ve imarsız bir yerleşim merkezi olmasından kaynaklanan sorunları özetle aktararak, DSP Beykoz İlçe Başkanı Süha Pekkip şahsında tüm konuklarımıza teşekkür etti.
DSP Genel Seçimlere girerken halka açıkladıkları çalışma programlarını eksiksiz uyguladıklarını, tespit ettikleri halkın sıkıntılarını meclise taşıma konusunda hassas davrandıklarını, hep söyledikleri gibi yaşanılan genel sıkıntının iktidar partisinin yanlışlarından kaynaklandığını, halkın bunu anlayamaması içinde çok farklı uygulamalar ile önlerinin tıkandığını anlatan DSP heyeti, yapılan yanlışların kendi çalışmalarına katkı koyduğunu ve yerel seçimlerde geçmişte örneğini yaşattığımız DSP İktidarını bu sefer Yerel Seçimlerde Yerel İktidar olarak göstereceğiz dediler.

Bölgemiz Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, özellikle Milletvekili arkadaşlarının, genel olarak ortak bir özelliğinin ortaya çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bölge Milletvekilimiz açıklamasının devamında, DSP Milletvekilleri olarak yurdumuzun dört bir yanına dağıldığımızda, halkımıza partimizin programı doğrultusunda hitap etmeye çok büyük özen gösterdiğimiz ortaya çıktığı gibi, çok enteresandır yaptığımız özel sohbetlerde bile ortak dil kullandığımız da daha sonra ortaya çıkıyor. Buda bizi bir ekip çalışmasını en yi şekilde yaptığımızın kanıtı olarak çok mutlu etmekte diyerek özel açıklamada bulundu.

Konuklarımız daha sonra öğle saatlerinde geldikleri ziyaretlerini Beykoz’un çeşitli mahallelerindeki esnafa yapacaklarını, ardından’da gece geç saatlere kadar’da Beykoz’un köylerini ziyaret edeceklerini söylediler. Kendilerine mahallede değil de, köy ziyaretlerinde katılacağımızı bildirmemize rağmen, telefon hatlarındaki problemler yüzünden, haberleşemedik. Zira bizde Beykoz Muhtarlar Birliğinin Samsun Vali Yardımcılığına atanan Kaymakamımız Cengiz Gökçe onuruna verilen bir yemek daveti için Beykoz’un Cumhuriyet Köyündeydik.
Kaymakamımız ile yaklaşık dört yıldır devam ettirdiğimiz son halı saha maçı için Saat 22:45’de P.Bahçe Omka Halı Saha Tesislerine geldiğimizde, DSP heyetinin M.Şevket Paşa Köyünden çıkıp, Cumhuriyet Köyüne doğru ilerlediklerinin telefonuna oldukça şaşırdık. Öyle saatlerinde başlayan ziyaretlerin, gece Saat 22:45 de devam ediyor olması DSP’nin ne kadar kararlı bir çalışma yaptığının göstergesi olarak algıladık. Cumhuriyet Köy Beyaz bahçe Tesislerinde yaşadığımız telefon problemi sebebiyle irtibat kuramadığımız için özür diledik.
Dostumuz Talip Ercan’ın fotoğraf görüntülerini kendi görüntülerimiz ile karıştırıp okurlarımıza aktarıyoruz.





20-10-2007 7654 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Onur Kaya 20-10-2007

DSP MİLLETVEKİLLERİ HABERİ

DSP Milletvekilleri ve Gazete Yetkilileri neden sadece bir gazetenin ziyaret konusunu açıklamamışlar, DSP Beykoz İlçe Başkanlığının diyer gazetelerede aynı ziyaretleri olacakmı teşekkürler

FAHRİ ORMANLI 30-06-2008

"YEREL YAYINLARA BAKIŞI DEĞİŞMEDİ"

BRAVO "AYŞE JALE AĞIRBAŞA"YEREL YAYINLARA BAKIŞI HİÇ DEĞİŞMEDİ ONUN İÇİN HER ZAMAN TEKDİRİ HAK EDİYOR. SAYGILARIMLA "FAHRİ ORMANLI"

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787