OSMAN BAŞKANDAN ZİYARET

27-12-2007 9379 6 yorum. Yorum Ekle

Beykoz’un çok sevdiği ve Türkiye genelinde 2B yasası üzerine yaptığı çalışmalar, siyasilerin ve bürokratların ilgisini çekince adı bay 2 B olarak anılan, Çavuşbaşı 1. Dönem Belediye Başkanı Osman Şimşek gazetemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanlığının seçim dönemlerinde ve Başkanlık görevi devam ederken, Genel Yayın Koordinatörümüz Ozan Derviş’in çalıştığı radyoda program konuğu olduğunu ve bu süreçten gelişen dostluklarının olduğunu bildiğimiz Osman Şimşek’in ziyaretinden oldukça memnun olduk.

Genelde siyasi kimliği olanların ziyaretleri pek alışılagelmiş gibi görülmemesine rağmen, Osman Başkan’ın gazetemizi daha önceden de birçok kez ziyaret ettiğini bildiğimiz için, bu ziyaretine hiç şaşırmadık. Kaldı ki o da bir siyasetçi ve her şeyi siyaset jargonu içerisinde yapma hakkına sahip.

Bir misafiri ile ziyaretimize gelen Osman Başkan’ın ziyaretinde Beykoz’un meselelerinden ziyade, yerel basının güçlenmesi adına birlik olunması ve sıkıntıların yöneticilere programlı olarak aktarılması gerektiği, yerel ve merkezi yönetimlerin yerel basının çalışmalarını desteklemesi gerektiğini vurguladı.
Konuğumuza hak veren Ozan Derviş, ilçede görev yapan tüm yayın kuruluşlarının kendi yayın ilkeleri doğrultusunda önemli hizmetler verdiğini belirtti. Yerel Basın anlayışının Türkiye genelinde olduğu gibi Beykoz da da arzu edilen ölçülerde olmadığını, bu sebepten de birçok kurum yerel basın yokmuş gibi yaşıyor. Oysaki ilçe yerel basını, ilçe hakkında birçok yerel yöneticiden, mevki sahibi siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu mensubundan daha fazla donanıma sahip olmalarına rağmen, yerel yönetim ve merkezi yönetimin belirli aralıklar ile ilçe yerel basınını toplayıp görüş alışverişi yapmadığını aktardı.
İki eski dostun sohbeti şeklinde gelişen sohbet sonrasında Osman Başkanın ziyareti son buldu. Genel Yayın Koordinatörümüz Başkana nazik ziyareti için teşekkür ederek uğurladı.





27-12-2007 9379 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Hasan Kara 29-12-2007

Neredesin Be Başkanım

Evet neredesiniz be Başkanım bizleri kimlerin eline bıraktınız. Sizin gibi dürüst ve çalişkan insanlara ne kadar ihtiyaç olduğunu ancak yokluğunuzda Çavuşbaşı ve Beykozda anladık. Başkanım uzaklaşmakla olmuyor. Artık silkinip yeniden başlamalısınız. Sizin gibi dürüst ve çalışkan, direyetli ve becerili insanlara ihtiyaç var. Her yerde aranıyorsunuz. Hele Çavuşbaşında şiddetle aranıyorsunuz. Beykoz da sizin çalışkanlığınızdan faydalanamadık inşallah bundan sonra bundan bizi mahrum etmezsiniz. Doğuş habere de bu güzel haber için teşekkür ederiz. Sevgiler, saygılar.

Mehmet Saka 29-12-2007

Daha Güzel Yarınlara

Sevgili başkanım sizleri özledik. Yürüyüşünüzü, dik duruşunuzu, onurlu davranışlarınızı özledik. Meğer ağaç devrilmeyince yeri belli olmuyormuş. Çavuşbaşının ve 2-B nin mimarı olarak size gerçekten ihtiyacımız var. Siyaset ve hele Beykoz siyaseti çömez ve kalite fukaralarının elinde kaldı. Sizler gibi erdemli ve uzak görüşlü insanların bu işe soyunma vakti bence geldi geçiyor. Ozan Bey bizi mutlu ettiniz bu haberinizle sonsuz teşekkürler.

adnan kalyoncu 30-12-2007

tarihi firsatlar birer birer kaciyor

evet sayin osman baskan sizleri tekrar aramizda görmekten cok mutlu oluyoruz sayin baskan dürüstlügünüzle ve caliskanliginizla her yerde araniyorsunuz lütfen artik daha uzak durmayin ortalik beceriksiz siyasetcilerin elinde kaldi cok büyük firsatlar birer birer kaciriliyor böyle bir tarihi firsat bir daha kolay kolay gelmez neler yapilmazdiki o güzelim sirin ilcemize ve beldelerimize bakin bu dönem beykoz ve cavusbasi beldesi cok seyler kaybetti genel yönetim yerel yönetimler ve birokrasi sizden neler yapilmazki
bi düsünün hele su b2 bu dönemde halledilmezse daha hic bir zaman halledilemez onun icin bu firsatlar birer birer kacarken sizin gibi dürüst ve caliskan baskanin tekrar insiyatifi ele alipsilkelenip kendine gelip tekrar aktif siyasete dönmesi lazim sizi herkes seviyor ve ariyor hele su sirin beldemiz cavusbasina bakin sizin döneminizde ne yapilmissa öylesine kalmis hic bir ilerleme yok ilcemiz ve beldemiz beceriksiz yöneticilerin yüzünden cok seyleri malesef kaybetti ve kaybediyor lütfen bir an önce aktif siyasete dönün bu gidisata dur deyin saygi ve sevgilerimle allaha emanet olun yolunuz daima acik olsun. evet sayin ozan bey sizede cok cok tesekkür ederiz bizi cok cok mutlu ettiniz saygilarimla

recep kazdal 02-01-2008

cavuşbaşi cok şeyler kaybettı

sayın başkanım sızın yokluğunuz cavuşbaşina cok zarar verdı herkeze cezalar gelıyor bakalım ne olacakanladığım kadarıyla nıye buişi sız cözeceksınız bu başkanın bunu cözeceğıne ınanmıyorum saygılar beklıyoruz başkanım allaha emanet olun




Hasan Kaya 04-01-2008

Eskimeyen Başkan

Değerli başkanım sizler bizim için eski değil eskimeyen başkansınız. 2-B nin ve bir sürü projenizi hep takdirle seyrettik, ama bu politikanın ayak oyunları sizlerden bu milleti mahrum bırakıyor.Ye kürküm dünyasının kuralları en acımasızca devam ediyor, gençlik teşkilatını ayarala, kadın teşkilatını ayarala ilçe yönetimini ayarala veya etkin yetkin kişilerle fotoğraf çektir bu işi bitir. Yazık maalesef siyaset nankör vede omurgasız, ilkesiz, ferasetsiz insanların elinde kaldı çapı ancak dümen ve dolap çevirmelere yarayan bu cücelerden ancak sizler meydana çıkarsanız kurtulmuş olacağız. Lütfen başkanım artık çıkın meydana. Saygılarımla. Doğuş Habere de Ozan Bey'ede bu güzel haber için teşekkür ediyorum.

Tayfun Kavrak 22-01-2008

Alisamadik

Sevgili baskanim bir türlü yoklugunuza alisamadik. Kongreyi izlerkende sii mahzun bir sekilde izledim. Ama sayin baskan iste görüyorsunuz ortaligi kimlere biraktiniz. temsilde hata olmaz Koyunun olmadigi yerlerde keciler tur atiyor celebiyiz diye. Sizlerin üstünlügünü bir kez daha anladik insallah sizi tekrar aramizda aktif olarak görürüz. Selamlarimla....

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 436
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785