BEYKOZ TRAKYALILARI ALKIŞLIYOR

27-12-2007 9328 8 yorum. Yorum Ekle

Yakın zamanda İstanbul’da 9 noktada aynı anda çıkan yangınlardan 2 tanesi Karlıtepe ve Çavuşbaşı’nda olmuştu. Beykoz Trakyalılar ve Rumeli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Karlıtepe’de yanan alanı “ SENİNDE BİR AĞACIN OLSUN “ kampanyası düzenleyerek ağaçlandırdı.



Dernek Başkanı Sacit Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerinin üzerinde titizlikle durduğu projenin hayata geçirilme törenine, İstanbul Vali Yardımcısı Murat Kocabaş, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Zafer Saz, Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Belediye Meclis Üyesi Salim Kaşkır, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Kılıç, Kavacık Muhtarı Mustafa Güngör, Ferit İnal Lisesi Müdürü Hüseyin Öztürk ve bir gurup öğrencisi, Orman İşletmesi Yöneticileri hazır bulundu.


Sacit Kaya törende yaptığı konuşmada tüm katılımcılara kampanyalarına katıldıkları için teşekkür ederken, ağaçlandırılan alana derneklerinin adının verileceğini ve yakın zamanda kampanyaya katılanların isimleri ile birlikte tabelanın asılacağını duyurdu.


İstanbul Vali Yardımcısı Murat Kocabaş’ta yaptığı konuşmada, yapılan hizmetin önemine dikkat çekerek dernek yönetimini tebrik etti. Kocabaş böylesi güzel bir etkinlikte bulunmaktan da büyük keyif aldığını belirterek çalışmanın örnek olmasını diledi.


Törende protokol konukları ve diğer tüm katılımcılar alanın tamamını ağaçlandırdı. Özellikle protokol mensupları sembolik dikimlerden başka geniş alanda daha başka dikimler yaparak, kampanyaya verdikleri önemi ortaya koydular.


Dernek Yönetimi günün anısına törene katılan protokol mensupları ile yerel basın temsilcilerine günün anısına belge verdi. Ayrıca İstanbul Vali Yardımcısı Murat Kocabaş, alanın hazırlanmasında emeği geçen Kanlıca Orman İşletmesi Yöneticisine Plaket verdi.




27-12-2007 9328 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

BAŞKAN 27-12-2007

"SİZLERİİİİİİ SEVİYORUM"

İŞTE BEYKOZ İŞTE BEYKOZLU İSTE BEYKOZ SEVDALISI TRAKYALILAR HEPİNİZ KUTLUYORUM ,KUTLUYORUMKUTLUYORUM, SİZLERİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUM. ÇÜNKÜ BEYKOZUN EN GÜZEL MANZARALI TEPESİNİ YEŞİLLENDİRDİNİZ ŞU ANDA TÜM İSYANBULUN DENİZ GÖREN YERLERİ TALAN EDİLİRKEN BÖYLE BİR ÇALIŞMAYI BAŞARAN BU KIYMETLİ DEĞER BİÇİLEMİYEN ARAZİYİ KOLLDIĞINIZ İÇİN KUÇAKLAR DOLUSU SEVGİLER. KUŞAKLAR DOLUSU SAYGILAR İŞTE SİZDEN SONRA GELECEK NESİLE BÜYÜK MİRAS. ŞİMDİ SIRA BELEDİYE BAŞKANLARINDA. HAYDİ ORAYI ULUSLARARASI NİKAHLARIN KIYILA BİLECEĞİ BİR CAM KÜRE HALİNDE CAM ÜLKESİ OLAN BEYKOZUDA TÜRİSTE BOCAK NİKAH SALONU YAPIN . BANA DA BURAYA ULUSLARARASI PLATFORUMDA NİKAH KIYDIRMAK İSTEYENLERİ DAVET ETTİRİN. AYLIK EN AZ 100 NİKAH SÖZÜ BENDEMN HEPSİDE YABANCI KÖKENLİ İNSANLAR. BAŞARILAR HEP SİZİNLE OLSUN. FAHRİ ORMANLI "WORLD REGIONAL PUBLISHERS ASSOCIATION" "DWB-TR"KURUCU BAŞKANI 0538,6886421.

BEYKOZ 27-12-2007

GÖZYAŞLARIM

Internet aracılığı ile tesadüfen doğuş haberde yanan ormanlarımızın gözyaşlarımla yandığını görürken, gözyaşlarımın sel olup yanan ormanın söndürmesini istemiştim. Oysa gördümki, başta valimiz, kaymakamımız, jandarma komutanımız, emniyet müdürümüz, milli eğitim müdürümüz, ormancılarımız, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, halkımız ve basınımızın Trakyalılar Derneği öncülüğünde böyle bir çalışmanın yapılacağını düşünememiştim. Oysa şimdi bu haberi okurken ve seyrederken yine gözyaşlarıma boğuldum. Gözyaşlarım suyu ile dikilen fidanları sulamak ve büyütmek isterim. Dernek yönetimine ve basına gerçekten tebrik ederim. Başarılar dilerim. Herşey Beykoz için. Unutmamak lazım ormanlarımız elimizden giderse hayatımız elden gider.

güner 28-12-2007

teşekkürler

trakyalılar derneğine gönül vermiş ve faaliyetlerinde bizzat görev almış bir dernek üyesi olarak önce bu güzel haber için sayın ozan derviş ve doğuş haber ekibine,böyle bir etkinliğe öncülük edip beykozda duyarlı insanların hala varolduğunu hatırlatan ve ilçemizde sosyal ve kültürel etkinlikleriyle böylesine güzel böylesine faydalı işlere imza atmayı başaran beykoz trakyalılar ve rumeli balkan kültür ve yardımlaşma derneğine başta başkanımız sacit kaya,yönetim kurulumuz ve gönüllü ekibimize,beykoz halkına,bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerimize teşekkür ederim."ormanlar hepimizin sahip çıkalım"dedik ve yola koyulduk inandık bu yola gölümüzü verdik sonucunda gösterilen duyarlılığı ve insanların gözlerindeki ışıgı görmek inanın bana paha biçilemezdi.sayın fahri ormancı bizlere beykoz sevdalısı demiş ya çok doğru bir söz bizler beykozluyuz ve beykozumuzu çok seviyoruz.faaliyetlerimizin sınırı yok beykozumuz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz, hani derlerya "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır".

yaşar kaba 28-12-2007

İstanbul ormanları Milli Park ilan edilmeli

Merhaba sevgili yurdum insanı ben cahil yazar Yaşar Kaba aldığım eğitimden dolayı olsa gerek ormanlar için uydurulan 2.B...2.meeee. lerden anlamam ancak bildiğim bir şey var tüm bilim adamları 2030 da susuz kalacağımızı bağıra bağıra analatıyor. ancak ne duyan var nede dinleyen. yetmezmi ormanlarımızı katlettiğimiz İstanbul 20 milyon Nüfusa ulaştı Oksijen lazım su lazım kendi ellerimizle sonunu hazırlamak buna dense gerek Sevgili Trakyalılar Derneği arkadaşilarım yanan ağaçların yerine yenilerini dikmişler ne mutlu onlara ama başedemezsiniz sevgili dostlarım gelin hep birlikte bir kampanya başlatalım İstanbul 'un ormanları Milli park ilan edilsin yoksa çocularımız ormanı ansiklopedilerden tanımak zorunda kalacaklar. 2008 Yılı Hepimize mutluluk getirsin saygılarımla YAŞAR KABA

ŞEBNEM 14-01-2008

BİRBİRİMİZE BÖYLE DESTEK OLALIM

SAYIN DERNEK BAŞKANIMIZA VE TÜM DESTEK VEREN YARDIMCI ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDERİM VE TABİKİ BU GÜZEL HABERİ GAZETESİNDE YAYINLAYAN OZAN BEYEDE TÜM HEMŞERİLERİMİZİN BÖLE GÜZEL FALİYETLERİMİZDE DE ARAMIZDA GÖRMEK VE DERNEĞİMİZE GÜZEL ÖNERİLERLE ÜYE OLMAYA HEMŞERİLERİMİZİ DERNEĞİMİZE ÜYE OLMALARI İÇİN BEKLİYORUZ ÜYE OLMAYAN HEMŞERİLERİMİZİ DERNEĞİMİZE ÜYE OLMALARI İÇİN BEKLİYORUZ

MUSTA FA GÖK 14-01-2008

BEYKOZ A SAHİP ÇIKALIM

ÖNCELİKLE DERNEK BAŞKANIMIZA VE ÇALIŞANLARINA TŞK EDERİZ VE TABİKİ BİZİ YANLIZ BIRAKMAYAN DOĞUŞ HABER GAZETESİNDE EMEĞİ GECEN TÜM ARKADAŞLARA EŞİM ŞEBNEM HN DA BELİRTİĞİ GİBİ DERNEĞİMİZE ÜYE OLMAYAN HEMŞERİLERİMİZİ ÜYE OLMAYA BEKLER TÜM BU GÜZEL FALİYETLERDE EL ELE HEP BİRLİKTE OLMAK DİLEYİYLE BEYKOZ BİZİM SAHİP ÇIKALIM

kaya 14-01-2008

sizleri kutluyorum

Sizleri gönülden kutluyorum.Böyle bir faaliyet yaptığınız için çok mutlu oldum.Bulunduğunuz ortamı,çevreyi güzeltirmek istemeniz çok güzel.DAHA FAZLA GÜZEL VE ÖNEMLİ FAAALİYETLER ÜZERE.SAYGILARIMLA .ÖZELLİKTE BAŞKANIZI KUTLUYORUM.İYİ FAALİYETLER
SİZLERİ SEVİYORUM
ÖZELLİKTE DERNEK BAŞKANINIZA


hayriye kurşuntel 04-06-2008

işte beykozlu daiama duyarlı

sn: Başkanımız sacit beye teşekürler .
BEYKOZLU VE TRAKYALI OLARAK GURUR DUYUYORUZ . SELAMLAR.

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 600
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1086
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 550
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 450
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 510
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 461
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 658
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 507
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852