FATİH YILMAZ BASIN AÇIKLAMASI

27-12-2007 8580 9 yorum. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yılmaz, ilçe yerel basınında kendisi ile çıkan haber hakkında, gazetemize gönderdiği basın açıklamasını orijinal hali ile okuyucularımıza aktarıyoruz. Doğuş Haber

Basın Açıklaması
(orijinal basın açıklaması metni)
Dost Beykoz gazetesinin İnternet baskısında 24.12.2007 tarihinden itibaren yayınlanmakta olan “ Küçük Yaşa Rağmen Tehlikeli Siyaset” başlıklı haberde şahsım hakkında birtakım asılsız iddialara yer verilmiştir. Şahsımı rencide edici ve kamuoyunda küçük düşürücü bu haberle ilgili söz konusu gazeteye 26.12.2007 tarihinde Tekzip gönderilmiştir. Ancak üzülerek görülmektedir ki; bu metin bir bütün olarak gazetede yayınlanmamış, çarpıtılmak ve yorum eklenmek suretiyle çok küçük bir bölümüne yer verilmiştir. Kamuoyunun aydınlatılması ve gerçeklerin bilinmesi için söz konusu gazeteye gönderdiğimiz Tekzip metnini kamuoyuyla paylaşmak zarureti hasıl olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 27.12.2007

Ek: 26.12.2007 tarihli cevap ve düzeltme yazısı

Fatih Yılmaz
AK Parti
Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı
CEVAP ve DÜZELTME METNİDİR

Sayın Muharrem Kaşıtoğlu
Dost Beykoz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

Gazetenizin İnternet Baskısında 24.12.2007 tarihinden itibaren “Küçük Yaşa Rağmen Tehlikeli Siyaset” başlıklı bir haber yayınlanmaktadır. Haber metninin içeriğinde tümüyle şahsımı küçük düşürücü ve Kamuoyunda saygınlığımı zedeleyici bir üslup kullanılmıştır. Haberin yapılış amacı ve arkasındaki siyasi güdü tarafımızca bilinmekle beraber, okuyucu ve kamuoyunun yanlış yönlendirilmemesi için aşağıdaki açıklamaları yapma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Şahsımın Beykoz Belediye Başkanı Sn. Muharrem Ergül ile bir programda yan yana resmimiz çekilmiş ve sıkı fıkı olması dikkat çekti biçiminde yazılmıştır. Gençlik Kolları İlçe Başkanı olarak Sn. Belediye Başkanımızla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk. Kendisine plaket vermediğimiz iddia edilen program İlçe Ana Kademe Başkanlığımızın düzenlediği bir programdır. Gençlik Kolları olarak biz de programa iştirak ettik. Ayrıca ev sahibi olmadığımız bu programda ismi zikredilen Parti büyüklerimize tarafımızca herhangi bir plaket verilmemiştir.
“Gözaltına Alındı” başlığıyla devam eden haberde 21 Ekim Pazar günü Referandum için oy kullandığım sırada arananlar listesinde olduğum için gözaltına alındığı ve 3.000,00 YTL lik borcumun partililerin desteğiyle ödendiği iddia edilmektedir. Tebligat elime ulaşmadığı için mal beyanında bulunmamak nedeniyle gıyabımda verilmiş bir karardan dolayı arandığımı ben de o an öğrendim. Borç miktarı faiz ve vekalet ücreti vs. masraflar dahil 2.000,00 YTL dir. Bu para tümüyle tarafımca karşı taraf avukatına ödenmiş ve dosya kapanmıştır. Günlerden Pazar ve öğle saatleri olduğu için Karşı taraf Avukatına ertesi gün ulaşılmış ve borç tümüyle ödenerek ibraname alınmıştır. Paranın partililer ya da ima edildiği gibi Sayın Belediye Başkanı tarafından ödenmesi söz konusu değildir. Yoğun iş ve gündemin arasında tamamen bir unutma ve gözden kaçma nedeniyle oluşmuş bir durumun bir ayıp ya da yüz kızartıcı suçmuş gibi lanse edilmiş olması hayret vericidir.Bir diğer ilginç olan ise üzerinden 2 ayı geçkin bir süre geçmesine rağmen bu haberin yayınlanmasıdır. Gazetenizin gündemi ne kadar yakından takip ettiği de böylelikle ortaya çıkmıştır. Bu yalan ve iftira nedeniyle Gazeteniz ve sorumluları hakkında her türlü dava haklarımı saklı tutuyorum.

Hakkımda geçmiş bazı olayları çarpıtmak suretiyle yaratılmış bu senaryo haber nedeniyle kişisel haklarım saldırıya uğramıştır. Bu yayın dolayısıyla her türlü cezai ve hukuki haklarım saklı kalmak üzere, hakkımdaki gerçekdışı yayının derhal durdurulması ve bu metin elinize ulaştığı an itibariyle haberin yayınlandığı sayfada ve aynı boyutta aynı süreyle yayınlanması Basın Kanunu ve İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine dair yönetmelik hükümleri gereğince rica olunur.26.12.2007

Fatih YILMAZ
AK Parti
Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı





27-12-2007 8580 9 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Hünkar DEMİR 27-12-2007

DOGRU HABERCİLİK

Beykozun yerel basınını devamlı takip eden biri olarak son zamanlarda ak parti gençlik kolları başkanı hakkında çıkan haberleri okudum ama bu gün sizin sitenizde çıkan bu açıklama metnini ve dostbeykozda çıkan açıklama metnini görünce ve karşılaştırınca hayretlere düştüm.Benim anladığım dostbeykoz bu işi kişiselleştirmiş,tarafsızlıgını, profosyenelliği yitirmiş.basın anlayışı bunun neresinde anlamadım.bu noktada ozan bey sizi ve gazetecilik anlayışınızı tarafsız biri olarak gerçekten kutluyor ,dostbeykoz u da böyle yanlı haberler yaptıgı içinde kınıyorum.artık kolay kolay o haber sitesini okumayacagım.bu haberden sonra dostbeykoz benim gözümde güvenilirliğini kaybetmiştir.saygılarımla

deniz göktan 27-12-2007

bir tebessüm

Fatih Başkanın aslında bu açıklamaları yapmasına gerek bile yoktu.Çünkü dostbeykoz daki o haberleri okuyan her vatandaş okuduktan sonra zaten bir tebessüm etmiştir.haberlerin o kadar taraflı ve maksatlı oldugu ortada ki her aklı başında partili yada paretisiz her insan rahatlıkla bunu anlayabilir.dogushaberin yetkililerine sesleniyorum; bu çizginizden sakın şaşmayın.her zaman dogrudan ve dogru haberden yana olunki insanlar güvenilir haberi aninda sizlerden alsın.tarafsızlık örnegi bu olsa gerek.

metin yıldız 27-12-2007

yazık

Ben bu tarz haberlerin daha çok ulusal medyada oldugunu sanırdım hep ama görüyorum ki yereldede oluyormuş.sansayon yaratıp daha çok okunmak için ,traj yükseltmek için deeğerrmi acaba bu tür karalamalara.hade bilmeden karaladınız yada haber yaptınız ,adam size açıklama göndermiş onun üzerinden bile nemalanmaya çalışmışsınız.yazık gerçekten yazık.dostbeykoz benim gözümde artık bitmiştir.güvenilirliğini kaybetmiştir.bildiğim kadarıyla siyasi görüşü aynı olan bi medya kuruluşunun yaptıgı habere bakın,birde siyasi görüşü farklı dogushaber e bakın.fark bu işte,profosyenellik bu işte.habercilik,tarafsızlık bu işte.gerçekten sizi tebrik ediyorum ozan bey.sloganınıza yakışır haber yaptıgınız için.

FAHRİ ERYİĞİT 27-12-2007

TEŞEKKÜRLER

DOĞUŞ HABERİ YÜREKTEN KUTLUYOR.DOST BEYKOZU İSE ESFLE KINIYORUM.HABERLERİ KİŞİLEŞTİREN ÜYESİ OLDUĞU TEŞKİLATA ZARAR VEREN KİŞİLERİN NE YAPMAK İSTEDİKLERİNİ ANLAYAMIYORUM.GENCECİK BİR BAŞKANI KARALAMAKLA ELİNİZE NE GEÇECEK ANLAYAMIYORUM.GENÇ BAŞKANLA BERABER AK PARTİYE VERDİĞİNİZ ZARARI HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ DOST BEYKOZ DOĞUŞ HABERE SAYGILARIMLA TEŞEKKÜR EDİYORUM .

ESMA GÜLDAĞ 27-12-2007

OLMASI GEREKEN ...

IKI BASIN KURULUSUNDA CIKAN YAZIYI DIKKATLE OKUDUKTAN SONRA ;

HABERCILIKTE YORUMSAL HABER SUNMAYA KARSI OLDUGUMU AKRATMAK ISTIYORUM.
CUNKU BIREYLERE SUNULAN ENFORMSYONLARI BIRAKIN DA HALK DEGERLENDIRSIN ,
SIZ HEM HABERI HEM YORUMU AYNI ANDA SUNARSANIZ O KÖŞE YAZISI OLUR.
BU ANLAM DA YAPILMASI GEREKENI YAPTIGI ICIN DOGUS HABERI TEBRIK EDIYORUM.
DIGER BASIN KURULUSUNU DA UYGULADIGI YONTEM GEREKCESIYLE ELESTIRMEKTEN GERI KALMIYORUM ..
SAYGILAR ...

ESMA GÜLDAĞ

FAHRİ ORMANLI 27-12-2007

"İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR"

MERHABA; GEÇ ARKADAŞ SENİ NE TANIRIM NE BİLİRİM İSMİNİ VE FOTORAFINIDA ÖMRÜMDE İLK DEFA GÖRDÜM VALLAHİ YOLDA GÖRSEM TANIMAM MAKAMINDA BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR BENİ İLGİLENDİRREN TARAF BÖYLE KİŞİSEL KİNLER VE GAZETECİLİK AHLAKINA SIYMAYAN HAREKETLERİ GAZETECİLİĞİ KİRLETEREK KENDİLERİNİ ÖNE ÇIKARMAYA ÇALIŞAN AHLAKSIZLAR EYER BİR SIKINTILARI VARSA BENİ MAHKEMEYE VERSİNLER BEN ONLARA GAZETECİLİK ÖRETEYİM HİÇ BİR ŞEKİLDE GAZETECİLİK AHLAKSIZLIKLARA VEYA HAKSIZLIKLARA KARŞI KİŞİLERİN PERDESİ OLARAK KULLANILAMAZ KULLANANDA GAZETECİ OLAMAZ. FAHRİ ORMANLI "DÜNYA YEREL YAYINCILAR BİRLİĞİ" KURUCU BAŞKANI. 0538,6886421 TELEFONUM 24 SAAT AÇIKTIR.

yalıköyy 28-12-2007

bravvo

valla solıcek soz bulamıyorum herkeze bıravo bi insanı dlılsız karalamak bu kadar olurdu insanların halını gorunce bazen tıksiniyorum ne adıyız dıyorum ne diyim buravoooooooooo.............................................. pislik herzaman supürülmeye mahkumdur bunu bılsin >>>>>>>>>>

hakkı doğru 28-12-2007

yalancının mumu...

uzun süredir takip ettiğim Dostbeykoz da Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Fatih Yılmaz a yanlı çarpıtılmış haberi üzüntüyle okudum.Gatezecilik mesleğini kendi şahsi duygu ve düşünceleri doğrultusunda kullanan Dostbeykoz Gazetesi ni yapmış olduğu bu gerçekdışı manüpüle haber için şiddetle kınıyorum.Tekzip hakkını bile çarpıtarak yorum ekleyerek yayınlamaları bu gazetenin amacının ne yönde olduğunu görmemiz açısından son derece anlamlı ve aydınlatıcı görülmelidir.Tekzibi orjinal haliyle tamamını yayınlayan Sayın Doğuşhaber yetkililerini de takdirle karşılıyorum.Güzel Beykozumun derdiyle hemhal olan AK PARTİ ilçe Gençilk Kolları başkanı Sayın Fatih YILMAZ ın nezdinde tüm İlçe Gençlik Kolları gönüllülerine sevgilerimi sunuyorum..

Doğuş Daber 09-01-2008

Açıklama

Sayın Ali bey
Yorumunuzun başlığı hukuksal açıdan sakıncalı görüldüğü için yayınlanmamıştır.
Bilgilerinize sunulur.

Toplam 9 yorum bulundu. 1-9 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787