BEYKOZ VAKFI CENGİZ GÖKÇE’Yİ UNUTMADI

21-10-2007 6235 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Vakfı Başkalığı, Samsun Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakamımız Cengiz Gökçe için, Beykoz Kozz Restaurant’ta seçkin davetlilerin katıldığı veda yemeği düzenledi.



Vakıf Başkanı Şaban Tören’in eşi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı veda yemeğine, Beykoz Vakfı Onursal Başkanı İsmet Acar, İş Adamı Ali Aynacı, Metin Yılmazer ve Alaattin Bayraktar, Gazeteci Mehmet Barlas, Sabes Tıp Merkezi Müdürlerinden Derya Aydın, Kavacık Hayat Sağlık Hizmetlerinden Prof.Dr. Faruk Ergezer, Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Zafer Saz, Acarlar Mahallesi Muhtarı Yasemin Çamlıbel, Özel İdare Müdürü Ali Demirol, Beykoz Belediye Meclisinin CHP’li üyeleri K.Adnan Güner, Salim Kaşkır, Mehmet Demir, Beykoz Belediyesi Eski Baş Danışmanı Erhan Ekiz, Beykoz Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Cemal Erbaş, Beykoz Lions Kulübü Yöneticilerinden Tolga Çulban ve Şair Mustafa Sezgün gecenin güzelliğinde kimseden yardım almadan görebildiğimiz konuklar oldular.


Mükemmel bir TSM Ekibinin doyumsuz müzik ziyafeti ile devam eden gecede, Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören gecenin ilk konuşmasını yaparken, konuklarına Cengiz Gökçe’nin ilçemizde bıraktığı sevgi yumağından bahsederek, tüm Beykoz’a olduğu gibi Beykoz Vakfının ayakta kalması için desteklerini vurgulayarak, bu konuda asil görevi olanların duyarsızlığına da parmak bastı.


Vakıf Başkanı Şaban Tören’in konuşmasının ardından, konuklara hitap eden Cengiz Gökçe, son bir haftadır kendisi adına yapılan veda gecelerindeki en rahat konuşmasını yaptı. Gökçe, Beykoz’u ve Beykoz halkını ne kadar sevdiğimi sanırım geride bıraktığım yıllar ile kanıtladım. Ayrıca Beykoz Belediye Meclisi almış olduğu kararla beni fahri Beykozlu ilan ettiler, bu benim için bir onurdur, 22 Ekimden sonra artık Beykozlu olarak ağabey kardeş ilişkilerinde olacağım. Ekmeğini yediğim ve suyunu içtiğim Beykoz’un bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada üzerime düşen her konuda emrinde olacağımın bilinmesini istiyorum diyerek, geceyi düzenleyen Beykoz Vakfı Yöneticilerine, katılan misafirlerine ve görev yaptığı süre içerisinde kendisine yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Kaymakam Cengiz Gökçenin konuşmasının ardından Beykoz Vakfı Onursal Başkanı İsmet Acar, Beykoz Vakfı adına plaket sunmak üzere davet edildi. Acar duygu yüklü konuşma ile kendisinin ve Beykoz’un Cengiz Gökçe gibi birisi ile çalışmış olmasının özel bir şans olduğunu vurgulayarak, Cengiz Gökçe’nin çalışmalarından övgü ile bahsetti. İsmet Acar, Cengiz Gökçe’nin Beykoz’da görev süresinin bitmesi sebebiyle, artık Beykozlu olarak, herkes ile ağabey kardeş ilişkilerinde olacağım sözlerini hatırlatarak, “ben kendisini çoktan ağabey, kardeş olarak görmeye başlamıştım” kendisini de hiçbir yere göndermiyoruz açıklaması ile konuşmasını bitirdiğinde, salonda alkışlar en yüksek noktaya çıktı.

Keyifle dinlenen TSM eserleriyle birlikte bir veda gecesi daha sona erdi, Cengiz Gökçe onuruna verilen değişik kurumların yemeklerinde olduğu gibi, Beykoz Vakfı Yemeğinde de konuklar tek tek Cengiz Gökçe ve eşi ile vedalaştı. Doğuş Haber ekibi olarak daha önceki gecelerde olduğu gibi biz yine vedalaşmadık, çünkü daha başka veda gecelerini de sizlere aktaracağız.



21-10-2007 6235 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787