SP İl Divan Toplantısı Beykoz'da Yapıldı

19-04-2006 6037 Yorum yok. Yorum Ekle

Saadet Partisi İl Divanında, Beykoz İlçe Başkanı Salih Birinci Beykoz’u tanıttı; Birinci, Beykoz Belediye Başkanı’nın mahalle mahalle dolaşarak, kendisini milletvekilliği veya bakanlığa pazarlamaktan ve şov yapmaktan başka iş yapmadığını belirtmesi, salonda bomba etkisi yaptı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Genel Merkez Kongresinden sonra uygulamaya koydukları, her ay başka bir ilçede divan toplantısı programını Beykoz’dan başlattılar.
Saadet Partisi Beykoz ilçe Başkanlığının ev sahipliği yaptığı İl Divan Toplantısı, Kavacık Salon Talia’da kahvaltıyla başladı. İstanbul’un tüm ilçelerinin iştirak ettiği divan toplantısı için sabah namazı sonrasında salona gelen divan üyeleri saat 08:00’a kadar kahvaltılarını gerçekleştirdiler. İl Başkanı Osman Yumakoğulları ve yöneticileri yerlerini alırken, divan toplantısını Pakistan’dan gelen siyasi parti ve talebe birliği temsilcileri de takip ettiler.
Toplantının, İlçe ve İl Başkanlarının konuşmalarından sonra basına kapalı olacağı açıklandıktan sonra oluşturulan divan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Salih Birinci’yi kürsüye davet etti.



Birinci konuşmasını, ilçemize unutulmaz bir gün yaşatıyorsunuz, il başkanıma ve divan üyelerine teşekkür ediyorum diyerek başlattı. Beykoz ile ilgili bilgiler aktaracağını söyleyerek; fabrikaların kapatıldığı, vatandaşın çatısını dahi yapamadığı, villaların her geçen gün çoğaldığı, yapılanmada ki çelişkinin, rantçılar ürettiği, yapılan planların eskisinden daha çok insanı mağdur edeceğinin bilinmesi, Beykoz halkını oldukça tedirgin etmektedir. Bütün bu sıkıntılar ile ilgili olarak, tüm resmi makamlara müracaatımız mevcuttur, çözüm önerilerimizi, siyasi rantın kendilerine ait olmak kaydıyla, en halisane duygular ile aktarmamıza ve her türlü desteği vereceğimizi bildirmemize karşılık, aldığımız cevap; kentsel dönüşüm planları kapsamında Beykozluya yaşama şansı tanımayan şekilde olup, çözüm adına hiçbir çalışma yapılmamıştır. Mevcut yönetimin bu denli tutarsız davranması, bizleri en üst seviyede üzmektedir. Davranışları da artık buraları terk edin, buraların gerçek sahipleri geliyor şeklinde algılanmaktadır.



Bütün bunlar olurken Belediye Başkanımız önerilerimizi dikkate almazken, şov yapmaktan öteye hiçbir şey yapmadığı gibi kendisini pazarlamak için, mahalle mahalle dolaşıyor, belediye başkanlığından sonra belki milletvekili daha sonrada bakan olurum düşüncesiyle, ben kültür adamıyım diyerek hava atmaya devam ediyor diyen Salih Birinci, inandığımız medeniyetin dünyaya hakim olması için, bütün dünya insanlığının refahı, selameti ve saadeti için, birlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz diyerek, bir kez daha İl Başkanı ve Divan üyelerine teşekkür ederken, yerel basına da teşekkürü unutmadı.

Daha sonra söz alan, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları, İl Divanına ev sahipliği yapan Beykoz İlçe Başkanlığına teşekkür ettikten sonra, bir çok konuya değinen il başkanının en çarpıcı sözleri, partilerimiz kapatılırken amaç kökümüzü kazımaktı, sabah namazından sonra böyle bir salonu dolduran başka bir parti var mı, diyerek coşkusunu salon ile paylaştığında uzun süre alkış aldı.
Yumakoğulları’nın konuşmasının ardından, basın salondan ayrıldı.



19-04-2006 6037 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852